QUOTE(Masiukiene @ 2007 01 18, 16:05)
labas merytės, ačiū jums visoms už patarimus ir palaikymą ir ką be jūsų daryčiau.Buvau Vilniuje pas endokrinologę tai padidino tiroksino dozę nes TTh 18,7. Ar prieš jodą reikia kokių vitaminų pagerti ? Dar gimdoje miomą rado neperdižiausia, tik sekt reikia, baisiai kraujuoju be vaistų nei žingsnio gal dėl to ir hb93 geriu spanguoles , burokėlius ir medų kartu sumaišius gal ir kiek geriau, kaip jūs žiūrite į jogą? Gal kuri bandėte, kažkuri klausėte diagnozės tai papilominė karcinoma su metastazėmis. sako būna ir blogiau. Ką geriate nuo širdies permušimų? Žinokit mergaitės aš už jus ir su jumis bet siūlau nepasiduoti dar tikriausiai mums už moterų teises reiks pakovoti ar ne? Sėkmės jums visoms, laikykitė
Sveikute. Viskas bus gerai, patikėk

Dėl permušimų tai aš nieko negėriau, nes manau kai hormonai sunormalėja, tai ir permušimai dingsta, svarbu kad parinktų tinkamą tyroxino dozę. O dėl jogos, tai man irgi patiktų, tik bėda, kad gyvenu mažame miestely, tai niekaip grupė nesusirenka, o kiti miestą važinėt kažkaip neprisiruošiu. Šiaip manau labai svarbu išsivalyt organizmą, išmokt mylėti save, pozityviai mąstyti ir viskas bus gerai
QUOTE(bertė @ 2007 01 18, 18:09)
Skaiciau nesenai Europos endokrinologu zurnale summary: su I-II stadija 10 metu isgyvenamumas - 100 proc., III-IV - apie 70 ir gi tobulina vis gydymo budus. Apie TTH: irgi kazkur skaiciau, kad turint Ca, reiketu pirmaisiais 5 metais stengtis, kad TTH butu kuo mazesnis- maziau tikimybiu atsinaujinti.
nesigasdink čia tu, aš ruošiuos ilgiau gyvent nei 10 metų

, geriau rašyk, kad visiškai išsigydo apie 90 procentų, o tai galima pagalvot, kad su skydliaukės ca gyvensim tik 10 metų. Brrrrrrrr.
O kas dėl TTH tai tikrai mums geriau kai jis per didelis, negu per mažas