Įkraunama...
Įkraunama...

Žvėrienos paruošimas

QUOTE(Jeta @ 2010 02 04, 17:00)
svogūnai+ raud. vynas + prieskoniai

aš vienąkart irgi bandžiau šitą marinatą.. tai toks fiasko gavos doh.gif kad dabar vyno su mėsa nebenaudoju blush-anim-cl.gif


o kiek laiko marinuojat mėsytę ir kur laikot ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 04, 19:31)
*aš vienąkart irgi bandžiau šitą marinatą.. tai toks fiasko gavos doh.gif kad dabar vyno su mėsa nebenaudoju  blush-anim-cl.gif
**o kiek laiko marinuojat mėsytę ir kur laikot ? g.gif

*gal vynas nepatiko g.gif Man visai patinka šis marinatas. Ypač tinka antienai. Bet kepiau ir stirnieną taip išmarinuotą. Bet, aišku, tai skonio reikalas 4u.gif
** aš apie 1-2 paras. Jei vieną parą, palaikau kambario temperatūroj, jei dvi 1 para - kamb. temperatūroj, 2parą jau dedu į šaldytuvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 04 vasario 2010 - 18:38
Sveikos,
aš,čia dėl vyno,jeigu mes marinuosime su raudonu vynu baltą mėsą,tai iš jos yra ištraukiama visos mėsos sultis.
Jeigu mėsą troškiname ir pilame vyną,jis išgaruoja,o marinuojant geriau ieškoti natūralių produktų.
Kepant mėsą galima pilti vyna,bet ..marinuojant aš,nežinau čia mano nuomonė,pataisykite,jeigu klystu.
O, antra ,čia skonio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 04, 20:16)
Sveikos,
aš,čia dėl vyno,jeigu mes marinuosime su raudonu vynu baltą mėsą,tai iš jos yra ištraukiama visos mėsos sultis.
Jeigu mėsą troškiname ir pilame vyną,jis išgaruoja,o marinuojant geriau ieškoti natūralių produktų.
Kepant mėsą galima pilti vyna,bet ..marinuojant aš,nežinau čia mano nuomonė,pataisykite,jeigu klystu.
O, antra ,čia skonio reikalas.

o nuo kada žvėriena balta mėsa???
Ištiesų, vynas nuo seno naudojamas žvėrienos marinavimui 4u.gif
Bet jei nepatinka skonis, čia jau kitas reikalas 4u.gif Man pvz labai skanu, ir man skanu būtent marinuojant mėsą. aš žvėrieną visad šiek tiek pamarinuoju, nemarinuotos niekad nekepu. O su balta mėsa gal būt, bet ne tam čia tema 4u.gif
Atsakyti
Vynas išties ištraukia sultis. Geriausia vyną pilti baigiant marinuoti mėsą, pabaigoje. Greitam mėsos marinavimui labai tinka alus, Nieko daugiau tik alaus, o po to prieskoniai. Beje, su žvėriena to dar nebandžiau, o mano parašytas receptukas - tikrai patikrintas biggrin.gif
Atsakyti
O as dzniausiai itrinu mesa aliejaus ir prieskoniu misiniu. Ir kas kart ja vis paminkau rankomis.
Medumi aptepu tuomet, kai kepimas i pabaiga. Istraukiu is kepimo rankoves ir nutepu. Tada graziai apskrunda, raudonai-auksine plutele.
Kitaip man medus dega.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 05, 18:45)
O as dzniausiai itrinu mesa aliejaus ir prieskoniu misiniu. Ir kas kart ja vis paminkau rankomis.
Medumi aptepu tuomet, kai kepimas i pabaiga.  Istraukiu is kepimo rankoves ir nutepu. Tada graziai apskrunda, raudonai-auksine plutele.
Kitaip man medus dega.


Man nedega, gal kai sumaišau su citrina ir viskuo kitu ta ir nedega. O aptepimas gale turėtų būti skanu, ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip aptilo tema ax.gif Ka gaminam skanaus is zverienos? ax.gif
Atsakyti
Kol kas nieko. Atsargos isseko. Laukiam sezono pradzios smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Su švente, mielosios 4u.gif Paskutinius šonkauliukus išsitraukiau iš šaldiklio, išviriau, iš sultinuko moliūginę sriubą padariau, o mėsytę sumaliau ir blynelių padariau. Dabar valgysime žalumynus, jau gal greitai bus lotuliukas.gif Pasiilgau braškių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 04 06, 09:19)
Labas rytas  4u.gif Su švente, mielosios  4u.gif Paskutinius šonkauliukus išsitraukiau iš šaldiklio, išviriau, iš sultinuko moliūginę sriubą padariau, o mėsytę sumaliau ir blynelių padariau. Dabar valgysime žalumynus, jau gal greitai bus  lotuliukas.gif Pasiilgau braškių  ax.gif


ir braskiu, ir melyniu, ir vysniu dar saldiklyje turiu...

o stai sonkaulius senokai pabaigiau verysad.gif , kaip pasiilgau barsciu su sernienos sonkauliukais blush2.gif

prasom moliugines sriubos receptuka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 04 06, 08:25)
ir braskiu, ir melyniu, ir vysniu dar saldiklyje turiu...

o stai sonkaulius senokai pabaigiau  verysad.gif , kaip pasiilgau barsciu su sernienos sonkauliukais  blush2.gif

prasom moliugines sriubos receptuka  blush2.gif  4u.gif


Prašom 4u.gif , aš Neringos sriubytę dariau Moliūginė sriuba
Atsakyti