QUOTE(blackkiss @ 2006 08 02, 14:02)
geras..nu as buvau pries du metus,tai ten ne tai kad miestelis,ten apart triju viesbuciu ir tavernos nieko nebuvo tuo labiau kur pasivaiksciot..gal per 2metus pasikeite beje, kaip viesbutukas?
Papildyta:
labai grazios nuotraukytes o tas suo prie balkono,ar tik ne Plutas(toks atrodo vardas) kartais?
Papildyta:
tai smagu reiks pabandyt bet siaip labai sunku lietuvoj kazka graikisko pasigamint,nes ner daugumos komponentu va vis kankinuos su graikiskom salotom isbandziau beveik visus i lietuva atvezamus fetos ar fetos tipo surius...nu nors tu ka nieko panasaus i tikra feta
Papildyta:
labai grazios nuotraukytes o tas suo prie balkono,ar tik ne Plutas(toks atrodo vardas) kartais?
Papildyta:
tai smagu reiks pabandyt bet siaip labai sunku lietuvoj kazka graikisko pasigamint,nes ner daugumos komponentu va vis kankinuos su graikiskom salotom isbandziau beveik visus i lietuva atvezamus fetos ar fetos tipo surius...nu nors tu ka nieko panasaus i tikra feta
galima galima pagaminti:)) as is graikijos atsiveziau visu imanomu prieskoniu, tokius didelius maiselius pirkau, jau nepamenu kiek pinigu plojau o siaip ingredientu cia lietuvoje galima rasti.. o va graikiskos salotos man niekada nepatiko, nemegstu as tokiu grubiai paruostu, gabalais supjaustytu darzoviu su gabalu fetos... graikiska virtuve zymiai turtingesne nei tos salotos o siaip as pasiryzusi daryti saldumynus dabar is saltmetes rekomendaciju:)) labai jau man patiko mintis pasidaryti baklava....