Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(lauramama @ 2007 11 11, 02:05)
As tai kazkaip barbem nelabai kada ir bandziau ka nors padaryti.Reiks pabandyti.
As tik pupsiukams megstu kakza ant smugio sumest, cia mano keli darbeliai: http://s232.photobuc.....no darbeliai/

o man nerodo, praso password unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 09:12)
o man nerodo, praso password  unsure.gif

Dabar pabandyk dar karta mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kam tiks sita nuoroda? Barbie
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 08:12)
o man nerodo, praso password  unsure.gif

QUOTE(lauramama @ 2007 11 12, 12:51)
Dabar pabandyk dar karta  mirksiukas.gif

va cia tai pasidarbuota thumbup.gif thumbup.gif , as tai irgi daug esu prisiuvus drabuzeliu lelems, bet mano visi tokie "na ura" tep lep ir padaryta blink.gif , bet kad mano paneles nelabai su lelemis zaidzia, tai dabar tik metosi po visus kampus ir sau vietos neranda, sakiau bandysiu susitarti, kad i darzeli galeciau nunesti ir atiduoti, bet kol kas vis dar neykalbu smile.gif jau tie vaikai, nereikia bet ir neatiduos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 12, 14:55)
va cia tai pasidarbuota thumbup.gif  thumbup.gif , as tai irgi daug esu prisiuvus drabuzeliu lelems, bet mano visi tokie "na ura" tep lep ir padaryta  blink.gif , bet kad mano paneles nelabai su lelemis zaidzia, tai dabar tik metosi po visus kampus ir sau vietos neranda, sakiau bandysiu susitarti, kad i darzeli galeciau nunesti ir atiduoti, bet kol kas vis dar neykalbu  smile.gif jau tie vaikai, nereikia bet ir neatiduos  doh.gif

Vaikai zino ka daro mirksiukas.gif
As irgi na ura sugalvojau duktereciai kaledom apmegzt ir apsiut lele.Tai patenkinta buvo, o dar patalus gavo i naujaja leles lova. Kazkaip reikia barbem ka nors pabandyt ir jau laikas butu apie dukra galvot, bo nebus kur tu drabuziu det.
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2007 11 11, 03:05)
As tai kazkaip barbem nelabai kada ir bandziau ka nors padaryti.Reiks pabandyti.
As tik pupsiukams megstu kakza ant smugio sumest, cia mano keli darbeliai: http://s232.photobuc.....no darbeliai/

Labai labai gražu. Kaip kruopščiai numegzta. Ir modeliai labai gražūs sugalvoti. Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 11 13, 10:39)
Labai labai gražu. Kaip kruopščiai numegzta. Ir modeliai labai gražūs sugalvoti. Šaunuolė  thumbup.gif

Aciu.Mergaites,sos,labai reikia plauku lelei.Is darzelio paemiau sutvarkyti lelyte,visai tokia baiki,bet jau plaukai tai neduok dieve.Jei nebus jokiu minciu,tai is siuliuku padarysiu unsure.gif
Atsakyti
Visu rubeliai barbems tikrai labai grazus wub.gif turbut jusu dukros lieka labai patenkintos tokiais graziais rubeliais 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif Nors dar neturiu vaikucio,bet labai jo norime.Turiu savo barbe,su kuria maza zaizdavau,issaugojau ja.Dabar mezgu jai drabuziukus,noreciau ir jums parodyti,bet nezinau kaip ikelti nuotraukas blush2.gif Gal kas galit padeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriux20 @ 2007 11 16, 13:36)
Sveikutes,noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif  Nors dar neturiu vaikucio,bet labai jo norime.Turiu savo barbe,su kuria maza zaizdavau,issaugojau ja.Dabar mezgu jai drabuziukus,noreciau ir jums parodyti,bet nezinau kaip ikelti nuotraukas blush2.gif  Gal kas galit padeti? blush2.gif

gali ieit i photobucket ir prisiregistruoti tada isidek nuotraukas paskui nukopijuok ta linka ir idek cia ir mes paspaudusios matysime tavo nunarpliotus rubelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriux20 @ 2007 11 16, 14:36)
Sveikutes,noreciau prisijungti prie jusu 4u.gif  Nors dar neturiu vaikucio,bet labai jo norime.Turiu savo barbe,su kuria maza zaizdavau,issaugojau ja.Dabar mezgu jai drabuziukus,noreciau ir jums parodyti,bet nezinau kaip ikelti nuotraukas blush2.gif  Gal kas galit padeti? blush2.gif

paskaityk čia
Atsakyti
QUOTE(Indriux20 @ 2007 11 16, 13:36)

Man regis kol nesurinkai 100zinuciu, tol negali deti cia savo paveiksliuku.Bet gali juos sutalpinti i nuotrauku talpinimo portala ir tada mums duoti jo nuoroda,o mes matysime daug grozybiu ir taip neapsikraus forumas.
Atsakyti