Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

Sveikos 4u.gif Noriu paklausti neturinciu skydliaukes,ar skiepijates nuo gripo? As pora metu skiepijausi,tai viskas buvo gerai,bet kazkaip pagalvojau,kad dabar neturiu skydliaukes,bet manau,kad galima. Tiesiog siaip iskilo toks klausimas,nes pas mus darbe jau ruosiasi skiepyti g.gif
Atsakyti
kaip tai toksikacija?... nuo ko?...
nzn ka su tais plaukais daryti, tikrai kuokshtais slenka, anksciau susitvarkydavo nuo vitaminu, losjonu specialiu, dabar jau bele kiek pinigu tuo klausimu ishleidau ir dar nieko.. zinoma, sezonishkumas svarbu, taciau dabar tai uzsitese pernelyg ilgai..
Atsakyti
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2006 10 31, 10:42)
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti neturinciu skydliaukes,ar skiepijates nuo gripo? As pora metu skiepijausi,tai viskas buvo gerai,bet kazkaip pagalvojau,kad dabar neturiu skydliaukes,bet manau,kad galima. Tiesiog siaip iskilo toks klausimas,nes pas mus darbe jau ruosiasi skiepyti g.gif

Aš be skydliaukės jau du kartus skiepijausi. Kai skiepijausi, klausiau, tai sakė, kad kaip tik reikia skiepytis, na ką aš žinau, kaip geriau g.gif
O man žiauriai nuotaikos nėra, pastovi būsena jau tampa tokia apatija viskam unsure.gif Net ant vaikų rėkti tingiu, kai neklauso smile.gif Atrodo," ...nieks manęs nemyli, je jeee, nieks manęs nepagailės, je jeee..." Čia dainos citata, jei ką mirksiukas.gif Buvau užsibrėžusi teises išlaikyti, išlaikiau,pasidžiaugiau dieną kitą ir viskas.Dabar (nu ne tik dabar, bet visą gyvenimą) noriu svorį numesti, bet valios neturiu doh.gif Net rūbų pirkt neinu, nes nieks man negražiai atrodo, kam be reikalo pinigus leisti...

LELLI, o po kiek į dieną thyroksino gėrei, kad svoris krito? rolleyes.gif

Na va, pasiguodžiau smile.gif Bet vistiek gyvenimas tęsiasi mirksiukas.gif Sėkmės visoms ir sveikatytės, nepasiduokit laikrodžio atsukimo depresijai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas,ir aš jungiuosi prie jūsų 4u.gif Gal kuri pas Robertą Kežį,(ar kaip ten jis) lanketės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 10 31, 20:38)
Aš be skydliaukės jau du kartus skiepijausi. Kai skiepijausi, klausiau, tai sakė, kad kaip tik reikia skiepytis, na ką aš žinau, kaip geriau g.gif
O man žiauriai nuotaikos nėra, pastovi būsena jau tampa tokia apatija viskam unsure.gif Net ant vaikų rėkti tingiu, kai neklauso smile.gif Atrodo," ...nieks manęs nemyli, je jeee, nieks manęs nepagailės, je jeee..." Čia dainos citata, jei ką mirksiukas.gif  Buvau užsibrėžusi teises išlaikyti, išlaikiau,pasidžiaugiau dieną kitą ir viskas.Dabar (nu ne tik dabar, bet visą gyvenimą) noriu svorį numesti, bet valios neturiu doh.gif Net rūbų pirkt neinu, nes nieks man negražiai atrodo, kam be reikalo pinigus leisti...

LELLI, o po kiek į dieną thyroksino gėrei, kad svoris krito? rolleyes.gif

Na va, pasiguodžiau smile.gif  Bet vistiek gyvenimas tęsiasi mirksiukas.gif Sėkmės visoms ir sveikatytės, nepasiduokit laikrodžio atsukimo depresijai mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Sveikute. Gal čia rudeniška depresija tave apėmė? Aš tai save įtikinau kad kiekvienas metų laikas savaip nuostabus ir dabar dėl to džiaugiuos, jokios deprasijos nepuola ax.gif
O kas liečia dėl svorio, tai ir man taip pat buvo, pergyvenau kad ne kaip atrodau, o valios numest nebuvo verysad.gif Man labai padėjo detox lašiukai, be pastangų nukrito 3 kg, tai dabar jau smagiau ir norisi kažką daryt toliau. Sėkmės mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(krištolė @ 2006 10 31, 22:14)
Labukas,ir aš jungiuosi prie jūsų  4u.gif Gal kuri pas Robertą Kežį,(ar kaip ten jis) lanketės? smile.gif

Labutis 4u.gif
Atsakyti
JOLIUKE, o kas ten per lašiukai, kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
Lašiukai valo organizmą. Pakuotę sudaro sudaro 3 buteliukai, vienas valo- žarnyną, kitas- kraują, trečias-limfą. Iš kiekvieno buteliuko reikia lašint po 30 lašų į 1,5-2 L. negazuoto mineralinio vandens butelį ir per dieną išgert. Kursas 6 savaitės, išeina kažkur 2 pakuotės. Viena pakuotė kainuoja apie 50lt. Pinigai nemaži, bet aš likau labai patenkinta, ypač kai savaime nutirpo 3kg. Čia buvo iškilęs klausimas ar galima juos gert mums, nes vieno buteliuko sudėty yra šiek tiek jodo ir tyroxino, bet aš paklausiau Kazanavičiaus, sakė gali gert thumbup.gif Kiek žinau Fatali irgi gėrė, kažin kaip jai poveikis buvo? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš jau namie po jodo terapijos, viskas praėjo normaliai, tik dar liko skydliaukės ląstelių, kaupiančių jodą. Taigi, vasario mėnesį važiuosiu vėl. Gulėjau palatoje viena, tai liūdna buvo, bet kažkaip greitai prabėgo tos dienos smile.gif Tai va, tokios naujienos pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 10 31, 18:07)
kaip tai toksikacija?... nuo ko?...
nzn ka su tais plaukais daryti, tikrai kuokshtais slenka, anksciau susitvarkydavo nuo vitaminu, losjonu specialiu, dabar jau bele kiek pinigu tuo klausimu ishleidau ir dar nieko.. zinoma, sezonishkumas svarbu, taciau dabar tai uzsitese pernelyg ilgai..

intoksikacija nuo per dideles tiroksino dozes(taciau geriau po 1tabl),gavosi organizmo apnuodijimas
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 11 01, 15:53)
Sveikos 4u.gif Aš jau namie po jodo terapijos, viskas praėjo normaliai, tik dar liko skydliaukės ląstelių, kaupiančių jodą. Taigi, vasario mėnesį važiuosiu vėl. Gulėjau palatoje viena, tai liūdna buvo, bet kažkaip greitai prabėgo tos dienos smile.gif Tai va, tokios naujienos pas mane ax.gif

Sveika sugrįžusi mirksiukas.gif na juk nebuvo tas jodas toks baisus, kaip galvojai mirksiukas.gif Pamatysi,antro karto užteks vasarį. Aš pirmą kartą irgi viena gulėjau, bet žinok, kartais geriau vienai, negu su kokia be ryšio kaimynka doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Jungiuosi ir as. smile.gif Ilga laika skaitinejau visu pasisakymus. Neitiketina, kiek daug vargstanciu su ta skydliauke..
Pas mane hyper. Sergu jau apie tris metus. Bet rimtai susirupinau pries 2 men. , nes pradejo erzinti nuolat atsinaujinanti bloga savijauta. Ilga laika vaiksciojau i poliklinika (pas Mazgeliene, Karoliniskiu poliklinikoj), ten skirdavo Metizol, ir darydavo tik vieno hormono tyrima (F4). Bet as kaip tikra blondine 4u.gif geriau pasijausdavau, ir mesdavau gert tuos vaistus. Ir taip kelis kartus- pageriu, metu.. Tai va nuo rugseji buvau pas Kazanaviciu. Visai nieko gydytojas pasirode, padare visus hormoninius tyrimus, israse propycili ir thyroksina. Pirmojo geriau po 6 tabl, antrojo-po 1,5.
Praeita savaite buvau antra karta pas ji. Sake, skydliauke vis dar aktyvi, doze paliko ta pacia... Po 1,5 men- kontrele. Sake-ziurek, kad svorio nepriaugtum.. Dieta turi but tavo nuolatinis palydovas... Atrodo nevalgau daug, netgi apetitas atrodo sumazejes, bet toks jausmas, kad viskas ka suvalgai ir pasilieka verysad.gif
Veidas kazkoks patines, gal skysciai kokie kaupias. Nzn... Kazkaip nelinksma man, bet gal viskas susireguliuos kazkada.
Tai va kiek pirmam kartui pripyskinau smile.gif
Sekmes visoms!
Atsakyti
norejau suzinoti kaip operuoja skydliaukes mazga.man jis auga.aciu uz atsakyma.
Atsakyti