Sveikutė, Jurana, sveika prisijungus. Dėl Barbių, tai žinai, ta lėlytė tokia smulkutė, kad jai ir laiko ir darbo ir medžiagų daug nereikia. Bet mes į savo būrį priimam visas lėlių mylėtojas - ne tik barbių. O dėl lėlių, manau, kad kiekvienam amžiui savo lėlė...
(Toms, kurios niekda nebandė siūstis iš Rapidshare: spausti Free, kai atsidarys naujas langas - suvesti raidžių ir skaičių kodą į langelį prie mygtuko Download ir spausti Download)
gražu tai be proto, bet ir darbelio čia įdėta... Gal kada nors ir aš mėginsiu ką nors panašaus padaryt, bet jau tokiu atveju ta lėlė turės būt neliečiama...
gražu tai be proto, bet ir darbelio čia įdėta... Gal kada nors ir aš mėginsiu ką nors panašaus padaryt, bet jau tokiu atveju ta lėlė turės būt neliečiama...
Na va, aprengiau darželio lėlę. Jau tokios jos ten pavargusios, tokios plikšės, gal mano vaikystės laikų, tai auklėtoja paprašė padėt kas gali. Pirmą kartą mezgiau lėlei, bet visai patiko. Čia per dvi dienas. Modelsi "Žiemai pasiruošusi" Ruošiuosi padaryt kelis komplektukus, kad merginos žaisdamos turėtų ką veikt.