Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(silvija.ss @ 2006 10 17, 10:08)
Ačiū merginoms už palaikymą.Berte,nepergyvenk-tokių kaip aš būna nedaug(pats Baranauskas sakė,taip pat sakė,kad galiu važiuoti ir n kartų,bet gali nepadėti-sakė žiūrės į tyrimus:liepė pasidaryti Tg)Tai gi berte,tau tikrai taip nebus.O dėl to jodo -aš irgi nutariau pasiklausti Kazanavičiaus,bet eisiu jau vėliau.Tik žinau, negalima naudoti vitaminų kur yra jodo.Bet tai irgi reikia paklausti.Gal to jodo ten nedidelė dozė,bet man kažkaip užkliuvo ta anotacija.Jei neišmetei-pasiskaityk,Joliuke.Ten ir rašo ,kad reikia atkreipti dėmesį ar kažkas pan.Na gal tai visai ir nesvarbu.Žuvį juk valgome,bet negalvojame apie jodą.

Anotacijos neberandu, bet ant tų lašiukų kur valo limfą paskaičiau kad jų sudėtyje yra ir jodo ir tyroxino g.gif Reiks pasikonsultuot su gydytoju.
O kaip tau Silvija tas audinys paliktas, ar jo nepamatė ar jis ataugo? Ar daug jo?
Būtinai pasidaryk Tg tyrimą, tada matysi kaip jodas veikia. Sėkmės 4u.gif mes su tavim ir tikim 4u.gif
Atsakyti
Ačiū,Joliuke.Na aš ir pati dorai nežinau.Tik Baranauskas vartė ilgai tą mano istoriją ir pasakė.Buvau truputį šokiruota,tai visi protingi klausimai ateina vėliau.Eisiu mėn pabaigoj pas Kazanavičių,gal jis ką paaiškins,bet neturėsiu tų nuotraukėlių.Na tas gabalėlis gal ir nedidelis,bet gali pridirbti negerų dalykų.O tg darau tvarkingai.Visoms sveikatos ir sėkmės.Kai grįši iš Kazanavičiaus parašyk.
Atsakyti
Sveikutės mielosios,

Tikiuosi visos jaučiatės gerai, na bent kiek galima geriau turint omenyje visokias mus kamuojančias bėdas.
Nutariau kreiptis patarimų. Artėja žiema, laikas apsirūpinti vitaminais, maisto papildais ir t.t. Nuėjus į vaistinę man akyse ir galvoje viskas susisuka nuo jų gausos ir susinervinusi nieko nenusiperku. Pasidalinkit mintim, kas ką vartojat.
Na aš žinau, kad negalima jodo, reikia atsargiai su kalciu. Patartinos omega rūgštys, vit. B, truputis vario, truputis seleno, L-karnitinas. Bet dar ir nervus reikia truputį paraminti...O kaip su visokiom ežiuolėm? Ir kaip visa tai suderinti vienoje tabletėje...
Atsakyti
Šiandien buvau pas Beišą- gruodžio 5 d mane "pjaus" biggrin.gif Och,, kaip ilgai laukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2006 10 20, 14:17)
Šiandien buvau pas Beišą- gruodžio 5 d mane "pjaus"  biggrin.gif Och,, kaip ilgai laukt  doh.gif

Upyte, kaip pakliuvai pas Beišą? Labai labai reikia...
Atsakyti
Sveikos. Vakar buvau pas Kazanavičių. Atsakymai tik trečiadienį. Kažko jam mano plaučiai nepatiko, verysad.gif bet tikiuos nieko rimto, nes baisu net pagalvoti jeigu kas.... O dėl detox tai sakė nieko čia tokio tongue.gif, geriu toliau tongue.gif
Dėl vitaminų tai nežinau, geriu dabar tik calcigraną ir folio rūgštį. Kol kas jokios ligos nekimba, o šiaip gal bandysiu natūraliais produktais stiprintis, dabar valau organizmą, vėliau gal kokių citrinų ar česnakų pavalgysiu. Bus matyt kaip savijauta, jei kas klausiu gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 20, 16:11)
Sveikos. Vakar buvau pas Kazanavičių. Atsakymai tik trečiadienį. Kažko jam mano plaučiai nepatiko,  verysad.gif  bet tikiuos nieko rimto, nes baisu net pagalvoti jeigu kas.... O dėl detox tai sakė nieko čia tokio tongue.gif, geriu toliau tongue.gif
Dėl vitaminų tai nežinau, geriu dabar tik calcigraną ir folio rūgštį. Kol kas jokios ligos nekimba, o šiaip gal bandysiu natūraliais produktais stiprintis, dabar valau organizmą, vėliau gal kokių citrinų ar česnakų pavalgysiu. Bus matyt kaip savijauta, jei kas klausiu gydytojo.

Pasigirsiu - teises vakar išlaikiau thumbup.gif thumbup.gif Dar vienas pasiekimas mano gyvenime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2006 10 20, 18:15)
Pasigirsiu - teises vakar išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif Dar vienas pasiekimas mano gyvenime ax.gif

Sveikinu, Russne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baronė: 20 spalio 2006 - 17:21
QUOTE(Russne @ 2006 10 20, 19:15)
Pasigirsiu - teises vakar išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif Dar vienas pasiekimas mano gyvenime ax.gif

sveikinu, Russne, saunuole esi.
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2006 10 13, 11:12)

Mergaitės, paaiškinkit man, pasidariau tyrimus, ar jie normalūs g.gif Mano akimis žiūrint normalu, o kaip jums atrodo g.gif
TTH - 1,66(gydytoja sakė sekti kad būtų apie 1, tai manau kad čia neblogi g.gif )
PTH - 19,82

merginos, kurios jau turite patirties, gal galite atsakyti i Barones klausima. Man irgi aktualu, pasidariau tyrimus praejus mazdaug 1,5 men. po operacijos pries nustodama gerti L-tyroksina, dabar ieskau informacijos. Koks buvo jusu TTH ir kt. tyrimai. Ar daretes vezio zymeni (TG)? Cia radau tinklalapi apie tai, gal idomu, pasiskaitykite, http://www.medicine....raipsnioID=6804
sekmes,

Papildyta:
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 20, 17:11)
Sveikos. Vakar buvau pas Kazanavičių. Atsakymai tik trečiadienį. Kažko jam mano plaučiai nepatiko,  verysad.gif  bet tikiuos nieko rimto, nes baisu net pagalvoti jeigu kas.... O dėl detox tai sakė nieko čia tokio tongue.gif, geriu toliau tongue.gif

Joliuke, laikykis, vyk blogas mintis, viskas turetu buti gerai.
O kodel tu geri kalcigrana, ar dare kalcio tyrimus, reikia? Man tai gydytojas sake papildomai negerti, kad tos liaukutes pacios dirbtu, nors as kartais suciulpiu viena kita tablete kalcio.
Sveikatos tau ir sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 20 spalio 2006 - 21:59
QUOTE(bertė @ 2006 10 20, 22:49)
O kodel tu geri kalcigrana, ar dare kalcio tyrimus, reikia? Man tai gydytojas sake papildomai negerti, kad tos liaukutes pacios dirbtu, nors as kartais suciulpiu viena kita tablete kalcio. 
Sveikatos tau ir sekmes

O aš ir kalcigraną geriu, ir netik, man nustatyta ryški hipokalcemija, todėl dar geriu alfakalcidolį su vitaminu D3, kad organizmas geriau pasisavintų kalcį. Man labai tirpsta rankos ir kojos, todėl darė kalcio tyrimus. Bet vat erzina tai, kad endokrinolodė liepė darytis kraujo tyrimus kas dvi savaites, kad neperdidelė dozė būtų, o šeimos gydytoja man tų tyrimų nedaro, atseit nemato reikalo.
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2006 10 20, 21:49)

Papildyta:
Joliuke, laikykis, vyk blogas mintis, viskas turetu buti gerai.
Sveikatos tau ir sekmes

Kalcigraną geriu, nes buvo pradėjusios rankosd ir kojos tirpt labai, tai gydytojas liepė pagert. Dabar jau stengiuos kuo mažiau, kol netirpsta, tol negeriu, lyg tais gerėja. Mano TTh tyrimai geriant tyroxiną buvo 0,26 čia jau ant ribos, bet paliko. Kokie dabar bus sužinosiu tik trečiadienį. O tiroglobuliną irgi dariaus. Iš pradžių buvo 6,9, paskui 1,23, o dabar matysim.
RUSNE sveikinu įsigyjus teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 21, 22:25)
Kalcigraną geriu, nes buvo pradėjusios rankosd ir kojos tirpt labai, tai gydytojas liepė pagert. Dabar jau stengiuos kuo mažiau, kol netirpsta, tol negeriu, lyg tais gerėja. Mano TTh tyrimai geriant tyroxiną buvo 0,26 čia jau  ant ribos, bet paliko. Kokie dabar bus sužinosiu tik trečiadienį. O tiroglobuliną irgi dariaus. Iš pradžių buvo 6,9, paskui 1,23, o dabar matysim.
RUSNE sveikinu įsigyjus teises 4u.gif

Labas, Joliuke, aciu uz paaiskinimus. Puiku, kad Tg mazeja - vadinasi, jodas daro savo 'balta' darba. Na, pasiskaiciusi jusu su Barone bedu, manau, tai man dar pasiseke - mano kalcis dabar normoje, nors po operacijos irgi buvo ne kas.
As irgi dariau tyrimus, bet paskubejau, buvo tik menuo, kaip geriu tyroksina, tai labai zemas TTH -0,08, bet Tg nudziugino - 0,02. Turiu vilties, kad nedauges, 3 x tfu. Pakeiciau jodo data - gulsiu lapkricio pabaigoje.

sekmes
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2006 10 21, 17:55)
O aš ir kalcigraną geriu, ir netik, man nustatyta ryški hipokalcemija, todėl dar geriu alfakalcidolį su vitaminu D3, kad organizmas geriau pasisavintų kalcį. Man labai tirpsta rankos ir kojos, todėl darė kalcio tyrimus. Bet vat erzina tai, kad endokrinolodė liepė darytis kraujo tyrimus kas dvi savaites, kad neperdidelė dozė būtų, o šeimos gydytoja man tų tyrimų nedaro, atseit nemato reikalo.

Barone, as kazkur skaiciau, kad kalcio trukumas turetu praeiti. Mazdaug per trejeta menesiu tos liaukutes galutinai atsistato. Nebijok, jos vistiek ims dirbti. Mat jos yra keturios, jeigu kuria nors isoperuoja su skydliauke, kitos suakyvina savo veikla, tik reikia laiko. O endokrinologe ar negali siusti daryti kalcio tyrimu? O gal galima uzsimoketi uz ta tyrima, juk vienas tyrimas nubutu labai brangu. Nors pradzioje.
O kaip tavo Tg tyrimai, ar darei? Kaip jautiesi be tyroksino, juk tu jau penktadieni gulsi jodui?

Sekmes visoms, laikykimes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bertė: 22 spalio 2006 - 13:49