Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

sveikutes.as taip pat naudoju kojines,nes vaikiskos labai grazios,tai ir rubeliai buna zaisnimgi.
Atsakyti
Labai gražu... Tik nesupykite merginos- jūsų nuorodas aš persiunčiau į krikšto rūbus ir rūbus vaikams. Tikiuosi nepyksite, bet kai kurie rūbeliai labai tiktų ir kūdikėliams. blush2.gif
Atsakyti
Na bet ir grožybių čia radau wub.gif Jau žinau kad dukrelės krikštynoms viena iš pageidaujmų dovanų bus lėlė, o tada mamytė su siūkais ir virbalais turės ką veikt.Kol mažoji pradės su lėlėm žaist, kad pilna spinta būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norita @ 2007 06 06, 10:02)
Na bet ir grožybių čia radau wub.gif Jau žinau kad dukrelės krikštynoms viena iš pageidaujmų dovanų bus lėlė, o tada mamytė su siūkais ir virbalais turės ką veikt.Kol mažoji pradės su lėlėm žaist, kad pilna spinta būtų lotuliukas.gif

Mes kaip tik per krikstynas gavom lele-leliuka, na tai dabar kūrybingoji auksarankė Jolancike gaus mane mokinti kaip tokius grozius megzt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 06 15, 09:01)
Mes kaip tik per krikstynas gavom lele-leliuka, na tai dabar kūrybingoji auksarankė Jolancike gaus mane mokinti kaip tokius grozius megzt rolleyes.gif

Ačiukas už tokias pagyras aciuks.gif oro_buckis.gif Biški apleidau dabar tą lėlių reikalą blush2.gif Šilta, daugiau lauke būnam, nebėr kada bemezginėt biggrin.gif Bet užsiėmimas labai malonus, mano mažajai krikštatėviai gimtadieniui nupirko vežimą lėlei, tai manau reiks vėl užsiimt thumbup.gif Nors kraitį jau didelį turim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 06 15, 21:55)
Ačiukas už tokias pagyras  aciuks.gif  oro_buckis.gif  Biški apleidau dabar tą lėlių reikalą  blush2.gif  Šilta, daugiau lauke būnam, nebėr kada bemezginėt  biggrin.gif  Bet užsiėmimas labai malonus, mano mažajai krikštatėviai gimtadieniui nupirko vežimą lėlei, tai manau reiks vėl užsiimt  thumbup.gif  Nors kraitį jau didelį turim  lotuliukas.gif

Tai gerai, paatostogaukim kol silta, o rudeniop kibsim i darbus mirksiukas.gif Jau kokius cia maciau rubelius - tai fantastika wub.gif
Atsakyti
Oi mergaites 4u.gif Taip grazu wub.gif Gaila kad tokiu grozybiu nemoku verysad.gif
Atsakyti
kriss, negaliu az parasyti, perpildyta
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės thumbup.gif labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
aš siūnu savo lėlėm drabužėlius... jie paprastučiai... gal kam patiks
Papildyta:
http://public.fotki.com/stakselis/ čia mini galery unsure.gif
Atsakyti
Ir aš sumąsčiau pasirodyti ką nunėriau Barbei blush2.gif

http://img460.images...dsc00023gj2.jpg
Atsakyti