Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(Evi @ 2006 10 25, 10:16)
Ir dar, pagal man isduota tyrimo rezultata mano T3F yra 6,79 (nurodyta norma - 2,3-6,3), tuo tarpu kazkieno cia is jusu nuorodoje pora eiluciu auksciau nurodyta norma - 5,4-9,4. Normu skirtumas nemazas, o pagal antraji varianta as visiskai normoje. Ar echoskopija rodo kazka kita?

Echoskopija parodo mazgus, kurie tokie geri, savi biggrin.gif . Ai nemoku paaiskinti, pas mane tyrimai visai neblogi, tik kazko mazgai pleciasi, t.y. hormonai nesutrike. bet spaudimas ir man ryskiai jauciasi, kartais atrodo net sunku ryti. Bet nereikia jokiu vaistu gerti . doh.gif tuoj prisisnekesiu ir nusisnekesiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 25 spalio 2006 - 21:56
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 25, 16:34)
Sveikos tongue.gif Skambinbau gydytojui, tyrimai geri, yahoo.gif  tiroglobulino  0  yahoo.gif  Myliu aš tą gydytoją kai praneša tokius atsakymus thumbup.gif

Labai sveikinu ir džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2006 10 25, 22:53)
Echoskopija parodo mazgus, kurie tokie geri, savi  biggrin.gif  . Ai nemoku paaiskinti, pas mane tyrimai visai neblogi, tik kazko mazgai pleciasi, t.y. hormonai nesutrike.  bet spaudimas ir man ryskiai jauciasi, kartais atrodo net sunku ryti. Bet nereikia jokiu vaistu gerti . doh.gif  tuoj prisisnekesiu ir nusisnekesiu  blush2.gif

O tau echoskopija parode, kad mazgai pleciasi?
Atsakyti
Joliuke, džiaugiuosi, kad tavo tyrimai geri 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
hm, kazkap mano pasisakymas ishtrintas.. sad.gif

Blogi mano tyrimai, gydytoja prirashe tyroxino. Norejau paklausti kokius kiekius vartojat, ir kaip situacija su svoriu?.. Man prirashe tyroxin 50 po puse tabletes, cia l nedidelis kiekis, bt, ar neauga svoris nuo jo?..
Tp tikeciausi, kad susitvarkys plauku slinkimas, nes netekau jau puses ish turetu per du menesius..
Atsakyti
Ačiū merginos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2006 10 17, 16:17)
Taip, važiuosiu pirmą kartą 4u.gif

Barone. sekmes tau 'juoduotis', lauksime ziniu
Atsakyti
Joliuke,naujienos pačios geriausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2006 10 26, 08:23)
O tau echoskopija parode, kad mazgai pleciasi?

Parode, bet kai kiti tyrimai normalus, tai bande biopsija daryti. O ta neisejo biggrin.gif , tai reikia kartoti, bet neprisiruosiu.
Atsakyti
sviekutes smile.gif
njus va ir as jungiuosi cia prie jusu naujo jau atidaryto foriumiuko smile.gif
seniai jau nebuvau cia sad.gif
tais man lyg ir skydliauke jau tvarkoj...hormonai savo vietoj...bet savaite atgal vel panasus pozymiai atsirado...ar gali but kad ji taip greit issimuse?nesuprantu...nes vel delnai i prakaita musa,galva kaip trenkta kokia skauda nerealiai...visai panasiai kaip pirma kart skydliauke pasireiske... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 10 26, 12:58)

Blogi mano tyrimai, gydytoja prirashe tyroxino. Norejau paklausti kokius kiekius vartojat, ir kaip situacija su svoriu?.. Man prirashe tyroxin 50 po puse tabletes, cia l nedidelis kiekis, bt, ar neauga svoris nuo jo?..
Tp tikeciausi, kad susitvarkys plauku slinkimas, nes netekau jau puses ish turetu per du menesius..

Plaukų slinkimas turėtų susitvarkyt, ir pradėti atauginėti nauji plaukai. Man kelis kartus buvo užėję tokie sunkiai paaiškinami periodai, kai plaukai tiesiog kuokštais slinkdavo, bijodavau net šukuotis, kaip baisu buvo. Bet jie kaip užeidavo nei iš šio nei iš to taip ir sustodavo...
Atsakyti
QUOTE(Maja maja @ 2006 10 26, 12:58)

na man tai nuo tiroksino kaip tik svoris krito, apetitas sumazejo,bet tas prie gero neprivede, gavos organizmo toksikacija schmoll.gif
Atsakyti