Vakar nesimatė, bet šiandien jau matosi Šauniai gavos tau pėdkelnės Ar pagal duotą iškarpą darei ?
Ir švarkelis toks fainas
Papildyta:
Panele Prym, kokios stilingos mergytės
Ačiū už idėjas
Aga, matosi
Super
Super
nu turim ir mes barbes papuostas bet kad dukra is ranku nepaleidžia i darželi nešasi tai kai pareis reiks nufotkint pasirodyt
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 07, 13:36)
Štai dar idėjų:
Gražu Reiks pasinaudoti
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2007 02 07, 13:02)
nu turim ir mes barbes papuostas bet kad dukra is ranku nepaleidžia i darželi nešasi tai kai pareis reiks nufotkint pasirodyt
Būtinai pasirodykit Lauksim
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 07, 14:58)
Gražu Reiks pasinaudoti
Kai pasinaudosi, parašyk Nes man ir įsivaizduot sunku, kaip tas mažytes Barbės pirštinytes nunarpliot.
Laba!
Ačiū Taip, pagal iškarpą tą, kur su skyle. O dariau tai iš savo puskojinės tai viršuj ir liko tas viršaus kraštelis tankesnis. Tik man labai arklinė iškarpa gavos kai saugojaus paveikslėlį, bet sumažinau jau atsispausdinus iš akies
Reiks ir man dar ką iš idėjų sumegzt, nes mergė be galo patenkinta
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 07, 11:56)
Vakar nesimatė, bet šiandien jau matosi Šauniai gavos tau pėdkelnės Ar pagal duotą iškarpą darei ?
Ačiū Taip, pagal iškarpą tą, kur su skyle. O dariau tai iš savo puskojinės tai viršuj ir liko tas viršaus kraštelis tankesnis. Tik man labai arklinė iškarpa gavos kai saugojaus paveikslėlį, bet sumažinau jau atsispausdinus iš akies
Reiks ir man dar ką iš idėjų sumegzt, nes mergė be galo patenkinta
Internete radau tikrą lobį Barbių mylėtojoms - pagal "Lolos" aprašymus siūdavau ir megzdavau rūbelius vyresnėlės Barbėms, gaila neišsaugojau Bet radau nuskanuotus tuos žurnaliukus http://barbie-lola.narod.ru/
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 09, 22:42)
Internete radau tikrą lobį Barbių mylėtojoms - pagal "Lolos" aprašymus siūdavau ir megzdavau rūbelius vyresnėlės Barbėms, gaila neišsaugojau Bet radau nuskanuotus tuos žurnaliukus http://barbie-lola.narod.ru/
Ačiū ačiū ačiū
Visi drabužėliai gražūs,bet kadangi pas mane du berniukai, tai tokių grožybių nedarau...
Na va mūsų barbės
siūta iš velveto:
pataisytas viršus nes pirktos suknelės rankovės nuplyšo
labai norėjo balinės, tai kažka bandėm daryti
siūta iš velveto:
pataisytas viršus nes pirktos suknelės rankovės nuplyšo
labai norėjo balinės, tai kažka bandėm daryti
sveikos darbstuoleles
jau kai atradau situos rankdarbius tai oi................ kokia darbsti pasidariau
turiu labai grazia lelyte ja jau baigiu aprengti graziu kostiumeliu
bet iskilo man beda.......... nemoku batuku numegzt arba nunert,.......
jei kartais kuri netingesit inmeskit kokia schemuke ar bent jau trumpa aprasymeli busiu dekinga
jau kai atradau situos rankdarbius tai oi................ kokia darbsti pasidariau
turiu labai grazia lelyte ja jau baigiu aprengti graziu kostiumeliu
bet iskilo man beda.......... nemoku batuku numegzt arba nunert,.......
jei kartais kuri netingesit inmeskit kokia schemuke ar bent jau trumpa aprasymeli busiu dekinga