Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(lauramama @ 2007 11 13, 11:37)
Aciu.Mergaites,sos,labai reikia plauku lelei.Is darzelio paemiau sutvarkyti lelyte,visai tokia baiki,bet jau plaukai tai neduok dieve.Jei nebus jokiu minciu,tai is siuliuku padarysiu  unsure.gif

Plaukus gali padaryt iš tų pigių šinjonų, pritvirtintų prie segtukų. Jų būna pirkt turguose, mugėse. Ar dėvėtų rūbų parduotuvėse kartais gali rast senų perukų. Dar mačiau www.senasnaujas.lt lyg yra pirkt plaukų lėlėms, tik kainos nežinau. O jau technologijos nuorodą buvau čia kažkur įmetus - paieškok. Jei tinka Barbėms, tiks ir kitoms lėlėms. Sėkmės - kai bus rezultatas tikimės pamatyt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 11 21, 11:17)
Plaukus gali padaryt iš tų pigių šinjonų, pritvirtintų prie segtukų. Jų būna pirkt turguose, mugėse. Ar dėvėtų rūbų parduotuvėse kartais gali rast senų perukų. Dar mačiau www.senasnaujas.lt lyg yra pirkt plaukų lėlėms, tik kainos nežinau. O jau technologijos nuorodą buvau čia kažkur įmetus - paieškok. Jei tinka Barbėms, tiks ir kitoms lėlėms. Sėkmės - kai bus rezultatas tikimės pamatyt...  4u.gif

Papildyta:
Aciu labai uz patarima,nesulaukusi ne vieno komentaro,jau pati buvau nusprendusi eiti ir ieskoti koki sinjona ar sruogeliu.
Atsakyti
Nors labai tylu sioje temoje,matyt visos kaledoms rankdarbiauja, vistiek imesiu kelias nuorodas,gal kuriai uzklydus cia bus idomu
Barbem vaseliu
barbem
barbem
barbem
barbem
barbem
barbem
Atsakyti
Kaip tik šiuo metu "Maximose" yra perukų. 9,99 pigiausi (jei kitur lėlei plaukų nepavyktų rasti)
Atsakyti
QUOTE(Rigita @ 2007 11 22, 18:42)
Kaip tik šiuo metu "Maximose" yra perukų. 9,99 pigiausi (jei kitur lėlei plaukų nepavyktų rasti)

Uzsisakiau is senas/naujas, ryt gausiu siuntinuka, tai ziuresiu kaip ten kas.Svarbiausia sugebet juos padaryt tuos plaukus.
Atsakyti
Dėl maximos, sakyčiau visai nebloga mintis. O sutvarkyt plaukučius tikrai pavyks... Aš jau pati bandžiau - nėra taip jau su dėtinga. Tiesiog pirmiausia visus senus plaukus visiškai nukerpi ir su pincetu iš vidaus ištrauki. O jau tada pradedi tvirtint naujų plaukų sruogas. Tam patarčiau naudot pačią storiausią ir ilgiausią adatą. Sruogą įveri į adatą, vienam gale sruogos užmezgi mazgą ir pertrauki per skylutę lėlės galvoje ir dar gerai patempi, kad užsitvirtintų. ir taip sutvarkai visą galvą. Pradėt siūlyčiau nuo viršugalvio eilėmis aplink visą galvą. jau sutvarkytas sruogas, kad nesimaišytų laisvai supink, ar surišk gumele.
Pabaigus lieka tik dailiai apkirpti ir padaryti šukuoseną... Sėkmės... 4u.gif Parašyk kaip seksis...
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 11 22, 20:37)
Dėl maximos, sakyčiau visai nebloga mintis. O sutvarkyt plaukučius tikrai pavyks... Aš jau pati bandžiau - nėra taip jau su dėtinga. Tiesiog pirmiausia visus senus plaukus visiškai nukerpi ir su pincetu iš vidaus ištrauki. O jau tada pradedi tvirtint naujų plaukų sruogas. Tam patarčiau naudot pačią storiausią ir ilgiausią adatą. Sruogą įveri į adatą, vienam gale sruogos užmezgi mazgą ir pertrauki per skylutę lėlės galvoje ir dar gerai patempi, kad užsitvirtintų. ir taip sutvarkai visą galvą. Pradėt siūlyčiau nuo viršugalvio eilėmis aplink visą galvą. jau sutvarkytas sruogas, kad nesimaišytų laisvai supink, ar surišk gumele.
Pabaigus lieka tik dailiai apkirpti ir padaryti šukuoseną... Sėkmės...  4u.gif Parašyk kaip seksis...

Labai Tau aciu.Bandysiu dirbti su galva siandien tos leles,nes suknyte jau nuneriau,liko kepuryte ir batukai,bet kai tokia galva tai net neina nieko jai apmauti. Pasisiaususi,tie plaukai kaip susvilinti ir dar pusiau skusta pusiau lupta.
Atsakyti
net neabejoju, kad po tavo prisilietimo lėlytė taps tikra gražuole... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 11 23, 12:20)
net neabejoju, kad po tavo prisilietimo lėlytė taps tikra gražuole...  4u.gif

nu bandysiu, bandysiu,kai pasiseks pabaigti,ikelsiu pasirodyt.Kaledu karstine, tai neturiu lelems labai laiko
Atsakyti
Na va pribrendo ir man reikalas savo gražuolės lėlytes kažkuo aprengti. Nes tie pirktiniai rubeliai tik pusdienį intensyvaus renginėjimo teatlaikė. biggrin.gif Viskas taip ant seilių padaryta. O jau kokių grožybių įdėjot, tai net akys raibsta. Visko norisi good.gif
Atsakyti
Sveikutės, lėlyčių mylėtojos... pagaliau gryžau iš savo kelionių po ligonines. Ir ne viena, o su dukrele Deimante wub.gif . Tai dabar drasiai galiu užsiimt su lėlėmis, kadangi jau nėra abejonių prireiks ar neprireiks... lotuliukas.gif
lauramama, kaip sekas tvarkyt lėlytę? Reik ir man prisėst ir porą gražuolių sutvarkyt, tik nežinau ar mano mažoji kada nors galės su jomis žaist, nes lėlytės porcelianinės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 12 09, 11:46)
Ir ne viena, o su dukrele Deimante wub.gif
Sveikinimai wub.gif g.gif
Atsakyti