QUOTE(regna @ 2010 02 04, 20:16)
Sveikos,
aš,čia dėl vyno,jeigu mes marinuosime su raudonu vynu baltą mėsą,tai iš jos yra ištraukiama visos mėsos sultis.
Jeigu mėsą troškiname ir pilame vyną,jis išgaruoja,o marinuojant geriau ieškoti natūralių produktų.
Kepant mėsą galima pilti vyna,bet ..marinuojant aš,nežinau čia mano nuomonė,pataisykite,jeigu klystu.
O, antra ,čia skonio reikalas.
o nuo kada žvėriena balta mėsa???
Ištiesų, vynas nuo seno naudojamas žvėrienos marinavimui
Bet jei nepatinka skonis, čia jau kitas reikalas

Man pvz labai skanu, ir man skanu būtent marinuojant mėsą. aš žvėrieną visad šiek tiek pamarinuoju, nemarinuotos niekad nekepu. O su balta mėsa gal būt, bet ne tam čia tema