Įkraunama...
Įkraunama...

Naminis katinas ir blusos

QUOTE(tapkė @ 2007 11 09, 17:18)
Pas savo katinuką irgi pastebėjau blusų, gydysimės dabar, bet paklausti norėjau truputį ne apie tai  blush2.gif O įmanoma nuo gyvūno užsikrėsti žmogui?  blink.gif Nes pagalvojau jei po katino kailį taip bėgioja, tai gal gali ir žmogaus plaukuose gyvent...  blush2.gif

bigsmile.gif Nebijok, tikrai neapsigyvens schmoll.gif O as maniau jau blusos susalo doh.gif Savo katuliui nuemiau dirziuka .
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 09, 17:46)
bigsmile.gif Nebijok, tikrai neapsigyvens  schmoll.gif O as maniau jau blusos susalo  doh.gif Savo katuliui nuemiau dirziuka .

Jeigu rimtai schmoll.gif , tai katinas greičiau sušals negu jo kailyje į kūną įsisiurbusios esančios blusos. lotuliukas.gif Dirželis blusų neužmuša, reiktų pačiai užsiimti tongue.gif doh.gif Papurkšk kol nevėlu frontline ant sprando odos... tongue.gif Dar mano marčią apkrės...
Atsakyti
Jei randat blusų ir po vaistų supurškimo, vadinas reikia ir iš aplinkos šalint. Pas mus tam yra spec. purškikliai, su kuriais nupurški katino lankomas vietas.. Turi ir pas jus būt.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2007 11 09, 22:04)
Jeigu rimtai  schmoll.gif , tai katinas greičiau sušals negu jo kailyje į kūną įsisiurbusios esančios blusos.  lotuliukas.gif Dirželis blusų neužmuša, reiktų pačiai užsiimti  tongue.gif  doh.gif Papurkšk kol nevėlu frontline ant sprando odos... tongue.gif Dar mano marčią apkrės...

Tai kad jis tu blusu ir neturi schmoll.gif Bet as kalbejau apie blusas lauke, kad susalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2007 11 09, 17:46)
bigsmile.gif Nebijok, tikrai neapsigyvens  schmoll.gif O as maniau jau blusos susalo  doh.gif Savo katuliui nuemiau dirziuka .

Oj nuraminai, ačiū assa.gif Nes jau buvau pradėjus prisigalvot, kad ir mane tie žvėrys puola, vos tik paniežtėjus kur nors galvą lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mano abu katinukai nosies is buto neiskisa lauk, o jau du kartus radau pas juos blusu verysad.gif Su lasiukais ant sprando- ir ramu kuriam laikui. Dabar pastoviai kas 3 men lasinu ant sprando jiems, taip pat kaip ir reguliariai po tablete nuo kirminu.
Atsakyti
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 31, 18:47)
Ir mano abu katinukai nosies is buto neiskisa lauk, o jau du kartus radau pas juos blusu  verysad.gif  Su lasiukais ant sprando- ir ramu kuriam laikui. Dabar pastoviai kas 3 men lasinu ant sprando jiems, taip pat kaip ir reguliariai po tablete nuo kirminu.

Blusų į namus galima atnešti ir su batais. Maniškei irgi tai pat buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2007 12 31, 19:07)
Blusų į namus galima atnešti ir su batais. Maniškei irgi tai pat buvo  mirksiukas.gif

va tas ir žiauriausia, kad galima užnešti tokį brudą sad.gif
Atsakyti
Aha, tikrai bjauru, net slykstu pasidaro, kai pamatai tuos gyvius gun_bandana.gif Gerai, kad bent jau efektyviu vaistu yra nuo tu parazitu.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2007 12 31, 20:01)
va tas ir žiauriausia, kad galima užnešti tokį brudą sad.gif

Va va, mane irgi labai tas nervuoja schmoll.gif
Atsakyti
sveikos,

Pirmą kartą užlašinau katinui vaistų nuo blusų (pirkta vet.vaistinėje bet pavadinimo neprisimenu. Tik klausė kiek katinas sveria). Praėjus maždaug savaitei, oda toje vietoje nupleiskanojo ir nupliko kailis!!! Kas tai galėtų būti - alergija ar dar kas nors ?? g.gif Sakė, kad tie lašiukai mėnesiui. Gal reikia kokiu nors tepalu patepti tą vietą?
Atsakyti
o blusos ar gali įkasti zmogui? nesiveisti jame,bet įkasti
Atsakyti