Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

QUOTE(kitty*** @ 2007 09 07, 14:15)
ruci šauniai lėlę aprengei thumbup.gif
Ačiū aciuks.gif
Su sarafanu:
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Dar vienas (turbūt paskutinis šiuo metu) drabužis:
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
user posted image*user posted image
Atsakyti
Internete radau visokiausių grožybių lėlėms. Greitu laiku galvoju ir aš tuo užsiimt, tai gal reikėtų išbandytų modelių aprašymų vertimus čia sudėt??? Kaip manot??? Ar tai kam nors praverstų???
Ruci - šaunūs drabuželiai. kai turėsiu fotiką ir aš galėsiu šiuo bei tuo pasigirt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 08, 16:04)
Internete radau visokiausių grožybių lėlėms. Greitu laiku galvoju ir aš tuo užsiimt, tai gal reikėtų išbandytų modelių aprašymų vertimus čia sudėt??? Kaip manot??? Ar tai kam nors praverstų???
Ruci - šaunūs drabuželiai. kai turėsiu fotiką ir aš galėsiu šiuo bei tuo pasigirt... 4u.gif
aciuks.gif
Tai tu gal nuorodas sudėk pradžiai... Man tai smalsu pasižiūrėt smile.gif mirksiukas.gif O kokia kalba?
Atsakyti
koks švarkelis lėlės bigsmile.gif ir iš kur pas tave tiek kantrybės tokioms smulkioms detalėms ax.gif
Atsakyti
Šiaip tai sekiau tomis nuorodomis, kurias čia radau. tai daugiausia rusų ir anglų kalba. Bet ten dar giliau paknaisiojau, tai vienoj vietoj žiauriai daug visokių drabužėlių barbėms. lotuliukas.gif tai nuo kitos savaitės galvoju po truputį pradėt darbuotis - ruošt dovaną savo greit gimsiančiai dukrytei. kai paaugs - jau bus visas garderobas ir ne tik... wub.gif
Ir šiaip, galvoju, jeigu jau bandom megzt pagal rusiškus ar angliškus aprašymus - tai numezgusios galėtumėm aprašymais pasidalint su kitom, kurios nesupranta kalbos, kaip manot???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irmuliux: 08 rugsėjo 2007 - 18:38
QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 08, 19:36)
Ir šiaip, galvoju, jeigu jau bandom megzt pagal rusiškus ar angliškus aprašymus - tai numezgusios galėtumėm aprašymais pasidalint su kitom, kurios nesupranta kalbos, kaip manot???
Aš tai iš akies mezgu, tai neturiu kuo dalintis, bet idėja tavo tai labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Ruci, mano mergina pamatė, kaip aš žiūrinėju tavo papuoštą barbę, tai dabar neturiu gyvenimo - reikalauja skubiai skubiai megzti verysad.gif Pasakyk, kaip viskam surasti laiko? Iki šiol barbės buvo apleistos - mezgiau megztinėlius tik dukrytei ir mylimiems meškučiams ax.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 09 08, 15:00)
Dar vienas (turbūt paskutinis šiuo metu) drabužis:

Šauniai aprengei lėlę, labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Irmuliux @ 2007 09 08, 19:36)
Šiaip tai sekiau tomis nuorodomis, kurias čia radau. tai daugiausia rusų ir anglų kalba. Bet ten dar giliau paknaisiojau, tai vienoj vietoj žiauriai daug visokių drabužėlių barbėms.  lotuliukas.gif  tai nuo kitos savaitės galvoju po truputį pradėt darbuotis - ruošt dovaną savo greit gimsiančiai dukrytei. kai paaugs - jau bus visas garderobas ir ne tik... wub.gif

Gera idėja thumbup.gif Tik kartais sunku tiksliai išverst ax.gif

Papildyta:
Čia yra superinis lobynas lėlių mylėtojoms kas supranta anglų ar kitas užsienio kalbas thumbup.gif Rusiškas forumas, bet sukrauti žurnaliukai ten įvairiom užsienio kalbom. Tik reikia užsiregistruoti, kad ką nors pamatytum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 08, 20:46)
Ruci, mano mergina pamatė, kaip aš žiūrinėju tavo papuoštą barbę, tai dabar neturiu gyvenimo - reikalauja skubiai skubiai megzti  verysad.gif Pasakyk, kaip viskam surasti laiko? Iki šiol barbės buvo apleistos - mezgiau megztinėlius tik dukrytei ir mylimiems meškučiams  ax.gif  Čia
Bet kaip tavo meškučiai gražiai aprengti thumbup.gif Pas mus tai tik du triušiai aprengti ir jiems pasisekė tik dėl to, kad tėtis dukrytės drabužėlius išskalbė per karštam vandenyje... doh.gif

Žinok, tai ką aš čia numezgiau lėlei tikrai neatėmė daug laiko, nes jei būtų atėmę, tai būčiau nenumezgus, nes pas mane mergaitė 1,5 m.... Nelabai ką leidžia daryt... Tai, kai ji užmiega vakare, aš skaitydama knygą per kokią 1 val. kokią suknelę numezgu...

O dėl laiko paieškų, tai man čia tokia pati mįslė kaip ir kitoms...
Atsakyti
Labai jau maži tie Barbių drabužėliai, nežinau, ar pavyks numegzti g.gif Man labiau patinka didesni gabaritai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 09, 11:04)
Labai jau maži tie Barbių drabužėliai, nežinau, ar pavyks numegzti  g.gif Man labiau patinka didesni gabaritai  mirksiukas.gif
O man tai patinka maži ir greitai tongue.gif
Atsakyti