Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužėliai lėlėms

Vakar nesimatė, bet šiandien jau matosi thumbup.gif Šauniai gavos tau pėdkelnės clap.gif Ar pagal duotą iškarpą darei ? bigsmile.gif
Ir švarkelis toks fainas wub.gif
Papildyta:
Panele Prym, kokios stilingos mergytės wub.gif
Ačiū už idėjas aciuks.gif
Atsakyti
Aga, matosi bigsmile.gif
Super drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu turim ir mes barbes papuostas bet kad dukra is ranku nepaleidžia i darželi nešasi tai kai pareis reiks nufotkint pasirodytuser posted image
Atsakyti
Štai dar idėjų:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 07, 13:36)
Štai dar idėjų:

Gražu thumbup.gif Reiks pasinaudoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2007 02 07, 13:02)
nu turim ir mes barbes papuostas bet kad dukra is ranku nepaleidžia i darželi nešasi tai kai pareis reiks nufotkint pasirodytuser posted image

Būtinai pasirodykit 4u.gif Lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 07, 14:58)
Gražu  thumbup.gif Reiks pasinaudoti  mirksiukas.gif

Kai pasinaudosi, parašyk mirksiukas.gif Nes man ir įsivaizduot sunku, kaip tas mažytes Barbės pirštinytes nunarpliot.
Atsakyti
Laba!
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 07, 11:56)
Vakar nesimatė, bet šiandien jau matosi  thumbup.gif  Šauniai gavos tau pėdkelnės  clap.gif  Ar pagal duotą iškarpą darei ?  bigsmile.gif 

Ačiū 4u.gif Taip, pagal iškarpą tą, kur su skyle. O dariau tai iš savo puskojinės tai viršuj ir liko tas viršaus kraštelis tankesnis. Tik man labai arklinė iškarpa gavos kai saugojaus paveikslėlį, bet sumažinau jau atsispausdinus iš akies wub.gif
Reiks ir man dar ką iš idėjų sumegzt, nes mergė be galo patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Internete radau tikrą lobį Barbių mylėtojoms - pagal "Lolos" aprašymus siūdavau ir megzdavau rūbelius vyresnėlės Barbėms, gaila neišsaugojau verysad.gif Bet radau nuskanuotus tuos žurnaliukus http://barbie-lola.narod.ru/ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2007 02 09, 22:42)
Internete radau tikrą lobį Barbių mylėtojoms - pagal "Lolos" aprašymus siūdavau ir megzdavau rūbelius vyresnėlės Barbėms, gaila neišsaugojau  verysad.gif  Bet radau nuskanuotus tuos žurnaliukus http://barbie-lola.narod.ru/  thumbup.gif
Ačiū ačiū ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
Visi drabužėliai gražūs,bet kadangi pas mane du berniukai, tai tokių grožybių nedarau... wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
Na va mūsų barbės
user posted image
siūta iš velveto:
user posted image
pataisytas viršus nes pirktos suknelės rankovės nuplyšo
user posted image
labai norėjo balinės, tai kažka bandėm daryti
user posted image
Atsakyti
sveikos darbstuoleles 4u.gif

jau kai atradau situos rankdarbius tai oi................ kokia darbsti pasidariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

turiu labai grazia lelyte ja jau baigiu aprengti graziu kostiumeliu blush2.gif
bet iskilo man beda.......... nemoku batuku numegzt arba nunert,....... schmoll.gif

jei kartais kuri netingesit inmeskit kokia schemuke ar bent jau trumpa aprasymeli rolleyes.gif rolleyes.gif busiu dekinga biggrin.gif
Atsakyti