http://picasaweb.goo...eRopaParaBarbie
gal dar nebuvo
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 07, 21:26)
Tikrai nebuvo. Bent jau aš nemačiau. Ačiū
Sveikutės aksarankėlės, išduokit paslaptį kur perkat audinio atraižas ar skiautes savo darbeliams ir siuliukus nes kažkaip norėčiau vienai mergaitei kalėdoms dovanų padaryti, bet neturiu iš ko tai pasakykit kur perkat klaipėdoje?
Visas kostiumėlis (paspaudus, naujame lange matosi didesnės nuotraukos):
(su dirželiu) + (be dirželio)
+
Švarkelis, bliuzelė ir sijonas:
Bliuzelė ir sijonas:
+
Sagytės:
Nevystančios gėlės...
(su dirželiu) + (be dirželio)
+
Švarkelis, bliuzelė ir sijonas:
Bliuzelė ir sijonas:
+
Sagytės:
Nevystančios gėlės...
Na, ruci, Tu ir šaunuolė! Šitokį dar sugraibyt reikia, o čia taip gražiai ir kruopščiai numegztas Aš tai niekaip Barbėm megzt neprisiruošiu - labai jau maži tie jų drabužėliai
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 09, 19:21)
Na, ruci, Tu ir šaunuolė! Šitokį dar sugraibyt reikia, o čia taip gražiai ir kruopščiai numegztas
QUOTE(Loretoidas @ 2007 10 09, 19:21)
Na, ruci, Tu ir šaunuolė! Šitokį dar sugraibyt reikia, o čia taip gražiai ir kruopščiai numegztas Aš tai niekaip Barbėm megzt neprisiruošiu - labai jau maži tie jų drabužėliai
Ačiū už pagyras O man tai dėl to maži rubeliai patinka... Turėjau likusių siūlų, tai iš jų viską ir mezgiau, o ir nesunku buvo kai jau atitaikiau, kiek suimti ir kiek pridėti reikia, kad Barbei tiktų Nevystančios gėlės...
Sveikos, mergaitės. Ruci, kaip visada nepakartojama, o aš kaip visada tinginė - nu niekaip savo lėlytės nenufotografuoju, bet kitą savaitę tai jau pasistengsiu, nes šią niekaip neišeis....
Savitre, įvairiausių siūlų likučių, atraižų gali rast dėvėtų rūbų parduotuvėse. Juk ten yra krūvos neperkamų drabužių, kuriuos už centus atiduoda, o medžiagos būna visai įdomios ir lėlėms puikiai tinka. Bent jau aš karts nuo karto ten apsilankau ir randu puikių dalykėlių savo darbeliams...
beje, ko gero reikėtų man irgi atsidaryt kelis albumus picasoj, nes esu šio bei to prikaupus lėlių temai... ir popierinių lėlių daug turiu prikaupus - labai gražių. Reik pasidalint ir su kitom...
Savitre, įvairiausių siūlų likučių, atraižų gali rast dėvėtų rūbų parduotuvėse. Juk ten yra krūvos neperkamų drabužių, kuriuos už centus atiduoda, o medžiagos būna visai įdomios ir lėlėms puikiai tinka. Bent jau aš karts nuo karto ten apsilankau ir randu puikių dalykėlių savo darbeliams...
beje, ko gero reikėtų man irgi atsidaryt kelis albumus picasoj, nes esu šio bei to prikaupus lėlių temai... ir popierinių lėlių daug turiu prikaupus - labai gražių. Reik pasidalint ir su kitom...
QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 10, 14:57)
Sveikos, mergaitės. Ruci, kaip visada nepakartojama, o aš kaip visada tinginė - nu niekaip savo lėlytės nenufotografuoju, bet kitą savaitę tai jau pasistengsiu, nes šią niekaip neišeis....
Ačiū už komplimentą, o tu man žiūrėk, netingėk mums parodyti savo lėlių ir jų drabužėlių... QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 10, 14:57)
Gera idėja QUOTE(Irmuliux @ 2007 10 10, 14:57)
Oi, laukiam, laukiam, nuorodų mes laukiam Nevystancios geles...
Ačiū, kad neišpeikei mano pasiūlymų, Ruci...
http://picasaweb.goo...ollectorCostume
tikiuosi dar nebuvo
tikiuosi dar nebuvo
O vargeli, kokie grožiai... Ko gero užsikasčiau tokius bedarydama... Bet jau gražu tai be proto...