del zuikio tai teisybe-jis tik troskinimui tinka, ir tikrai labai skani mesyte. Kuo zuiki ilgiau marinuoji-tuo skaniau, esu net savaite pralaikiusi super buvo.
kazkas klause kaip visa kumpi iskepti-tai labai paprastai-tiesiog uzimarinuoji ji pries kelias dienas-cia taip pat galima ilgiau pamarinuoti, vis karts nuo karto "pamasazuojant"

mesyte, dvi-tris dienas. tikrai nuo to mesa minkstesne. O marinavimui viska esu isbandziusi, ir geriasia, kaip ir daugeliui cia:), ivairiausios zoleles sumaisytos su aliejumi, kadagio uogu priberiu dar, lauro lapu, kartais balzamiko, na fantazijos reikalas, ir ta kosele istepu mesyte. jei fantazijos nebuna-tai tiesiog saldvos saslyku prieskoniais-taip pat labai skanu buna, kiek isbandziau-jie geriasiai tinka:). Pries kepant pridarau mazu ipjoveliu ir prikaisau i mesa lasinuku ir slyvu dziovintu. tada i rankiove-ir kepti. o laikas kepimo-nuo mesos dydzio priklauso:) jei didele slaunis-tai ir tris su biski valandas kepu. Nera ne kart nepavyke:) Skanaus!
kadangi valgom tik zveriena, tai kitos mesos net ruost nemokeciau