Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 21, 11:59)
kai tik įsigusiu  fotiką būtinai viską parodysiu, o jei patikis, tai apršymą įmesiu.  tongue.gif
Laukiam 4u.gif
QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 21, 11:59)
Ruci, bet tu ir nepailstanti. tavo lėlės garderobas vis pilnėja, pilnėja... thumbup.gif  šaunuolė...
aciuks.gif

Na, ir dar truputį kelių valandų darbo:
user posted image*user posted image
user posted image*user posted image
Atsakyti
Nu gražu, kaip visada... thumbup.gif
Atsakyti
Švarkelis su suknele ****suknelė**** suknelė iš arčiau:
***user posted image***user posted image*user posted image
Atsakyti
Ruci, tikriausiai dukrelė tave laaaabai myli užvisas tas grožybes jos lėlytei??? Aš jau net nebespėju taves girt. Greit ir aš savo suknelę pabaigsiu, gal griet ir pasirodysiu - varau fotiko pirkt. biggrin.gif
Atsakyti
mezgu sarafaniuka lelei ir reikes padaryti skylutes sagutem ikisti, kaip man jas ismegsti?nesu labai gera mezgeja, tai ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2007 09 22, 13:01)
mezgu sarafaniuka lelei ir reikes padaryti skylutes sagutem ikisti, kaip man jas ismegsti?nesu labai gera mezgeja, tai ir nezinau blush2.gif

gali juk kilputes prinert mirksiukas.gif

ruci lėlytė kaip visada super aprengta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitty***: 22 rugsėjo 2007 - 12:56
QUOTE(*Dita* @ 2007 09 22, 13:01)

Aš dažniausiai apneriu darbelio kraštus vašeliu ir padarau kilputes kur reikia mirksiukas.gif Tik nebėr kada užsiimt, pradėjau dirbt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 22, 12:02)
Ruci, tikriausiai dukrelė tave laaaabai myli užvisas tas grožybes jos lėlytei??? Aš jau net nebespėju taves girt. Greit ir aš savo suknelę pabaigsiu, gal griet ir pasirodysiu - varau fotiko pirkt.  biggrin.gif
Tai kad mano mažoji dar maža lėlėms... Jai tik 1,5 m. blush2.gif Tikiuos, kad kai jau žais su lėlėmis, tai įvertins mano mezginius, o ir pati norės rubelius kurti wub.gif

Faina, kad sulauksim ir tavo foto thumbup.gif

Aš kilputes mezgu taip: dvi akis suėmu, o kitoj eilėj vieną uždedu...
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 09 23, 08:32)

Aš kilputes mezgu taip: dvi akis suėmu, o kitoj eilėj vieną uždedu...[/color]

aisku, supratau smile.gif aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
Aš dar kažkaip "užsikabinau" su lėlių namais, baldais, tai radau kaip kėdę daryt: http://www.instructa...llhouse-Chairs/. Gal kam irgi pravers... g.gif blush2.gif
Atsakyti
Geras... thumbup.gif ir iš kur jūs išknisat tų nuorodų??? bet šiaip, labai šaunu... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos , va matau beveik visos cia barbem mezgate ax.gif . Norejau paklaust kokias lelytes jusu mergaites labiau myli. Maniske beveik 2 metu , tai jos mylimiausios tokios kur vidus is medziagos ,o tik galvyte ir kojos bei rankos plasmasines. Su tom kietom lelem beveik nezaidzia. Gal cia su amzium taip 4u.gif .
Atsakyti