Ir dar truputi:
Sveikos darbštuolės Su praėjusiom šventėm
Rodom toliau savo darbelius ir dalinamės naujom nuorodom
Mano paskutiniai darbeliai
Nebegaliu sustot Tik labai jau tingiu tokius pat megzt dar sykį, o draugės mažoji užsimano rūbelių, kuriuos pamato jau numegztus
Rodom toliau savo darbelius ir dalinamės naujom nuorodom
Mano paskutiniai darbeliai
Nebegaliu sustot Tik labai jau tingiu tokius pat megzt dar sykį, o draugės mažoji užsimano rūbelių, kuriuos pamato jau numegztus
Jolancike,kaip visada tavo darbeliai
Grazu
Pavydziu zmonems, turintiems kantrybes megzt Man laaabai retai ikvepimas mezginiams uzeina....
Pavydziu zmonems, turintiems kantrybes megzt Man laaabai retai ikvepimas mezginiams uzeina....
Man didesnius darbus irgi sunku pabaigt, nėra laiko ištisai megzt, o čia tokie mažučiai - viens du ir baigta
QUOTE(citybird @ 2007 01 18, 19:04)
Senokai buvau beužklydusi čia- Jolancike, nuostabu .
Ačiū už pagyrimus Vakar baigiau naują komplektuką : paltas su kapišonu, kepurė, rankinė ir batai Draugės dukrytė buvo labai patenkinta Ir galo nėra - vis prašo dar ir dar
Pademonstruojam ką nuveikėm
Kokie grazus darbai Pirma karta uzklydau i sita tema, bet zinokit kaip jum pavydziu , nes pati neturiu mergaiciu, kurios zaistu su lelem
Jolančike,na tu šaunuolė Aš vieną komplektuką numezgiau,bet dukrytė nurengė ir numetė ,tai padėjau geresniems laikams,gal prisireiks.Po tavo grožių,savo net dėti nesinori
Nu tai jau, mirtise, esi ne prastesnė mezgėja už mane tikrai, tokių gražių rūbelių mažiams primezgi , gali ir lėles pamylėt, paaugus mažoji bus patenkinta Ir būtinai įmesk čia, ką numezgei
Prašom nesislėpti ir išlįst iš pogrindžio
Prašom nesislėpti ir išlįst iš pogrindžio
Jolancike,be zodziu