Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(Jolancike @ 2006 11 07, 13:15)
Paskaityk pirmam temos puslapy viena mamytė kuria lėles iš tekstilės, masiania berods jos nickas. O mes tai tik puošiam lėles  ax.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Niu tai griebk, juk tiek panų turi - pradžiuginsi  bigsmile.gif  wub.gif  Mano draugės mergaitė namie nemėgsta su lėlėm žaisti, nors yra ir Chou chou, ir Baby born, nes neturi fainų drabužėlių, pas mus kai ateina - tuoj pat puola žaist  lotuliukas.gif  Teko pažadėt ką nors pagamint ir jai  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Jolancike, esi tikra šaunuolė. thumbup.gif
Aš kol kas spėju tik vaikams ką nors numegzt...
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2006 11 07, 15:38)
Jolancike, esi tikra šaunuolė. thumbup.gif
Aš kol kas spėju tik vaikams ką nors numegzt...

Ai, kokia aš čia šaunuolė irnesakyk.gif Kaip tik vaikam aš nieko ir nemezgu blush2.gif Labai daug ir taip gražių rūbelių vaikai turi, ypač mažiai greit išauga, nespėjam kitų ir užsidėt, tai nusprendžiau geriau lėles rengt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 11 06, 21:03)
Pabaigiau dar vieną mezginuką  thumbup.gif  - surišamą megztuką su kapišonu - gavosi toks kalėdinis rūbelis  biggrin.gif

user posted image

O šitą pasiuvau iš seno nebetinkamo bliuzono  ax.gif

user posted image

Ir dar norisi daryt  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Aj aj aj kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif Tikra saunuole, Jolancike clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Jolancike, nu tu ir spartuolė... Ir kaip gražu viskas...
O aš neištversiu nepasigyrus... Užvakar eidama iš darbo namo landžiojau po visus skudurynus iš eilės ir nepatikėsit ką ten radau.... Senovinę porcelianinę lėlytę. Nors tiksliai nežinau senovinė ar ne, bet į dabartines porcialenines visai nepanaši - baltas porcelianas, plaukai įdomiai uždėti.
Iš pradžių dar galvojau imt neimt, bet kai paemiau i rankas, tai ir padet nebegalejau - teko nestis namo.
ir sumokejau tik 50 centų... lotuliukas.gif
Ne vargšiukei viena kojytė nudaužta, tai reiks ką nors sugalvot ir suremontuot tą kokjytę kaip nors.
Plaukučius iššukavau, nuprausiau, tai tokia gražutė pasirodo besanti. O rūbelius reiks persiūti, nes tie, kuriuos ji turi - suplyšę ir išblukę....
Kai turėsiu fotoaparatą - parodysiu koks tai grožis... wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus blush2.gif biggrin.gif Dėl dukrytės stengiuosi bigsmile.gif wub.gif

Lauksim, Irmuliux, tavo gražuolės ir darbelių nuotraukų ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jolancikelabai grazus rubeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Ir as idesiu nuoroda kur galima paziuret rubeliu lelem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 14 lapkričio 2006 - 01:27
QUOTE(mambu @ 2006 11 14, 01:22)
Jolancikelabai grazus rubeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir as idesiu nuoroda kur galima paziuret rubeliu lelem

Šaunu, kaip čia tu visur suspėji thumbup.gif lotuliukas.gif Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Čia mūsų pataliukas lėlei. Kalėdinis smile.gif :
user posted image
Atsakyti
Kokių tik grožybių tos mamos dėl savo kleckiukų nepridaro! smile.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(citybird @ 2006 11 20, 14:29)
Čia mūsų pataliukas lėlei. Kalėdinis smile.gif :
user posted image

Kaip gražu wub.gif Kvepia kalėdom newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2006 11 15, 00:28)
Šaunu, kaip čia tu visur suspėji  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Labai ačiū  aciuks.gif

biggrin.gif
Beja grazus pataleliai thumbup.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, atsitiktinai pas jus čia užklydau, bet dabar neatsikratysit... Kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Irmuliux, kur žadėta porcelianinės lėlytės nuotrauka?
Atsakyti