QUOTE(Joliuke @ 2006 10 21, 22:25)
Kalcigraną geriu, nes buvo pradėjusios rankosd ir kojos tirpt labai, tai gydytojas liepė pagert. Dabar jau stengiuos kuo mažiau, kol netirpsta, tol negeriu, lyg tais gerėja. Mano TTh tyrimai geriant tyroxiną buvo 0,26 čia jau ant ribos, bet paliko. Kokie dabar bus sužinosiu tik trečiadienį. O tiroglobuliną irgi dariaus. Iš pradžių buvo 6,9, paskui 1,23, o dabar matysim.
RUSNE sveikinu įsigyjus teises
Labas, Joliuke, aciu uz paaiskinimus. Puiku, kad Tg mazeja - vadinasi, jodas daro savo 'balta' darba. Na, pasiskaiciusi jusu su Barone bedu, manau, tai man dar pasiseke - mano kalcis dabar normoje, nors po operacijos irgi buvo ne kas.
As irgi dariau tyrimus, bet paskubejau, buvo tik menuo, kaip geriu tyroksina, tai labai zemas TTH -0,08, bet Tg nudziugino - 0,02. Turiu vilties, kad nedauges, 3 x tfu. Pakeiciau jodo data - gulsiu lapkricio pabaigoje.
sekmes
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2006 10 21, 17:55)
O aš ir kalcigraną geriu, ir netik, man nustatyta ryški hipokalcemija, todėl dar geriu alfakalcidolį su vitaminu D3, kad organizmas geriau pasisavintų kalcį. Man labai tirpsta rankos ir kojos, todėl darė kalcio tyrimus. Bet vat erzina tai, kad endokrinolodė liepė darytis kraujo tyrimus kas dvi savaites, kad neperdidelė dozė būtų, o šeimos gydytoja man tų tyrimų nedaro, atseit nemato reikalo.
Barone, as kazkur skaiciau, kad kalcio trukumas turetu praeiti. Mazdaug per trejeta menesiu tos liaukutes galutinai atsistato. Nebijok, jos vistiek ims dirbti. Mat jos yra keturios, jeigu kuria nors isoperuoja su skydliauke, kitos suakyvina savo veikla, tik reikia laiko. O endokrinologe ar negali siusti daryti kalcio tyrimu? O gal galima uzsimoketi uz ta tyrima, juk vienas tyrimas nubutu labai brangu. Nors pradzioje.
O kaip tavo Tg tyrimai, ar darei? Kaip jautiesi be tyroksino, juk tu jau penktadieni gulsi jodui?
Sekmes visoms, laikykimes