Įkraunama...
Įkraunama...

Naminis katinas ir blusos

Vienintelis tikrai veiksmingas ir skubus reikalas , brangokas, bet vertas be jokios abejones Virbac Indorex , kainuoja apie 38 lt, bet jau ramybe ramybe...ir ilgam. Kiek as tu ampoliu skiedus, kiek visko purskus, tai net bloga atsimint, nuo kvapu ir slapio pvz. poveikio...Nebevargstu senai, sumoki karta ir ramybe.
user posted image

Ispurksti visus namus.
Atsakyti
Aciu 4u.gif ,eisiu pas musu sundaktari paklaust ar turi toki parskala.
Musu senoji buvo reguliariai trinama nuo blusu,musu sundaktaris sake,kad jos nudves tiiiiiiiikrai neisilakstys po kilimus ir mes sau ramiai gyvenom.Nors pagrinde ji buvo lauke.Bet kai musu senoji numire ir atsirado mazoji ,tai prasidejo linksmybes.Dave mums ta ampole,bet efekto jokio,isprausem ir kate juo ir kambarius.
Kadangi namuose mazas vaikas,tai kiekviena menesi pas mus generalinis namu valymas,dezinfekuojam,patalai kas dien isnesama vedinti,bet zarazu niekas nenudvasina cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @aukselis@: 08 lapkričio 2011 - 12:14
Butinai nusipirkite, jei negausit pas savo sundaktari biggrin.gif , paprasykit draugu,pazistamu,kad nupirktu kitur 4u.gif Pas mus namie gali buti 1 blusa, net kate jos nejaucia, o as viskas- man visas kunas eina pagaugais ir as vienintele jauciu,kad JAU,parnesem. Kate net nesikaso,as pradedu biggrin.gif , tai jau kiek visko bandyta, patikekit doh.gif O sie ispurskiami ir naikina visose stadijose tas baisybes , be to apsaugo ir ilgesniam laikui.
Atsakyti
Pas mus vet.vaistineje neturi,net nezino kad toks buna verysad.gif ,siulo vel tik tas anpoles
Uzsirase pavadinima bandys uzsakyt
Atsakyti
Tikrai gera ir isbandyta priemone
PEDEX ar kaskaip labai panasiai, kainuoja max iki 15 lt zmoniu vaistinese. instrukcija duoda va tik kas lb nepatinka reikia maudytis smile.gif uzta garanduotai vabaliuku nelix ir nera kosmine kaina.
Atsakyti
QUOTE(nidalt @ 2012 06 25, 16:26)
Tikrai gera ir isbandyta priemone
PEDEX ar kaskaip labai panasiai, kainuoja max iki 15 lt zmoniu vaistinese.  instrukcija duoda va tik kas lb nepatinka reikia maudytis smile.gif uzta garanduotai vabaliuku nelix ir nera kosmine kaina.

PEDEX - yra vaistai nuo UTĖLIŲ skirti ŽMONĖMS gydyti.
Atsakyti
O taip, pas mus irgi šita bėdelė yra. Naminė katė, lauko nemato, visuomet namuose būna, o jau blusų, tai ką tu ką tu. Knibždėte knibžda. Ir ko tik mes neišbandėm. Bandžiau ampoles (padėjo, bet tik tam kartui), nes kažkur po 2-3 dienų vėl kasosi, blusos atakuoja. Lašinau vaistukus ant kaklo (pigius, maniau, kad padės, kainuoja gal ~4 Lt), pardavėja sakė, kad visai veiksmingi, augaliniai, bet nepadėjo. Daugiau augalinių neperku. Po to nupirkau brangesnius lašus ant kaklo, berods galiojančius 3 mėn. tai padėjo. O dabar vėl kasosi ir tos blusos, kaip nekeista, manau, kad pas mus į lovą pateko kažkaip. Nes naktį sunku užmigti, vis kažkokie maži vabalėliai šokinėja, kartą katės blusą mačiau lovoje, o dar sakoma, kad pas žmones neina... Gal žinot kokį žiauriai gerą preparatą, kuris padėtų vaduotis nuo blusų?, nes tai jau ne tik katę užkniso, bet ir mane. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 25, 18:43)

Šito puslapio viršuje narė Diva pasiūlė vieną preparatą, kuris turėtų būti veiksmingas.
Kokie tiksliai vaistai sulašinti katei?
Gal Stronghold?
Atsakyti
Neatmenu. Man reikia pigesnio preparato, tas kurį siūlė per brangus. Ir ne namus purkšti reikia, o katei nukenksminti blusas ant kailio (geriausia būtų užlašinti).
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 25, 19:10)
Neatmenu. Man reikia pigesnio preparato, tas kurį siūlė per brangus. Ir ne namus purkšti reikia, o katei nukenksminti blusas ant kailio (geriausia būtų užlašinti).

Stronghold brangesnis, bet efektyvus.
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 25, 19:10)
Neatmenu. Man reikia pigesnio preparato, tas kurį siūlė per brangus. Ir ne namus purkšti reikia, o katei nukenksminti blusas ant kailio (geriausia būtų užlašinti).

Blusos deda kiaušinius visuose namuose - grindų plyšeliuose, patalynėje ir pan. Jei jau masiškai blusos puola katę, vadinasi visuoseė namuose užsiveisė - be pilnos bnamų dezinfekcijos - neišsiversite.
"Kas yra blusos?

Blusos yra dažniausiai katėms ir šunims pasitaikantys išoriniai parazitai. Suaugusios blusos išgyvena nuo septynių iki 14 parų. Dalį šio laiko jos praleidžia besimaitindamos katės kailyje, kitą antrą pusę jos pereina į audinius ir kilimus tam, kad ten padėtų kiaušinėlius. Patelės kiekvieną dieną padeda didžiulį kiekį kiaušinėlių, kurie patenka ant grindų ir išsiperi smulkutės lervos, kurios įsirausia į kilimus ir baldų apmušalus. Vėliau lervos išsivysto į lėliukes, kurios keletą mėnesių išlieka ramybės būsenos. Kai pajaučia šilumą ir virpėjimą, suaugusios blusos išsiperi ir šoka į praeinantį šeimininką – šiuo atveju – jūsų katę, kad iš naujo pradėtų gyvenimo ratą. "
http://www.purina.lt...s And Ticks.htm
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 25, 19:43)
Po to nupirkau brangesnius lašus ant kaklo, berods galiojančius 3 mėn. tai padėjo. O dabar vėl kasosi ir tos blusos, kaip nekeista, manau, kad pas mus į lovą pateko kažkaip.

Jums turbūt reiktų imtis rimtesnių priemonių - vaistinius (ne augalinius) lašus lašinti ne rečiau kaip kas du mėn., o dar geriau - pasirinkti brangų, bet efektyvų Frontline Combo, kurių sudėtyje yra metopreno - medžiagos, stabdančio blusų dauginimąsi aplinkoje. Kiti lašai veikia tik suaugusias blusas, neveikia lėliukių ir lervučių, dėl to būtina lašinti dažniau, kad paveikti naujai išsiritusius parazitus.
Atsakyti