Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(Hedera @ 2006 09 25, 13:36)
Upyte, turiu aš tą "džiaugsmą", kuris vadinasi endokrininė oftalmopatija. Šitoji šlykštynė arba atsiranda arba ne, ir nieko čia nepadarysi...

Nu ne tokia jau ir šlikštynė nono.gif kai pasižiūriu į savo pernai metų nuotraukas mano akytės tokios gražios atrodo, didelės mirksiukas.gif

Gal dėl tos oftolmopatijos pati labai nepergyvenu, nes nežinau ką blogo ji duoda išskyrus dideleles, dideles akis g.gif

Upyte, tu jau 7 metus negali saviškės skydliaukės įveikti g.gif Tai gal nebijok taip baisiai kitų gydymo būdų, juk vaistukams nepasiduodanti ir perdaug aktyviai šitiek metų veikianti skydliaukė tau tikrai kenkia daug labiau nei pakenktų jodo terapija ar operacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teressa: 26 rugsėjo 2006 - 07:40
QUOTE(Teressa @ 2006 09 26, 08:35)
Nu ne tokia jau ir šlikštynė nono.gif kai pasižiūriu į savo pernai metų nuotraukas mano akytės tokios gražios atrodo, didelės mirksiukas.gif

Gal dėl tos oftolmopatijos pati labai nepergyvenu, nes nežinau ką blogo ji duoda išskyrus dideleles, dideles akis g.gif

Upyte,  tu jau 7 metus negali saviškės skydliaukės įveikti  g.gif Tai gal nebijok taip baisiai kitų gydymo būdų, juk vaistukams nepasiduodanti ir perdaug aktyviai šitiek metų veikianti skydliaukė tau tikrai kenkia daug labiau nei pakenktų jodo terapija ar operacija.

Na dėl didelių didelių akyčių tai čia gal skonio reikalas. Mane tai jos labiausiai neramina, gasdina ir nervina. Dabar tikrai džiaugiuosi, kad nešioju akinius ir nors truputi paslepiu akis...
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2006 09 25, 18:46)
O kas tai yra difuzine skydliauke?

Aš tiksliai nežinau, bet mano diagnozė tokia (difuzinė mazginė II st. struma). Ta difuzinė gal jos forma ar dar kažkas g.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus.

O tai pas ką kitos gydotės? Manau, kad gal man reiktų pas kitus daktarus pasirodyt g.gif O kad geriu dažniausiai tą vadinamą palaikomąją dozę - po 1 tabl metizolio. Ką ir kiek Jūs vartojate?
Atsakyti
Šiuo metu gydausi Panevežyje pas gyd. Jonušienę. Geriu po 2 metizolio tabletes. Ar po kraujo tyrimų vaistų dozė keisis nežinau.
Atsakyti
Na mano akys irgi dideles, bet to nesieju su skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 09 26, 14:01)
Na mano akys irgi dideles, bet to nesieju su skydliauke.

Butent akys virsta nuo skydliaukes.
Atsakyti
Pasidariau skydliaukės vtyrimus,ir echoskopiją ir kraujo,tai man išrašė gerti L-Thyroxin , po pusę tabletės prie pusryčius 4u.gif
bet nelabai aš supratau,kaip ta daktarė paaiškino..liepė po 4mėn,vel ateit.. tai cia man hipofunkcija kaip suprantu? ar ne? g.gif nes ji kažką lyg minėjo,kad tingi drbti skydliaukė..
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2006 09 27, 20:36)
Pasidariau skydliaukės vtyrimus,ir echoskopiją ir kraujo,tai man išrašė gerti L-Thyroxin , po pusę tabletės prie pusryčius  4u.gif
bet nelabai aš supratau,kaip ta daktarė paaiškino..liepė po 4mėn,vel ateit.. tai cia man hipofunkcija kaip suprantu? ar ne?  g.gif  nes ji kažką lyg minėjo,kad tingi drbti skydliaukė..

Aha, visiškai teisingai supranti, tau "truputi" hipofunkcija (nes vaistų dozė nedidelė)...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Kaip gyvuojat, kur dingusios. Matau nemažai čia susirinko mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliuke: 28 rugsėjo 2006 - 15:34
QUOTE(Celeste @ 2006 09 27, 20:36)
Pasidariau skydliaukės vtyrimus,ir echoskopiją ir kraujo,tai man išrašė gerti L-Thyroxin , po pusę tabletės prie pusryčius  4u.gif
bet nelabai aš supratau,kaip ta daktarė paaiškino..liepė po 4mėn,vel ateit.. tai cia man hipofunkcija kaip suprantu? ar ne?  g.gif  nes ji kažką lyg minėjo,kad tingi drbti skydliaukė..

pas mane irgi per vieną mėnjesį stipri hiperfunkcija virto stipria hipofunkcija. Tai jau savaitė geriu L thyroksiną. Kažkaip čia man labai keistai ir staigiai viskas susisuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicci @ 2006 09 29, 00:01)
pas mane irgi per vieną mėnjesį stipri hiperfunkcija virto stipria hipofunkcija. Tai jau savaitė geriu L thyroksiną. Kažkaip čia man labai keistai ir staigiai viskas susisuko g.gif

Buvo ir man porą kartų taip susisukę. Gydytoja sakė, kad taip gali pasitaikyti, čia nieko baisaus. Bet aš tada gėriau kartu ir L-thyroxiną ir metizolį...
Atsakyti
iR AS VIENU METU GERIAU ir tyroxina ir metizoli.
Vicci, o kokius tu vaistukus geri ir leliu maitini? Ir kokie tavo tyrimai?
Atsakyti