Įkraunama...
Įkraunama...

Naminis katinas ir blusos

Žinau, kas yra blusos. smile.gif , bet koks skirtumas purkšti aplinką, manau, kad svarbiausia išnaikinti blusas katės kailyje. O kiek kainuoja Frontline Combo?
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 06 25, 16:36)
PEDEX - yra vaistai nuo UTĖLIŲ skirti ŽMONĖMS gydyti.



taip tu teisi.
Papildyta:
taip pat manau, kad gyvunams skirtos prekes yra pakankamai pigios bet ju antkainiai milzininski. dirbu prekyboje ir zinau kaip daromi tokie dalykai. Paprasciausia kosmetika supila i kitoki buteliuka uzklijuoja kitoki libduka paraso for animal ir prasau produktas keliauja i lentynas. o tai kas seniausiai isbandyta dar musu tevu tampa TABU juk nera parasyta kokiam kailiui tinka biggrin.gif net juokas ima. O kainos skirtumas akivaizdus.
Papildyta:
taip pat manau, kad gyvunams skirtos prekes yra pakankamai pigios bet ju antkainiai milzininski. dirbu prekyboje ir zinau kaip daromi tokie dalykai. Paprasciausia kosmetika supila i kitoki buteliuka uzklijuoja kitoki lipduka paraso for animal ir prasau produktas keliauja i lentynas. o tai kas seniausiai isbandyta dar musu tevu tampa TABU juk nera parasyta kokiam kailiui tinka biggrin.gif net juokas ima. O kainos skirtumas akivaizdus.
Atsakyti
Sveiki! Vkr mes atsinešėm iš lauko kačiuką,bet jis su blusom. Jei aš ryt kreipsiuos ryt pas vet.gyd.tai kokia tikimybė bus,kad jos paplis po namus?
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2012 08 16, 22:59)
Sveiki! Vkr mes atsinešėm iš lauko kačiuką,bet jis su blusom. Jei aš ryt kreipsiuos ryt pas vet.gyd.tai kokia tikimybė bus,kad jos paplis po namus?

Neturėtų namuose pasklisti, blusoms reikia maitintis, jos turėtų laikytis katino kailyje, kol nesulašinsit vaistukų arba neišmaudysit vaistais nuo blusų. Sėkmės su nauju augintiniu 4u.gif
Atsakyti
Siandien patyriau soka kai radau prie kaklo viena blusele blink.gif net negalvojau kad kate niekada nebuvusi lauke gali ju tureti unsure.gif doh.gif isieskojau visa kailiuka ir daugiau neradau, gal kas patarsit kokiu priemoniu imtis tokiu atveju, gal uzteks tik antkaklio g.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 09 06, 11:47)
Siandien patyriau soka kai radau prie kaklo viena blusele blink.gif net negalvojau kad kate niekada nebuvusi lauke gali ju tureti unsure.gif  doh.gif isieskojau visa kailiuka ir daugiau neradau, gal kas patarsit kokiu priemoniu imtis tokiu atveju, gal uzteks tik antkaklio g.gif

Nereikia antkaklio, užlašinkit jai lašų nuo blusų, jie veikia porą mėnesių; blusos kailyje iškart nugaiš, netrukus nugaiš ir visos atsiradusios bute, o lauke gyvenančių blusų jau nebebus, nes pašals. dabar pats blusų aktyvumo metas, jos ruošiasi žiemai, puola ant batų ir taip parsinešat namo, o nuo batų jos randa gerą vietelę katino kailyje.Žmogus joms nerūpi, nes žmogaus kūnas joms per šaltas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lefrais: 09 spalio 2012 - 14:07
rekomenduočiau kartą į metus šią priemonę. Tiesiog reikia išpurkšti namus.Pati šiandien radusi ant naminės katės dvi blusas, kurias turbūt iš laiko parnešėm, sulašinau katei ant sprando lašiukų Frontline combo ir namus išpurškiau šiuo indorex spray purškalu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 04 lapkričio 2012 - 16:00
QUOTE(Lefrais @ 2012 10 09, 15:05)
Nereikia antkaklio, užlašinkit jai lašų nuo blusų, jie veikia porą mėnesių; blusos kailyje iškart nugaiš, netrukus nugaiš ir visos atsiradusios bute, o lauke gyvenančių blusų jau nebebus, nes pašals. dabar pats blusų aktyvumo metas, jos ruošiasi žiemai, puola ant batų ir taip parsinešat namo, o nuo batų jos randa gerą vietelę katino kailyje.Žmogus joms nerūpi, nes žmogaus kūnas joms per šaltas.

Lasinau lasiuku ant kaklo, kas keisciausia kad ji vis pasikaso, taciau kailiuka apziurejau tikrai gerai - nieko nera unsure.gif
Atsakyti
Maciau zmoniu kurie rase apie "Ankaklius" musu keturkojams, saugancius nuo blusu. Jie isties veiksmingi, bet kone ne visi. Norint gauti gera ankakli, reikia kaip sakant ne pagaileti pinigeliu, ir nepirkti ankakliu pigesniu nei dvidesim lituku.
- Tiems kam nepadeda, paaiskinsiu kodel..
Ankaklis skirtas nuvaikyti blusas, o ne jas isnaikinti. Tad ji reiktu naudoti dar pries isleidziant keturkoji i lauka pirma karta.
- Taciau jei jau jusu gyvunelis turi blusu, betkuriame gyvuneliu prekiu parduotuviu tinkle rasite laselius keturkojams, kurie tikrai veiksmingi ir kainuoja nuo 10 iki 40 lituku, patartina imti ne pigiausia produkta.
- Naikinimui namie si maza padareli, patarsiu naudoti purskala "Cobra", jis nera brangus, bet tai nereiskia kad nera geras. Norint is ties gero efekto, patariu naudoti viena buteliuka purskalo 20 kvadratiniu metru, tai reiskia jei jusu butas yra 120 kvadratiniu metru, jum reikes, ne 2 ir ne 3 buteliuku, o visu 5, jei esat stipriu plauciu, 6, nes tiesiog po tokio kiekio galit nuvisrt pats (dar neisejas is namu), kartu su visom blusom, tarakonais ir t,t.
Jokiu budu nepalikite keturkojo namie, nes gryzus, nuliusite.
Ir nemazinkite purskalo proporciju, nes kitaip vienu kartu visu tikrai neisnaikinsite, juolab jei turit daug kilimu, minkstieji baldai yra medziaginiai, ir vonios kambari susirenka dideles drabuziu kruvos.
Nenorint apsinuodyti, naudokite kauke (taciau jos gali neuztekti), palikite pradarus langus keliom valandom, nakti pernakvokite pas draugus, tevus ar viesbutyve, juojab jei turite vaiku.

Tikiuosi si informacij kam nors pades atsikrantyti erzinancio iprocio kasytis ir vaikyt guvuneli nuo lovos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo En2katas: 07 liepos 2013 - 13:19
Perskaiciau visa temute.. bet man vistiek baisiai neramu... radau blusu pas katinuka su lauku kontaktas vienintelis kad prie orlaides atidarytos sedi daznai, tai tikriausiai parnesiau su batais.. supanikavau ir ieskojau vaistuku, vienintele vieta kas dirbo buvo kika dave laselius (pavadinimo tikrai nepasakysiu, zalia ampuolyte tokia)... bet man jo beprotiskai gaila, kanda rupuziokes ja baisiai, kasosi, laizosi sad.gif as pati ju nepagaunu pas ji.. siandien dar ir patalyneje radau nes miegam tai kartu sad.gif per kiek laiko turetu suveikti tie vaistukai, kikoj sake kad per mazdaug 3 dienas, paklausus ar po to laikotarpio ismaudyt sake maudyt minimum po 2 savaiciu... tai as mastau tie kiausineliai ju tai gyvens toliau pas ji... sad.gif
Atsakyti
Kai mūsų katę užklupdavo blusos naudodavom: http://www.15min.lt/...mosanampuls.jpg apmolę nuo blusų, lašiukus ant kakliuko bei dirželį, apsaugantį taipogi nuo blusų. biggrin.gif , būdavo 100 proc.apsauga ilgam laikui, bet žiūriu, kad vėl atsirado, neprisimenu kokius pirkdavau ant kaklo lašint lašiukus, esu pirkus už 8 lt ir už 20 lt.. Gal turit ką parekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
Mamos (lauko) katinams - pirkdavome antkaklius nuo blusu. Kazkiek palengvėdavo. Visiskai eradikacija - prasmes neturejo, nes vis vien atnestu.
Bet siaip - tai ir alergija gali sukelti..

Mano manymu, geriausias budas - patikrinta priemone STRONGHOLD (lasiukai), kainoja apie 30lt (dar ir tam tikrus kirminus "isvaro") (Frontline/Advocat neturiu patirties).
Uzlasint ant katuko / kaciu, vienu metu. Isnesti juos kur, ar uzdaryti viename kambarije.
Is vaistineje atnesti BAKTICID (17 lt), su juo prapurksti viska MINKSTO ir plintusus, jei yra galimybe ir kitus pavirsius.
Isleisti/ileisti gyvunus, ir uzbaigti tvarkyma (ta patalpa kur jie buvo)

Toliau, lasiukai veikia MENESI. Tai jei kas ir pateks ant katuku - jie mirs, kaip ir kiausineliai, nes su riebalais (ant odos) issikyria tam tikra substancija, kuri veikia TIK erkes (atrodo), blusas ir tt.. Tai katinukas virsta vaiksciuojanciu nuodu parazitams.
O namus reikia pravalyti - tam, kad kiausineliai, kur si menesi "nepralauktu" , po plintusu ar kilimuke, o po to neuzkriestu vel jusu gyvunu.
Atsakyti