Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:52)
Gyvenau smile.gif 418a smile.gif Ir dabar dar kai būnu Šiauliuose į langus pasižiūriu. Kai mes gyvenom šalta ten žiauriai buvo, o dabar langus bent sudėjo smile.gif

As tai gyvenau 519b, 519a kambaryje gyveno Virga ir pamirsau, kaip tos mergickos vardas g.gif , ai, Vilma lyg tais smile.gif Bet pas mus ziemom, tai karsta budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 17:53)
Veiklus zmogus esi  thumbup.gif

Bet jau pabosti pradeda. Bijau pasidaryti panaši į Kaukėnaitę smile.gif Viską į namus tempti negalima. Be tniekaip nepasimokau.
Atsakyti
thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kaukenaitei gun_bandana.gif gun_rifle.gif gun_smilie.gif oi oi kaip as jos nemegstu...
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 16:57)
Bijau pasidaryti panaši į Kaukėnaitę smile.gif Viską į namus tempti negalima. Be tniekaip nepasimokau.

Jooo, mes daznai Kaukenaite minedavom, kai kokias dezutes nuo pastos mesdavom lauk biggrin.gif

Tiesa, o tu magistrantura studinai taip pat su logopedija susijusia, ar edukologijos fakultete g.gif As vis mastau, kad reiktu ir man jau i magistrantura stoti g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 18:01)
Jooo, mes daznai Kaukenaite minedavom, kai kokias dezutes nuo pastos mesdavom lauk  biggrin.gif

Tiesa, o tu magistrantura studinai taip pat su logopedija susijusia, ar edukologijos fakultete  g.gif  As vis mastau, kad reiktu ir man jau i magistrantura stoti  g.gif

Magistrantūros vien logopedijai dedikuotos nėra smile.gif Yra tipo spec.pedagogams. Be tdiplome rašomas edukologijos magistras.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 17:04)
Magistrantūros vien logopedijai dedikuotos nėra smile.gif Yra tipo spec.pedagogams. Be tdiplome rašomas edukologijos magistras.

Aisku, bet lyg tais kazkada buvo spec. logopedams. Dar man rods, vadinosi "Ikimokykliniu istaigu logopedija" ar kazkas panasaus, nes vienu momentu buvau uzsidegus studinti, tai domejausi smile.gif
O tu spec. pedagogikos fakultete studinai ar edukologijos? nes pvz. vyro sesuo, tai edukologijos studijuoja dabar, sake spec. nieko gero g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 09 rugpjūčio 2005 - 17:07
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 18:06)
Aisku, bet lyg tais kazkada buvo spec. logopedams. Dar man rods, vadinosi "Ikimokykliniu istaigu logopedija" ar kazkas panasaus, nes vienu momentu buvau uzsidegus studinti, tai domejausi  smile.gif
O tu spec. pedagogikos fakultete studinai ar edukologijos? nes pvz. vyro sesuo, tai edukologijos studijuoja dabar, sake spec. nieko gero  g.gif

Kai aš stojau irgi taikaiu labiau į logopedinę pakraipą, bet... per mandatinę pasakė, kad tokios grupės neformuoja. Būčiau ir neįstojusi, arba įstojusi į mokamas studijas, bet..kvietė kiekvieną pokalbiui Pumputis ir tada aš pasakiau, kad man skirtumo spec.ped. ar logopedija nėra, nes ir tuo, ir tuo dirbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 17:10)
Kai aš stojau irgi taikaiu labiau į logopedinę pakraipą, bet... per mandatinę pasakė, kad tokios grupės neformuoja. Būčiau ir neįstojusi, arba įstojusi į mokamas studijas, bet..kvietė kiekvieną pokalbiui Pumputis ir tada aš pasakiau, kad man skirtumo spec.ped. ar logopedija nėra, nes ir tuo, ir tuo dirbu smile.gif

Aisku, o manes spec. pedagogika kazko netraukia g.gif
Atsakyti
Kurios studijos geresnės - mūsų fako ar edukologinio nežinau, sunku spręsti. Man buvo svarbu savo kryptyje pasitobulinti. Beje, magistrantūra labai pravertė ir pravertinėje iki šiol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 08 09, 18:12)
Aisku, o manes spec. pedagogika kazko netraukia  g.gif

Manęs irgi netraukė. Buvo super pasiekimas, kad dirbu darželio logopede. Bet...laikas parodė, kad reikia rinktis tai, kas perspektyviau (būtent spec. pedagogika) ir paprasčiau. Be to ir laikas atėjo, ka man atsibodo su mažiukais tas pačias temas : "Kas tvartelyje gyvena"...kartoti. Išaugau iš jų smile.gif Todėl nuo šio rudens iš darželio išeinu ir dirbsiu tik m-kloj. Trumpesnės darbo valandos, daugiau atostogų...
Atsakyti
Ir dar daugiau vedamų seminarų, konferencijų...Tai m-klos minusas. Nors gal ir ne, nes atestacijai pasiruoši kaip niekur nieko. Nereikia sukti galvos, visi rodikliukai patys sukrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 17:12)
Beje, magistrantūra labai pravertė ir pravertinėje iki šiol smile.gif

O kuo konkreciau magistarntura pravercia ax.gif

QUOTE(light blue @ 2005 08 09, 17:16)
Todėl nuo šio rudens iš darželio išeinu ir dirbsiu tik m-kloj. Trumpesnės darbo valandos, daugiau atostogų...

Tai tu spec. pedagoge m-kloje dirbsi, ne logopede?
Atsakyti