QUOTE(raski @ 2006 10 11, 18:03)
sveikutes jau praejo 5 menesiai po operacijos o guzas gerklej kaip stovi taip stovi ir dar nors eme viska deja yra uz krutinkaulio likes apie 4 cm. mazgas gydytojas sako kad gal nereikes operuoti bet mane baime vistiek kankina labai bijau kad tas mazgas nepradetu piktybeti noriu paklausti ar ir jus kuri jauciat gerklej guza ar cia tik man taip ir ar kuri su balsu problemu turejot nes man tai balsas pasikeites kalbu taip tarsi buciau uzkimus ar prismaukta kaskas panasaus sako puse metu taip gali buti na bet man jau ne taip toli tas puse metu o vis dar neatsistato
lauksiu jusu paguodos zodziu
kaskaip vis galvoju kad cia tik man taip nesiseka 

Sveika. na, jei aš susinervinu ko tai ir man atrodo, kad gerklėj yra guzas, o šiaip tai nieko nejaučiu. Su balsu kažkas ne taip buvo kokius 3 mėnesius, negalėdavau dainuot visai

Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2006 10 11, 15:33)
Sveikos merginos
Ir aš susigriebiau, kad reikia pasitikrinti skydliaukę, nes kažkada dar mokykloje buvo diagnozavę, kad pas mane ji II laipsnio, tai užsirašiau kitai savaitei... kazkaip apleidusi buvau... Tai vat, jei priimsit, jungiuosi prie Jūsų

Ir aš susigriebiau, kad reikia pasitikrinti skydliaukę, nes kažkada dar mokykloje buvo diagnozavę, kad pas mane ji II laipsnio, tai užsirašiau kitai savaitei... kazkaip apleidusi buvau... Tai vat, jei priimsit, jungiuosi prie Jūsų

Žinoma priimsim