sveikutes.as taip pat naudoju kojines,nes vaikiskos labai grazios,tai ir rubeliai buna zaisnimgi.
Labai gražu... Tik nesupykite merginos- jūsų nuorodas aš persiunčiau į krikšto rūbus ir rūbus vaikams. Tikiuosi nepyksite, bet kai kurie rūbeliai labai tiktų ir kūdikėliams.
Na bet ir grožybių čia radau Jau žinau kad dukrelės krikštynoms viena iš pageidaujmų dovanų bus lėlė, o tada mamytė su siūkais ir virbalais turės ką veikt.Kol mažoji pradės su lėlėm žaist, kad pilna spinta būtų
QUOTE(norita @ 2007 06 06, 10:02)
Na bet ir grožybių čia radau Jau žinau kad dukrelės krikštynoms viena iš pageidaujmų dovanų bus lėlė, o tada mamytė su siūkais ir virbalais turės ką veikt.Kol mažoji pradės su lėlėm žaist, kad pilna spinta būtų
Mes kaip tik per krikstynas gavom lele-leliuka, na tai dabar kūrybingoji auksarankė Jolancike gaus mane mokinti kaip tokius grozius megzt
QUOTE(nuosirdi @ 2007 06 15, 09:01)
Mes kaip tik per krikstynas gavom lele-leliuka, na tai dabar kūrybingoji auksarankė Jolancike gaus mane mokinti kaip tokius grozius megzt
Ačiukas už tokias pagyras Biški apleidau dabar tą lėlių reikalą Šilta, daugiau lauke būnam, nebėr kada bemezginėt Bet užsiėmimas labai malonus, mano mažajai krikštatėviai gimtadieniui nupirko vežimą lėlei, tai manau reiks vėl užsiimt Nors kraitį jau didelį turim
QUOTE(Jolancike @ 2007 06 15, 21:55)
Ačiukas už tokias pagyras Biški apleidau dabar tą lėlių reikalą Šilta, daugiau lauke būnam, nebėr kada bemezginėt Bet užsiėmimas labai malonus, mano mažajai krikštatėviai gimtadieniui nupirko vežimą lėlei, tai manau reiks vėl užsiimt Nors kraitį jau didelį turim
Tai gerai, paatostogaukim kol silta, o rudeniop kibsim i darbus Jau kokius cia maciau rubelius - tai fantastika
Oi mergaites Taip grazu Gaila kad tokiu grozybiu nemoku
kriss, negaliu az parasyti, perpildyta
Šaunuolės mergaitės labai gražu
aš siūnu savo lėlėm drabužėlius... jie paprastučiai... gal kam patiks
Papildyta:
http://public.fotki.com/stakselis/ čia mini galery
Papildyta:
http://public.fotki.com/stakselis/ čia mini galery
QUOTE(Rigita @ 2007 08 04, 13:50)
Ir aš sumąsčiau pasirodyti ką nunėriau Barbei
Oho, kaip gražu