QUOTE(Migluzee @ 2012 10 22, 09:56)
O mesa visa gabala troskinat ar susmulkinat?
Mano nelaimei prasidejo medziokles sezonas

Ne itin as zveriena megstu ir paruost nevisada skaniai gaunasi, daznai kazkaip issauseje, gumine pasidaro
Bet vat sernienos kotletai man labai skanu ir lazanija su brediena irgi
Dar pastebejau, kad troskinio skonis labai priklauso nuo to kokiame inde troskini, nors receptas ir tas pats.
Susmulkinu, kartais kepsneliu dydzio, kartais smulkiau, kaip norisi

Kažkada visą mėsos šmotą (nepamenu tik kokios) gerai išmarinuotą kepiau rankovėj su daržovėm, irgi visai neblogai gavosi. Bet vis tiek man skaniausia su grietinėle

Aš troškinu stikliniam inde su dangčiu. Skysčio daug būna, mėsa biri.
Išduokit lazanijos su briediena receptą, kaip tik briedžio savaitgalį užvežė