Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(Dovute @ 2011 05 15, 21:50)
o kokius prieskonius naudojate marinavimui briedienos ar stirnienos troskinimui? g.gif

Tuos pačius kaip ir kitai žvėrienai smile.gif Man skaniausi Santa Marios prieskoniai žvėrienai.
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 05 15, 20:50)
o kokius prieskonius naudojate marinavimui briedienos ar stirnienos troskinimui? g.gif
gal kas turi koki receptuka, kaip skanu saslyka pasidaryti?

po visokiu eksperimentu priejom isvados, kad skaniausia mesyte gaunasi su elementariais prieskoniais: pipiras, lairo lapelis, cesnakas, svoguniukas dar ciobrelis. Kadangio uogos dar tinka.

Saslykiuka marinuojame su majonezu. thumbup.gif ir vel tie patys elementarus prieskoniai.
Atsakyti
Pirkom ir mes stirnienos. Del kvapo... (medziotojas pasiule) gavus mesa pamerkti i salta vandeni (be acto) per nakti. O kita diena ja darineti. Kvapo nelieka, kraujas iseina, ir gleives visokias lengviau valosi.
Dar esam tureje zuiki, tai va su juo yra reikaliuku... Kad nebutu kvapo reikia VISUS lasinukus nupjaustyti, jei liks nors biski .... kvapo neisvengsi doh.gif
Atsakyti
Kur Klaipedoj galima nusipirkti ozku zarnu?
Atsakyti
sveikutes, gal kas turite stirnienos parduoti apie Prienus, aciu labai 4u.gif
Atsakyti
negaliu nepasigirti savim biggrin.gif savaitgali gaminau stirnos kumpi ir pirma karta man patiko thumbup.gif surizikavau ir marinavimui naudojau balzamiko acta, galvojau bus labai blogai arba labai gerai.. ir gavosi is ties gerai smile.gif istraukiau is kameros kumpi, dar sustingusi itryniau marinatu (balzamiko actas, aliejus, daug cesnaku, lauro lapai, kmynai ir dar prieskoniu misinys "Gyromix") palaikiau para, apkepiau ir ilgai troskinau su darzovem (turejau tik svogunus morkas ir pora) smile.gif jas apkeliau, dar ipyliau balzamiko acto siek tiek garstyciu ir troskinau viska sultiny 3,5 h.
Atsakyti
Mergaites , turiu pora klausimu biggrin.gif "

1. kaip ir su kokias prieskoniais naudojate kadagio uogas ir kokiais kiekiais (kiek uogu kilogramui mesos - sernienos?

2. turiu pora kumpiu. noreciau kazkaip kitaip juos iskepti visu gabalu orkaiteje. gal galetumet pasidalinti receptais Sventiniam stalui?

Aciu.
Atsakyti
Išbandžiau kelis šernienos marinavimo-gaminimo būdus, na bet man skaniausia (kaip beje ir kepta žąsis) su raugintais kopūstais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Matyt vis dėlto ta rūgštelė padaro savo, mėsytė minkštutė, skanutė, na pirmą kartą aš taip skaniai valgiau žvėrieną (nors paprastai savo gamintos aš beveik iš viso nevalgau smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 14 gruodžio 2011 - 20:00
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 14, 21:00)
Išbandžiau kelis šernienos marinavimo-gaminimo būdus, na bet man skaniausia (kaip beje ir kepta žąsis) su raugintais kopūstais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Matyt vis dėlto ta rūgštelė padaro savo, mėsytė minkštutė, skanutė, na pirmą kartą aš taip skaniai valgiau žvėrieną (nors paprastai savo gamintos aš beveik iš viso nevalgau smile.gif )

marinavai su raugintais kopūstais? bigsmile.gif Praįšom plačiau aprašyk, labai sudomino, nesu taip darius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2011 06 13, 12:48)
po visokiu eksperimentu priejom isvados, kad skaniausia mesyte gaunasi su elementariais prieskoniais: pipiras, lairo lapelis, cesnakas, svoguniukas dar ciobrelis.

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau tiek visko išbandę, ale visgi paprastais prieskoniais yra skaniausiai wub.gif

mergaitės, o kokia eina stirnienos kilogramo kaina? tiek jos turime, kad į šaldiklį jau nebetelpa doh.gif o šeštadienį vyras vėl į medžioklę ruošiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 12 14, 20:00)
Išbandžiau kelis šernienos marinavimo-gaminimo būdus, na bet man skaniausia (kaip beje ir kepta žąsis) su raugintais kopūstais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Matyt vis dėlto ta rūgštelė padaro savo, mėsytė minkštutė, skanutė, na pirmą kartą aš taip skaniai valgiau žvėrieną (nors paprastai savo gamintos aš beveik iš viso nevalgau smile.gif )


Prasom recepta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2011 12 15, 14:08)
pritariu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  jau tiek visko išbandę, ale visgi paprastais prieskoniais yra skaniausiai wub.gif

mergaitės, o kokia eina stirnienos kilogramo kaina? tiek jos turime, kad į šaldiklį jau nebetelpa doh.gif o šeštadienį vyras vėl į medžioklę ruošiasi doh.gif

Kaip pas mus nebetelpa stirniena, darom dešras, ir kumpelius vytinam. Vietos neužima, ir labai greit susivalgo thumbup.gif
Atsakyti