Įkraunama...
Įkraunama...

Help! Po skiepo skauda kojytę

Jeigu vienintelis motyvas yra toks, kad bijai adatų, tada gal geriau vakcinuoti... Jeigu yra motyvų daugiau, tada galima plačiau pasidomėti dėl (ne)vakcinavimo smile.gif.
Atsakyti
rota virusas plinta ne per rankas ,jis plinta laseliniu budu t.y.per ora ,mazius si virusa pasigavo guledamas ligonineje ,ir tuo metu skyriuje nebuvo serganciu sia liga,ir tada snekejau su su daug daktaru ir su paciu skyriaus vedeju,ir jie sake kad sia liga serga visas pasaulis ir jos uzkirsti neimanoma,blogiausia bukle maziukams kurie nera dar vidureve ,kiti kartai lengvai praeina :ohzinoma liga baisi ,bet vakcinos kaina tai man jau tikrai kraupi, kazkur skaiciau kad 400,gal ir netiesa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 20 gruodžio 2006 - 09:01
oj prajuokinot mane
1. vaikui nori padaryt skiepa o mama net nezino pavadinimo ir nuo ko jis
2. rotavirusas nuo gyvuliu. smile.gifsmile.gifsmile.gif

ir dar prisiminkit, vakcina NERA PANACEJA NUO LIGOS jis neapsaugo 100 proc. tik sako, kad sirgs lengva forma.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 12 20, 09:54)
rota virusas plinta ne per rankas ,jis plinta laseliniu budu t.y.per ora ,mazius si virusa pasigavo guledamas ligonineje ,ir tuo metu skyriuje nebuvo serganciu sia liga,ir tada snekejau su su daug daktaru ir su paciu skyriaus vedeju,ir jie sake kad sia liga serga visas pasaulis ir jos uzkirsti neimanoma,blogiausia bukle maziukams kurie nera dar vidureve ,kiti kartai lengvai praeina  :ohzinoma liga baisi ,bet vakcinos kaina tai man jau tikrai kraupi, kazkur skaiciau kad 400,gal ir netiesa  blush2.gif

Bet zinai, kas tau svarbiau - kaina ar vaiko sveikata. Mes. lietuviai, ziauriai keisti zmones, isleidziam tukstancius rubams, kosmetikai, o vaiko sveikata pasirupinti - negalime. O kai suserga - puolam i nevilti ir bet ka jau tada darome...
Keistas mastymas.
Papildyta:
QUOTE(Rituska @ 2006 12 20, 11:42)
oj prajuokinot mane

ir dar prisiminkit, vakcina NERA PANACEJA NUO LIGOS jis neapsaugo 100 proc. tik sako, kad sirgs lengva forma.

PANACEJA , ne panaceja, bet vis tiek vaika apsaugo nuo to slykstaus ROTA.
Jauciu pacios vaikas nesirgo? Ir tu niekada nebuvau uzsikretus?
O mes sia vasara visa seimyna sirgomre - zinau ka reiskia, kai is tuliko visa diena negalejome islisti.
Tokiom akimirkom ir 1000 uz ta skiepa sumoketum, patikek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asva: 21 gruodžio 2006 - 11:07
Visiskai sutinku del skiepu, nes kai maciau, kaip sesuo vargo su vaiku ligonineje, vaikas gulejo leisgyvis, vos atpumpavo laaselinemis... O bjauriausia, kad ir pati suviduriavo, tai ir sedejo vienas ant puoduko, o ji ant klozeto ...
Mes nevaziavom i svecius du menesius, buvo baisu pasigauti...
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2006 12 20, 08:42)

Aisku, kad neapsaugo, bet juk ir vaistai ne visada padeda, bet geriame, nors jie ir sintetiniai it chemija, ir t.t. O kai vartojame preparatus profilaktiskai imunitetui stiprinti ar vitaminus, juk irgi nezinome, ar tikrai pades, bet geriame. man atrodo, kad mokslas tam ir egzistuoja, kad naujausi isradimai tarnautu zmonijos islikimui.
Atsakyti
Is tiesu tiek pinigu ismetom vejams, o juk svarbiausia turi buti vaiko sveikata. Ir baisiausia, kad persirges Rota virusu neigyji jokio imuniteto, po kurio laiko gali vel uzsikresti.
Atsakyti
as tai galvoju, kad geriau sugirdyti maziui ta vakcina ir bus ramu. bent jau sazines negraus, kai vaikas susirgs, kad galejau kazka padaryti ir apsaugoti ji nuo ligos ir nieko nepadariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asva: 21 gruodžio 2006 - 11:55
Bijau, kad mano mazyliui gali buti tas baisus rota virusas, jau antra diena viduriuoja ir vemia. Daktare sake, kad jeigu dar siandien neiliaus, teks vaziuoti i ligonine...
Atsakyti
QUOTE(Bailiuke13 @ 2006 12 21, 12:58)
Bijau, kad mano mazyliui gali buti tas baisus rota virusas, jau antra diena viduriuoja ir vemia. Daktare sake, kad jeigu dar siandien neiliaus, teks vaziuoti i ligonine...

O kiek mazyliui laiko? Jam turėtų ir temperatūra kilti?
Dabar svarbiausia girdyti jam daug skysciu
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2006 12 20, 11:42)
oj prajuokinot mane

ko čia tyčiotis? AŠ nesu nei seselė, nei daktarė... ir apie ligas mažai išmanau - todėl ir klausiu patarimo... iskart po svenciu važiuoju su vaiku i poliklinika - tad iki to laiko turiu apsispresti - skiepyti ar neskiepyti?????...
g.gif
Atsakyti
Turite apsispręsti patys. Aš tai manau, kad skiepai geras dalykas. Savo vaikus skiepijau nuo visko, nuo ko tik rekomendavo mūsų gydytoja. smile.gif

ir tai, kai pagalvoji, vaikams tai rudeninė sloga, tai kosti, tai pilvuką, tai galvą skauda, o jei dar tos virusinės prasidėtų.... g.gif Turiu pavyzdį kaimynę natūralistę (jokių skiepų, vaistai - tik žolės ir t.t.), tai ji iš biuletenių neišlenda...

tik pasidomėk dėl pašalinės reakcijos po šito skiepo - kokia ji - kad po to neišsigastum... blush2.gif
Atsakyti