Svajuke, reikia pasikalbeti su gydytoju/gydytojais.
Ka reiskia uzaugo 10, o ispunktavo 2? Gal kiti jau buvo ovuliave? Na, kito varijanto nelabai ir sugalvoju. Turiu negera itarima, kad musu gydytojai ne viska mums ir pasako...
Suprasciau, kad neapsivaisino ispunktuoti - gal buvo nesubrende, gal spermos problemos ir t.t. Bet kad subrandintus neispunktuoti
Bet kokiu atveju butinai pasikonsultuok internetiniuose puslapiuose. Anglu kalba as nezinau, vokieciu ar kalbi? Gal rusu kalba? Nusiusiu tau adreseli.
Siaip jau 10 folikulu - puikus atsakas i gonali.
Sveikos
Stai ir as
Ziuriu naujienos pas jus tai nekokios Visomis galunemis palaikau Tikiu,buk stipri
Na man vakar isodino 3 perliukus.Daktaras sake,kad tikejosi geresniu embrioniuku Nelabai jie stiprus isejo Ir dar,pykstu ant saves,kad neiskentejau visos valandos toje kedeje po isodynimo Taip norejau i tuoaleta,kad net silpna buvo,taigi po 45 min.nuleido zemyn nusi... ,bet paskui vel uzkele.Tai gal sakau nieko baisaus Isodinimas buvo labai greitas,be jokiu komplikaciju.Tik va uzsaldyt nieko neliko Tai tokios va naujienos pas mane.Gulineju dabar kiek galima daugiau.
Stai ir as
Ziuriu naujienos pas jus tai nekokios Visomis galunemis palaikau Tikiu,buk stipri
Na man vakar isodino 3 perliukus.Daktaras sake,kad tikejosi geresniu embrioniuku Nelabai jie stiprus isejo Ir dar,pykstu ant saves,kad neiskentejau visos valandos toje kedeje po isodynimo Taip norejau i tuoaleta,kad net silpna buvo,taigi po 45 min.nuleido zemyn nusi... ,bet paskui vel uzkele.Tai gal sakau nieko baisaus Isodinimas buvo labai greitas,be jokiu komplikaciju.Tik va uzsaldyt nieko neliko Tai tokios va naujienos pas mane.Gulineju dabar kiek galima daugiau.
QUOTE(kristutex @ 2006 09 19, 11:29)
Sveikos
Stai ir as
Stai ir as
Kristutex po 45 min.... VK po 15min pačios paleidžia, ilgiau nelaiko....aš irgi bijojau eiti į tuoletą, kai prasitariau, tai gydytoja tik nusijuokė, kad tikrai neiškris....
QUOTE(PETI @ 2006 09 19, 10:47)
Kristutex po 45 min.... VK po 15min pačios paleidžia, ilgiau nelaiko....aš irgi bijojau eiti į tuoletą, kai prasitariau, tai gydytoja tik nusijuokė, kad tikrai neiškris....
Jo as girdejau,kad ten nelaiko.O man gyditojas grieztai valanda liepe guleti, galva zemyn Ir namo butu net neleides iki vakaro,jaigu butu sunkiau procedura vykusi,bet labai lengvai viskas praejo,uztruko gal 5 min.Tai vaziavau namo po valandos.O kazin dabar reikia gulineti Man ten liepe visa savaite kaip princecei lepintis :bigsmile:Tai vyras neleidzia is lovos lipti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 18, 20:05)
Dėkui už atsakymą, o kurioj šalį tu dareisi paskutinį IVF, ir kaip suprantu tau įsodino 6 embrioniukus jei tik neklystu. Labai sveikinu, kad tau pasisekė ir dar trys vaikiukai, ar sugebėsi susitvarkyti su visais
Matai važiuoti svetur reikia turėti daug pinigų ir kalbą gerai mokėti, o kiek žinau tie tyrimai labai daug kainuoja (gal žinai kiek) man atrodo , kad tai ne mano galimybėms, o dideles paskolas imti labai bijau, nes žinai kaip būna, gali visko netektiir likti prie suskilusios geldos, na o keliatą tūktančių litų dar kaip nors surinksiu tikiuosi.
Na o aš taupiau, taupiau tikėjausi ir nieko nesigavo........ dabar vėl taupysiu, dar gal ir paskolą imsiu, bet prieš tai noriu gerai viską išsistudijuoti ir tik tada bandyti vėl, nenoriu daugiau repeticijų
Na o vyras neseniai paklausė, kaip mano pilviukas gyvena, tai tik apsižliumbiau, o jis mačiau, kad nusiminė ir liepė man nepergyventi. Sakė daugiau nieko nedarysim jeineskirta, tai neskirta, bet aš nenusiraminsiu kol dar galiu siekti tiksto, tai ir sieksiu, o vyrą įšnekinsiu kaip nors.
Matai važiuoti svetur reikia turėti daug pinigų ir kalbą gerai mokėti, o kiek žinau tie tyrimai labai daug kainuoja (gal žinai kiek) man atrodo , kad tai ne mano galimybėms, o dideles paskolas imti labai bijau, nes žinai kaip būna, gali visko netektiir likti prie suskilusios geldos, na o keliatą tūktančių litų dar kaip nors surinksiu tikiuosi.
Na o aš taupiau, taupiau tikėjausi ir nieko nesigavo........ dabar vėl taupysiu, dar gal ir paskolą imsiu, bet prieš tai noriu gerai viską išsistudijuoti ir tik tada bandyti vėl, nenoriu daugiau repeticijų
Na o vyras neseniai paklausė, kaip mano pilviukas gyvena, tai tik apsižliumbiau, o jis mačiau, kad nusiminė ir liepė man nepergyventi. Sakė daugiau nieko nedarysim jeineskirta, tai neskirta, bet aš nenusiraminsiu kol dar galiu siekti tiksto, tai ir sieksiu, o vyrą įšnekinsiu kaip nors.
Tikiu, noriu tave palaikyti, neprarask vilties. Juk tavo rezultatai nuostabus, turi 17 uzsaldytu embrioniuku, tai fantastika. Tik va tikrai labai gaila bus, jei lietuvoj juos visus prazudys, sodins tau po 3 kelis metus is eiles, prarasi ir laika, ir pinigus, ir embrioniukus. Beveik 100% kad tarp tu 17 yra sveiku. As dariausi IVF+ICSI JAV, mes taip pat is Europos i JAV saldytus siuntem. Bet JAV yra nezmoniskai brangu... Manau Olandijoj ar Belgijoj daug pigiau. Kiek, deje, nezinau, reikektu uzmegsti kontakta su gera klinika ir nuvaziuot konsultacijai pirmiausia. Jie ten viska pasakys. Jei pati ar vyras gerai nekalbat angliskai, vezkites kartu dar viena gerai kalbanti. Manau saldytu istyrimas ir isodinimas kainuotu 3-5 tukst. Euru, bet cia tik spejimas. Kiek zinau, embrionus su specialiu indu atys galetumete pervezti, tik reiketu turbut specialaus leidimo, kad muitininkai ant sienos neisdraskytu. Arba siusti su spec. kurjeriu. Bet pirmiausia reikia nuvykt konsultacijai. Stai vienas kontaktas Briusely: Centre for Reproductive Medicine, www.brusselsivf.be, fertility@az.vub.ac.be Reiketu nusiust e-mail su trumpa info, ir susitarti del susitikimo. Tikrai nesudetinga. Tikiu, nenuleisk nosies, ka reiskia jums neskirta, visiems skirta, nevaisingumas tik mazas negalavimas, kuri siuolaikine medicina puikiai isgydo. Zmones juk nuo apendicito irgi nemirsta, o eina operuotis, o galetu sakyti neskirta ilgiau gyventi.... Nepyk, kad as tokia agresysi, tiesiog noriu, kad visos sitam forume susilauktu vaiku.
Papildyta:
QUOTE(PETI @ 2006 09 19, 08:58)
Kukushka, o kaip su kiaušialąsčių kokybės gerinimu? Ar kas nors žinoma? Pas mane tai jų užauga normos ribose. Paskutinį kartą 11, o apsivaisino 5. Lyg ir mažokai, bet gal ICSI metu tikimybė, kad kelios sunyko
Vis gi turėtų būti kažkokios medžiagos, kurios gerina ... šiandien einu į akupunktūrą... padės nepadės, tik kažkaip nelabai norisi vėl startuoti kažko naujo neišbandžius. Man tai atrodo tas pats, kaip eiti antrą kartą laikyti egzamino su tom pačiom žiniom.. Norėčiau dar ir vyrą nubrukti pasibadyti, jeigu pavyks. Vis ramiau būtų, kad stengiamės abu
Vis gi turėtų būti kažkokios medžiagos, kurios gerina ... šiandien einu į akupunktūrą... padės nepadės, tik kažkaip nelabai norisi vėl startuoti kažko naujo neišbandžius. Man tai atrodo tas pats, kaip eiti antrą kartą laikyti egzamino su tom pačiom žiniom.. Norėčiau dar ir vyrą nubrukti pasibadyti, jeigu pavyks. Vis ramiau būtų, kad stengiamės abu
Peti, nieko, deje, apie tai nezinau. Europoj yra galimybe istirti ispunktuotas kiausialastes. Taciau, deje, nezinau, nei kaip ta procedura vadinasi, nei, ar po to dar tas istirtas galima toliau naudoti... Manau vaistu jokiu gerinimui nera ir turbut negali buti, jei tai susije su genetika.
QUOTE(Kukushka @ 2006 09 19, 12:07)
Tikiu, noriu tave palaikyti, neprarask vilties. Juk tavo rezultatai nuostabus, turi 17 uzsaldytu embrioniuku, tai fantastika. Tik va tikrai labai gaila bus, jei lietuvoj juos visus prazudys, sodins tau po 3 kelis metus is eiles, prarasi ir laika, ir pinigus, ir embrioniukus. Beveik 100% kad tarp tu 17 yra sveiku. As dariausi IVF+ICSI JAV, mes taip pat is Europos i JAV saldytus siuntem. Bet JAV yra nezmoniskai brangu... Papildyta:
Peti, nieko, deje, apie tai nezinau. Europoj yra galimybe istirti ispunktuotas kiausialastes. Taciau, deje, nezinau, nei kaip ta procedura vadinasi, nei, ar po to dar tas istirtas galima toliau naudoti... Manau vaistu jokiu gerinimui nera ir turbut negali buti, jei tai susije su genetika.
Kukuscha, genetinius tyrimus mums darė - viskas gerai... Gal visai ne čia esmė...nebežinau. O tyrimai apie kokius Tu šneki - ne mūsų kišenei, reikėtųs viską parduoti... tada ir vaikų neturėtume kur auginti, nenoriu Jų dar negimusių jau pradėti skriausti..
Kristutex, šiaip tai tai ne liga, kodėl turėtum lovoj gulėti. Negalima tik pirties ir sportuoti...aišku pasisaugok, bet gulėti kaip prikaltai- galima taip ir išprotėti. O šiaip judėjimas gerina gimdos kraujotaką Aišku, tai mano nuomonė, o geriausiai elgtis, kaip širdis sako
QUOTE(PETI @ 2006 09 19, 10:26)
Kukuscha, genetinius tyrimus mums darė - viskas gerai... Gal visai ne čia esmė...nebežinau. O tyrimai apie kokius Tu šneki - ne mūsų kišenei, reikėtųs viską parduoti... tada ir vaikų neturėtume kur auginti, nenoriu Jų dar negimusių jau pradėti skriausti..
Kristutex, šiaip tai tai ne liga, kodėl turėtum lovoj gulėti. Negalima tik pirties ir sportuoti...aišku pasisaugok, bet gulėti kaip prikaltai- galima taip ir išprotėti. O šiaip judėjimas gerina gimdos kraujotaką Aišku, tai mano nuomonė, o geriausiai elgtis, kaip širdis sako
Suprantu del kisenes, taciau atsakymo i tai neturiu... Mane irgi tai labai gasdino, bet abu su vyru nusprendem, kad, jei neturesim vaiku, tai nereikes ir tu pinigu... Genetiniai kraujo tyrimai busimu tevu ir genetiniai embrionu ar kiausialasciu tyrimai visiskai skirtingi dalykai. Tik 30 % embrionu, isgauti IVF ar ICSI metu paprastai buna sveiki. Taip jau yra su musu reprodukcija
QUOTE(Chiara @ 2006 09 19, 10:25)
Svajuke, reikia pasikalbeti su gydytoju/gydytojais.
Ka reiskia uzaugo 10, o ispunktavo 2? Gal kiti jau buvo ovuliave? Na, kito varijanto nelabai ir sugalvoju. Turiu negera itarima, kad musu gydytojai ne viska mums ir pasako...
Suprasciau, kad neapsivaisino ispunktuoti - gal buvo nesubrende, gal spermos problemos ir t.t. Bet kad subrandintus neispunktuoti
Bet kokiu atveju butinai pasikonsultuok internetiniuose puslapiuose. Anglu kalba as nezinau, vokieciu ar kalbi? Gal rusu kalba? Nusiusiu tau adreseli.
Man paskutinį kartą irgi užaugino 16. O išpunktavus tinkamos buvo tik 5. Kelios buvo juodos (taip gydytoja išsireiškė, kažkokios blogos), kelios tuščios, kelios perbrendusios, kelios nesubrendusios. Va taip ir liko tik 5 garos ir tinkamos apvaisinimui.
Visada išpunktuoja visus, tik nevisi folikulai būna tinkami.
QUOTE(PETI @ 2006 09 19, 10:06)
Devina, Kristutex, kaip sekasi?
atostogaujat pilvus išvertusios ar dirbate?
Kažkaip labai norėtųsi, kad Svajukės sąršiuke pasirodytų simetrija, yra po 4IVF, po 2IVF, po 1IVF, labai reikia, kad atsirastų po 3IVF...
Papildyta:
Chiara, o kokios to atsako ribos turi būti "nuo iki" ? Kiek kiayšialąsčių yra laikoma geru atsaku?
atostogaujat pilvus išvertusios ar dirbate?
Kažkaip labai norėtųsi, kad Svajukės sąršiuke pasirodytų simetrija, yra po 4IVF, po 2IVF, po 1IVF, labai reikia, kad atsirastų po 3IVF...
Papildyta:
Chiara, o kokios to atsako ribos turi būti "nuo iki" ? Kiek kiayšialąsčių yra laikoma geru atsaku?
Sveika Peti, aš taip pat atkreipiau dėmėsi į tai kad Svajukės sarašiuke truksts sėkmiu po 3 ir 5 IVF-u, na mes labai pasistenksim
Man dabar išeiginės tai lepinu save, ir sakiau šį kartą išnaudosiu tą galimybę pabūti nors iki rezultatu
Kristutex sėkmės, laikyk savo žirniukus užspaudus
Devina,kada tau laikas tyrima daryti?Labai laukiu teigiamo atsakymo Uzknyso tos nesekmes