Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IV

QUOTE(raski @ 2006 10 11, 18:03)
sveikutes jau praejo 5 menesiai po operacijos o guzas gerklej kaip stovi taip stovi ir dar nors eme viska deja yra uz krutinkaulio likes apie 4 cm. mazgas gydytojas sako kad gal nereikes operuoti bet mane baime vistiek kankina labai bijau kad tas mazgas nepradetu piktybeti noriu paklausti ar ir jus kuri jauciat gerklej guza ar cia tik man taip ir ar kuri su balsu problemu turejot nes man tai balsas pasikeites kalbu taip tarsi buciau uzkimus ar prismaukta kaskas panasaus sako puse metu taip gali buti na bet man jau ne taip toli tas puse metu o vis dar neatsistato  schmoll.gif lauksiu jusu paguodos zodziu  verysad.gif kaskaip vis galvoju kad cia tik man taip nesiseka doh.gif

Sveika. na, jei aš susinervinu ko tai ir man atrodo, kad gerklėj yra guzas, o šiaip tai nieko nejaučiu. Su balsu kažkas ne taip buvo kokius 3 mėnesius, negalėdavau dainuot visai blush2.gif , o dabar viskas tvarkoj. Gal tau operacijos metu balso stygas pažeidė g.gif , tada kiek žinau dar gali prireikt kažkokių papildomų procedūrų. Labai nepergyvenk, juk daktarai kažką sakytų jei kas negerai būtų. Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2006 10 11, 15:33)
Sveikos merginos  4u.gif

Ir aš susigriebiau, kad reikia pasitikrinti skydliaukę, nes kažkada dar mokykloje buvo diagnozavę, kad pas mane ji II laipsnio, tai užsirašiau kitai savaitei... kazkaip apleidusi buvau... Tai vat, jei priimsit, jungiuosi prie Jūsų  4u.gif

Žinoma priimsim smile.gif
Atsakyti
o tai man del tos skydliaukes dabar turejo kristi svoris, ar augti? g.gif
ir jei geriu ta metizoli, tai kaip su svoriu bus?
Atsakyti
Na sakoma, jei jau hyperfunkcija, tai svoris turi kristi, tokios kudenos turetume buti, drebanciom rankom ir mums amzinai turetu buti karsta.
As pati tai normalaus svorio (nei priaugau, nei nimeciau, jis beveik ir nesvyruoja),anei rankos dreba, o del karstumo - tai man visada salta blink.gif Va tik sirdele kalatojasi kartais...
Atsakyti
nu va, o as bevei visa gyvenima virsvorio turiu.
Per nestuma priaugau apie 20 kilu, dabar turiu -23, pries 1.5 men nustojo kristi, bet iki normalaus svorio dar 10 numesti reiketu g.gif
Rankos irgi nedreba, del karstumo, tai buna ir karsta ir salta, bet nemanau, kad man karsciau nei kitiems. Na, ziuresime kaip cia bus. P poros savaiciau eisiu kartoti tyrimus.

Del to metizolio, tai anotacijoje parasyta, kad gerti 8 ar kazkiek tableciu, tai as maniau, kad 6 gerdama mazai geriu g.gif bus matyt smile.gif
Atsakyti
[quote=raski,2006 10 11, 20:03]
sveikutes jau praejo 5 menesiai po operacijos o guzas gerklej kaip stovi taip stovi ir dar nors eme viska deja yra uz krutinkaulio likes apie 4 cm. mazgas gydytojas sako kad gal nereikes operuoti bet mane baime vistiek kankina labai bijau kad tas mazgas nepradetu piktybeti noriu paklausti ar ir jus kuri jauciat gerklej guza ar cia tik man taip ir ar kuri su balsu problemu turejot nes man tai balsas pasikeites kalbu taip tarsi buciau uzkimus ar prismaukta kaskas panasaus sako puse metu taip gali buti na bet man jau ne taip toli tas puse metu o vis dar neatsistato schmoll.gif lauksiu jusu paguodos zodziu verysad.gif kaskaip vis galvoju kad cia tik man taip nesiseka doh.gif

labas, nezinau, ar tai paguoda: as tik du menesiai po operacijos, irgi jauciu visokiu negerumu - ir guzas atsiranda, ir smaugia kartais, ypac kai susinervinu, ir balsas pakimsta kai daugiau pakalbu. Be to, dar kaklas patines ir truputi 'nutirpes' toj pusej, kur buvo auglys. O kaip kitoms?
Atsakyti
Ušsirašiau į eilę operacijai . Adenoma .
O šiandien perskaičiau straipsnį apie chirurginius metodus skydliaukės gydymę
http://www.health-ua...icles/1352.html
Susimasčiau . Ar ištikruju reikia skubėti su operacija . mazgas 1,9 cm . Per metus laiko nepasikeitė .
Kaip jums atrodo ?
Atsakyti
QUOTE(tiramisu @ 2006 10 12, 15:07)
Susimasčiau . Ar ištikruju reikia skubėti su operacija . mazgas 1,9 cm . Per metus laiko nepasikeitė .
Kaip jums atrodo ?

O dėl ko tu operuojies, dėl mazgo ar dėl skydliaukės funkcijos sutrikimo?
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 12, 15:11)
O dėl ko tu operuojies, dėl mazgo ar dėl skydliaukės funkcijos sutrikimo?

Su funkciją viskas gerai . Hormonai normos ribuose . Pas mane tik mazgas
Atsakyti
QUOTE(tiramisu @ 2006 10 12, 17:07)
Kaip jums atrodo ?

Labas, tiramisu, suprantu, kad sunku apsispresti. Bet as rinkciausi operacija. Man daugiau nei 5 metus stebejo mazgus, jie beveik nekito, vienas visa laika buvo mazdaug 1,0- 1,1 cm. Ir tyrimai buvo geri. O sia vasara susikaupiau pasidaryti punkcijas - ir rado, kad mazgas piktybinis ir senai. Taigi, mano galva, nelauk. sekmes,
Atsakyti
QUOTE(bertė @ 2006 10 12, 15:45)
Labas, tiramisu, suprantu, kad sunku apsispresti. Bet as rinkciausi operacija. Man daugiau nei 5 metus stebejo mazgus, jie beveik nekito, vienas visa laika buvo mazdaug 1,0- 1,1 cm. Ir tyrimai buvo geri. O sia vasara susikaupiau pasidaryti punkcijas  - ir rado, kad mazgas piktybinis ir senai. Taigi, mano galva, nelauk. sekmes,

Man dare punkcija . Nustate , kad nepiktybinis . O tu tą straipsnį skaitei ?
Atsakyti
QUOTE(tiramisu @ 2006 10 12, 15:52)
Man dare punkcija . Nustate , kad nepiktybinis . O tu tą straipsnį skaitei ?

Aš irgi tavo vietoj operuočiaus, juk nelauksi kol supiktybės, o be to man irgi sakė, kad nepiktybinis, bet deje..... Išsioperuok dabar ir nereiks bijoti kad ateity supiktybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joliuke @ 2006 10 12, 15:56)
Aš irgi tavo vietoj operuočiaus, juk nelauksi kol supiktybės, o be to man irgi sakė, kad nepiktybinis, bet deje..... Išsioperuok dabar ir nereiks bijoti kad ateity supiktybės mirksiukas.gif

kai perskaičiau šį straipsnį tai pradėjo kankinti abėjonės .
O kaip savijauta po operacijos . Ar svoris nepriaugo ? Ar kalcijo trukumo nesijaučia ? Plaukai neslenka ?
Atsakyti