Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

Ir dar truputi:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 06 gruodžio 2006 - 02:39
Sveikos darbštuolės 4u.gif Su praėjusiom šventėm newyear.gif
Rodom toliau savo darbelius ir dalinamės naujom nuorodom friends.gif thumbup.gif
Mano paskutiniai darbeliai smile.gif

user posted image

user posted image

Nebegaliu sustot blush2.gif Tik labai jau tingiu tokius pat megzt dar sykį, o draugės mažoji užsimano rūbelių, kuriuos pamato jau numegztus doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jolancike,kaip visada tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mambu @ 2007 01 12, 23:07)
Jolancike,kaip visada tavo darbeliai thumbup.gif

Ačiū bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Grazu bigsmile.gif
Pavydziu zmonems, turintiems kantrybes megzt doh.gif Man laaabai retai ikvepimas mezginiams uzeina....
Atsakyti
Man didesnius darbus irgi sunku pabaigt, nėra laiko ištisai megzt, o čia tokie mažučiai - viens du ir baigta mirksiukas.gif
Atsakyti
Senokai buvau beužklydusi čia- Jolancike, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(citybird @ 2007 01 18, 19:04)
Senokai buvau beužklydusi čia- Jolancike, nuostabu wub.gif  wub.gif  wub.gif .

Ačiū už pagyrimus bigsmile.gif Vakar baigiau naują komplektuką : paltas su kapišonu, kepurė, rankinė ir batai biggrin.gif Draugės dukrytė buvo labai patenkinta lotuliukas.gif Ir galo nėra - vis prašo dar ir dar doh.gif
Pademonstruojam ką nuveikėm ax.gif

user posted image
Atsakyti
Kokie grazus darbai thumbup.gif Pirma karta uzklydau i sita tema, bet zinokit kaip jum pavydziu blush2.gif , nes pati neturiu mergaiciu, kurios zaistu su lelem 4u.gif
Atsakyti
Jolančike,na tu šaunuolė thumbup.gif Aš vieną komplektuką numezgiau,bet dukrytė nurengė ir numetė doh.gif ,tai padėjau geresniems laikams,gal prisireiks.Po tavo grožių,savo net dėti nesinori unsure.gif
Atsakyti
Nu tai jau, mirtise, esi ne prastesnė mezgėja už mane tikrai, tokių gražių rūbelių mažiams primezgi wub.gif , gali ir lėles pamylėt, paaugus mažoji bus patenkinta mirksiukas.gif Ir būtinai įmesk čia, ką numezgei photo.gif
Prašom nesislėpti ir išlįst iš pogrindžio nono.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jolancike,be zodziu wub.gif
Atsakyti