Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(vogels @ 2008 03 30, 15:10)
na rankenukams teks palaukti, mano panelės kai pamatė tas princesiškas sukneles tris dienas svaigo ir išprašė. Jau antra diena vargstu prie suknelės. gal kas ir gausis.
čia orginalas :user posted image
na o kaip gausis pasirodysim  biggrin.gif
Papildyta:
paskutinis kostiumėlis toks : tai sijonas bliuskutė ir skara. kol kas tai mažutės mylimiausia lėlė  biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

labai grazus kostiumelis 4u.gif as ir tokios skaros noreciau tik kazin kaip cia iseis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vogels, grazi progine suknele, gal schema turi?

O cia mano blush2.gif
Suknele dekoruota karoliukais, tik norejosi tokios pustos, bet nemoku padaryt g.gif
user posted image
Ir poncas bigsmile.gif
user posted image

Ir lelytes kostiumas, tik batas vienas kazkur isejo lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
na kad gautūsi pūsta dabar reiktų pasiūti pasijonį jį iškrakmolinti ir įverti dratuką kad laikytųsi panašiai kaip būna vestuvinėse suknelėse kaip tai turi atrodyti pridedu paveikslėlį
user posted image
Papildyta:
suknelės schemos neturiu mezgu iš paveikslėlio. o skaros schemą radau labai panaši jei reikia prašom aš mezgiau paprasčiau

user posted image
Atsakyti
na va jau baigiau paskutinių trijų dienų darbo rezultatas biggrin.gif
user posted image

didesnė nuotrauka internete : http://picasaweb.goo...599406149354658
Atsakyti
Nu laabai gražios suknelės. thumbup.gif O su tais pasijoniais, tai top super pūstom suknelėm iš gipso arba vielos padaro karkasą, ten įstato lėlę ir tada jau aprengia. Tik čia jau toks nežaislinis variantas. O šiaip tai galima krakmolinti arba iš senų užuolaidų pasiūti daugiasluoksnį tiulinį pasijonį daug daug priraukus. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2008 03 30, 21:39)
na kad gautūsi pūsta dabar reiktų pasiūti pasijonį jį iškrakmolinti ir įverti dratuką kad laikytųsi panašiai kaip būna vestuvinėse suknelėse kaip tai turi atrodyti pridedu paveikslėlį
user posted image
Papildyta:
suknelės schemos neturiu mezgu iš paveikslėlio.  o skaros  schemą radau labai panaši jei reikia prašom aš mezgiau paprasčiau

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif Na ir daug grožybių. Tiesiog gražu pažiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 31 kovo 2008 - 14:04
Jau trečią dieną skaitau šią temą ir prisišaukiau biggrin.gif

Paskambino kito vaiko mama, kad kviečia mano vaiką į gimtadienį ir sakė, kad dovanėlė gerai būtų kažkoks aksesuaras lėlei Bratz.

Primečiau, kad jei nunerčiau "vakarinę" suknelę, tai tikrai tokio aksesuaro tas vaikas dar neturėtų.

Bet man labai reik Jūsų pagalbos - mes tai neturim lėlės namie ir aš negaliu išsimatuot ir pavaryt iš Jūsų darbelių pavyzdžių iš akies schmoll.gif Tad be jūsų pagalbos nėr šansų schmoll.gif

Gal kas turit kokią schemą lėlės Bratz suknelei su išmatavimais? Jei staigiai įmestumėt, gal dar spėčiau nenert iki trečiadienio po pietų? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2008 03 30, 18:53)
Suknele dekoruota karoliukais, tik norejosi tokios pustos, bet nemoku padaryt  g.gif
user posted image

Kaip gražu thumbup.gif O čia gal Bratz lėlė? g.gif Bliamba, supratimo neturiu, kokios tos Bratz lotuliukas.gif

Jei Bratz, gal įmestum man schemutę? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vogels @ 2008 03 30, 20:17)
na va jau baigiau paskutinių trijų dienų darbo rezultatas  biggrin.gif
user posted image

Nerealiai gražu...
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 03 31, 15:02)

Kaip gražu  thumbup.gif O čia gal Bratz lėlė?  g.gif Bliamba, supratimo neturiu, kokios tos Bratz  lotuliukas.gif

Jei Bratz, gal įmestum man schemutę?  ax.gif

Nea, cia ne bratz, cia barbe. Bratz tai tokios su kates akim, baisiai didelem lupom doh.gif Nepatinka man jos doh.gif

Vogels, o kaip tu padarei kad taip graziai suknele stovetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2008 03 31, 17:31)
Nea, cia ne bratz, cia barbe. Bratz tai tokios su kates akim, baisiai didelem lupom  doh.gif Nepatinka man jos  doh.gif

kai ne mano ta lėlė, tai man kažkaip vienodai irnesakyk.gif

bet va kažką reiks padovanoti, padėkit su modeliais Bratz lėlei help.gif
Atsakyti
O tu įlysk į www.kimberly-club.ru dabar ten kaip tik yra kelios suknelės bratz lėlėms. ir vakarinė taip pat... bigsmile.gif
Atsakyti
Visą vakarą naršiau internete, kaip užkerėta nieko nėra schmoll.gif Galima tik pirkti, manau, kad gamintojai suinteresuoti, kad niekas negalėtų gamintis patys priedų šioms lėlėms, kad viską pirktų g.gif

QUOTE(Irmuliux @ 2008 03 31, 18:37)
O tu įlysk į www.kimberly-club.ru dabar ten kaip tik yra kelios suknelės bratz lėlėms. ir vakarinė taip pat...  bigsmile.gif

Nors kažkas. Ačiū dievui, kad yra schema su išmatavimais, tai kolkas bandau šita striukę:
http://www.kimberly-...del.php?ID=3411

Būčiau dėkinga, jei dar kas mesteltų kur yra Bratz rūbelių su schemomis su išmatavimais arba aksesuarų 4u.gif

Gi vaiko draugė turi likt patenkinta gimtadienio dovanomis angel_not.gif
Atsakyti