Tik schemutes nera Bet gal pagal ismatavimus iseis kasnors.
schemute:
Aprasymas:
Описание
Плотность вязания крючком №2: 20ст с нак х 4 ряда = 6 см х 2,5 см
Совет: после каждого провязанного ряда прикладывать к кукле, и если надо корректировать.
Начинаем вязать от талии.
Набираем 19 в.п.
1р: 1в.п. подъема, 3 ст б/н,* 1 п/ст с нак, 2 ст с нак в одну петлю, 1 ст с/н, 2 ст с нак в одну петлю, 1 п/ст с нак, 1 ст б/н*- повторить 1 раз, 3 ст б/н (итого 23 столб)
2р: 1в.п. подъема, 3 ст б/н,* 1 п/ст с нак, 1 ст с/н, 2 ст с нак в одну петлю, 1 ст с/н, 2 ст с нак в одну петлю, 1 ст с/н, 1 п/ст с нак, 1 ст б/н*- повторить 1 раз, 3 ст б/н (итого 27 столб)
3р: 1в.п. подъема, 3 ст б/н,* 1 п/ст с нак, 7 ст с/н, 1 п/ст с нак, 1 ст б/н*- повторить 1 раз, 3 ст б/н (итого 27 столб), нить оборвать
Бретельки: Присоединить нить согласно схеме, 3 ст б/н- связать 4 ряда, в 5-ом ряду из трех вывязать две петли связать 2-3 ряда, далее из двух вывязать 1 петлю и вязать воздушные петли сколько необходимо для завязывания. Нить оборвать. Аналогично связать вторую бретельку.
4р: Присоединить нить к наборному ряду и провязать 19 ст с/н.
5р: 3в.п. подъема, 2 ст с/н,* 2 ст с нак в одну петлю, 3 ст с/н*- повторить 3 раза -(итого 23ст)
6р: 3в.п. подъема, 1 ст с/н, *2 ст с нак в одну петлю, 2 ст с/н* - повторить 6 раз (итого 30ст)
7р: 3в.п. подъема, 1 ст с/н, * 2 ст с нак в одну петлю, 3 ст с/н*- повторить 6 раз (итого 37ст) замкнуть ряд в кольцо
8р круговой: 37 ст с/н
O cia yra daugiau rubeliu ir iskarpu maciau.
http://kimberly-club...ID=92#nav_start
Vogels, o kaip tu padarei kad taip graziai suknele stovetu
[/quote]
tiesiog iš truputį storesnių siūlų nėriau vašeliu su vienu užmetimu o kas antrą eilutę be užmetimo ir dauginau akis iš pradžių kas penktoj pridėdama po vieną o pabaigoj jau tik kas dešimtoj ir gavosi. bandžiau nerti su dvigubu užmetimu ir taip nesilaiko jau per retas nėrimas. sėkmės merginos.
[/quote]
tiesiog iš truputį storesnių siūlų nėriau vašeliu su vienu užmetimu o kas antrą eilutę be užmetimo ir dauginau akis iš pradžių kas penktoj pridėdama po vieną o pabaigoj jau tik kas dešimtoj ir gavosi. bandžiau nerti su dvigubu užmetimu ir taip nesilaiko jau per retas nėrimas. sėkmės merginos.
QUOTE(justina_r @ 2008 04 01, 09:55)
man kazko neatidaro situ nuotraukyciu, gal galit skaros schema atsiusti man i pasta justina85@gmail.com
Vaidullka ir vogels jusus sukneles labai grazios
Vaidullka ir vogels jusus sukneles labai grazios
į picasa įkėliau skaros schemą čia adresas:
http://picasaweb.goo...590047415616642
Su jūsų pagalba, mano įkvėpimu, pora dienų nedarytų darbų ir pora gerokai trumpesnių naktų, mažajai jubilijatei dovanėlė sukurta.
Einu tik sudėsiu į dovanų maišelį ir krentu lovon.
Turbūt pirmą kartą taip jaudinuosi, ar mažajai jubiliatei patiks dovanėlė
Nuotraukos bus rytoj. T.y. šiandien, tik į antrą paros pusę.
QUOTE(Vaizele @ 2008 04 02, 01:18)
Su jūsų pagalba, mano įkvėpimu, pora dienų nedarytų darbų ir pora gerokai trumpesnių naktų, mažajai jubilijatei dovanėlė sukurta.
Vaizele labai laikiam tavo nemigo naktu rezultato
o cia mano vakar dienos darbelis
labai graži suknytė justina _r
QUOTE(vogels @ 2008 04 02, 11:12)
labai graži suknytė justina _r
QUOTE(kristi13 @ 2008 04 02, 13:04)
Labai simpatiška suknutė
aciu mergaites