

BRIEDIENOS GULIAŠAS
Mėsą supjausčiau nedideliais gabaliukais ir parą marinavau žvėrienos prieskoniuose su trupučiu alyvuogių aliejaus (man labiausiai patinka Santa marios prieskoniai žvėrienai). Pasimarinavus apkepiau, įdėjau kelis skilteles griežinėliais pjaustyto česnako, dar šiek tiek pakepiau, įpyliau vandens ir troškinau apie valandą. Kadangi nemėgstu visokių dirbtinių sultinių, tai kad vanduo, kuriame troškinosi mėsa nebūtų prėskas, dėjau meksikietiškų prieskonių. Ant kitos keptuvės pakepinau svogūną ir šiaudeliais pjaustytą morką, sudėjau į briedieną toliau troškintis. Kol troškinosi, ant keptuvės svieste pakepinau šaukštą miltų, ir skiesdama vandeniu padariau padažą. Įdėjau pora šaukštų pomidorų padažo. Padažą sudėjau į briedieną, dar įdėjau pora šaukštų grietinės ir dar 10 min patroškinau.
Šiaip tikslaus gamybos laiko negaliu pasakyti, reik žiūrėt, kad mėsa nebūtų labai kieta. Skanaus
