Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinis bagažas į lėktuvo saloną

Merginos, kas tiksliai zinot ar kompiuteris tikrai isiskaiciuoja i rankinio bagazo svori? ar galima atskirai ji veztis?
avialinijos Finnair
jie raso, kad galima veztis tik viena bagaza, nevirsijant 8 kg
taip iseina, kad kompiuteri reikia sutalpdinti i viena tase su visais kitais daiktais
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 02 22, 04:41)
Merginos, kas tiksliai zinot ar kompiuteris tikrai isiskaiciuoja i rankinio bagazo svori? ar galima atskirai ji veztis?
avialinijos Finnair
jie raso, kad galima veztis tik viena bagaza, nevirsijant 8 kg
taip iseina, kad kompiuteri reikia sutalpdinti i viena tase su visais kitais daiktais

kompa gali veztis su jo krepsiu salia kito iki 8kg krepsio. leidziama tas.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 02 22, 12:31)
kompa gali veztis su jo krepsiu salia kito iki 8kg krepsio. leidziama tas.

o ziurek kaip cia raso

# Business Class, Finnair Plus Platinum, Gold and Silver members and Finnair Club members: one bag with the maximum outside dimensions of 56x45x25 cm or 22x18x10 in., plus one briefcase or laptop computer, regardless of travel class. A total of two pieces, with a maximum combined weight of 10 kg or 22 lbs.
# Economy Class, oneclass-flights, flights within Finland and Leisure flights: one bag with the maximum outside dimensions of 56x45x25 cm or 22x18x10 in. One piece only, with a maximum weight of 8kg or 17.5 lbs.

Atsakyti
Kiek teko keliauti, niekada niekas nėra svėręs rankinio bagažo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 22, 13:25)
Kiek teko keliauti, niekada niekas nėra svėręs rankinio bagažo  schmoll.gif

o man kiek teko, ypac vykstant jau i LT is uzsienio valstybiu, tai praktiskai visada patikrina ar rankinis bagazas atitinka visus reikalavimus
tik pirma karta susiduriau su nesiojimo kompiuterio vezimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 02 22, 06:15)
o ziurek kaip cia raso

# Business Class, Finnair Plus Platinum, Gold and Silver members and Finnair Club members: one bag with the maximum outside dimensions of 56x45x25 cm or 22x18x10 in., plus one briefcase or laptop computer, regardless of travel class. A total of two pieces, with a maximum combined weight of 10 kg or 22 lbs.
# Economy Class, oneclass-flights, flights within Finland and Leisure flights: one bag with the maximum outside dimensions of 56x45x25 cm or 22x18x10 in. One piece only, with a maximum weight of 8kg or 17.5 lbs.

skaityk virs sitos pastraipos ju puslapyje, ten raso, kazkaip kad "in addition to items listed below...." ir vardina ka dar gali pasiimti, vienas jui "small handbag" - siuo atveju tinka kompas wink.gif
Atsakyti
Mes jau esam susidure su rankinio bagazo sverimu. Kompo neiskaiciavo ir nesvere, bet kuprine svere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2009 01 21, 17:57)
Ir dar del skysciu. Butinai man vien skysti reikia paimti. Planuoju perpilti ji i 100 ml talpos buteliuka, bet ten niekur neparasyta ant buteliuko kad 100. Ar gali prisikabinti?

Gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 22, 12:25)
Kiek teko keliauti, niekada niekas nėra svėręs rankinio bagažo  schmoll.gif

Na, jie paziuri jei krepsys labai didelis tai sveria, siaip man asmeniskai niekada nesvere.
Atsakyti
gal kas zinot kaip del maisto rankiniam bagaze? g.gif skrendu 3 dienom i airija pas drauge su ryanair ir noreciau lauktuviu nuvezti pvz pora desryciu ir saldainiu lietuvisku ar kabinejasi del sito? gal kas veze ir zinot? ax.gif ir dar pvz ar galima atskirai rankoj nestis sakoti maziuka toki kur buna dezutej graziai supakuotas? g.gif g.gif nes i tasyte tai jau neikisciau jo niekaip doh.gif
Atsakyti
Nesikabineja del maisto, svarbu jogurtu ir obuoliu sulciu trilitrio nevezti biggrin.gif ir sakoti nestis galima, esu maciusi, kad zmones turi laukiant lektuvo prie vartu... smile.gif
Atsakyti
sveiki, aš imu tik rankinį bagažą bet jis bus tokia sportinė tašė, matmenys 50x30x25 šiek tiek neatitinka, bet visgi gal pralysiu?
Atsakyti