Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(tikiu @ 2006 09 18, 12:54)
Žinokit man labai negera sad.gif nusibodo šitos kančios, bet kaip nors reikia gyventi toliau ir dar vyrui pasipasakoti, nežinau kokia jo reakcija bus sad.gif

Tikiu wub.gif
ir ash daznai taip jauciuosi norisi geri gerai išsivemti ant gyvenimo, pykint ima nuo šių kančių, gaila, kad ne nuo nėštumo doh.gif
laikykis, vistiek reik tikėti, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Tikiu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikiu wub.gif Kažkaip pragyvenk kelias dieneles, o vėliau gyvenimas prašviesės ir vėl atsiras jėgų toliau kovoti console.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 18, 13:54)
Man nepasisekė, vakar pradėjo teplioti rudomis išskyromis nuo crinone itr truputuka teplioja krauju. Man šiandien 10 d.po dabar parbėgus iš darbo pasidariau testą I juostelė.
Žinokit man labai negera sad.gif nusibodo šitos kančios, bet kaip nors reikia gyventi toliau ir dar vyrui pasipasakoti, nežinau kokia jo reakcija bus sad.gif

Visoms linkėjimai ir sėkmės.

Tikiu wub.gif
Žinau, kad žodžiai nepadės, bet laikykis... wub.gif

liūdesiuk, reikia tikėti bigsmile.gif Čia merginos darosi jau ne po pirmą kartą ir vis dar tiki... wub.gif

Papildyta:
O aš tai niekaip nesumąstau, pradėti čia šį mėnesį slopintis, ar ne? Liko apsisprendimui ši savaitėlė... Norėčiau, kad kas spirtų į užpakalį doh.gif
Atsakyti
Peti, spiriu labai stipriai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikiu, žinom tą jausmą deja.... Tvirtybės, tikėjimo.

Peti, pirmyn (bliamba)! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kojines2: 18 rugsėjo 2006 - 13:27

Papildyta:
O aš tai niekaip nesumąstau, pradėti čia šį mėnesį slopintis, ar ne? Liko apsisprendimui ši savaitėlė... Norėčiau, kad kas spirtų į užpakalį doh.gif
[/quote]

Peti, jei tik turi galimybę, ir leidžia finansai-būtinai daryk... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristutex, kaip tau sekėsi, ar perliukai jau tavyje gyvena? group.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės, kad neleidžiat man numirti iš sielvarto ir skausmo, labai džiaugiuosi, kad turiu jus 4u.gif . Dabar dar laikausi, nes sėdžiu darbe ir negaliu kolektyvui rodyti ašarų, gyvenime daug kur reikia dirbtinai šypsotis, nors norisi verkti, bet kai pareisiu namo tai išsibliausiu kaip reikiant cry.gif
Nieko nepadarysi.
Kaip jūs manote, kada geriausiai važiuoti pas gydytoją pasikalbėti, manau, kad norėčiau pasidaryti laparoskopiją, gal dar ten pas mane kas negerai. Kaip manot kaip U sureguos į toktį mano pasiūlymą ? I r kada po nepavykusio IVF jau būtų galima atlikti laparaskopiją ?

Aš negaliu nusiraminti ir pasiduoti ypač dabar. Mano kiaušidės vienu metu subrandino net 31 folikulą, 20 iš jų apsivaisino ir daliniosi noormaliai, net 3 įsodino, o 17 užšaldė, taigi aš dar turiu daug užšaldytų vaikiukų smile.gif
Nesuprantu kodėl gimda atsisakė juos priglausti g.gif

Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 18, 13:46)
Ačiū mergaitės, kad neleidžiat man numirti iš sielvarto ir skausmo, labai džiaugiuosi, kad turiu jus  4u.gif .  Dabar dar laikausi, nes sėdžiu darbe ir negaliu kolektyvui rodyti ašarų, gyvenime daug kur reikia dirbtinai šypsotis, nors norisi verkti, bet kai pareisiu namo tai išsibliausiu kaip reikiant  cry.gif
Nieko nepadarysi.
Kaip jūs manote, kada geriausiai važiuoti pas gydytoją pasikalbėti, manau, kad norėčiau pasidaryti laparoskopiją, gal dar ten pas mane kas negerai. Kaip manot kaip U sureguos į toktį mano pasiūlymą ? I r kada po nepavykusio IVF jau būtų galima atlikti laparaskopiją ?

Aš negaliu nusiraminti ir pasiduoti ypač dabar. Mano kiaušidės vienu metu subrandino net 31 folikulą, 20 iš jų apsivaisino ir daliniosi noormaliai, net 3 įsodino, o 17 užšaldė, taigi aš dar turiu daug užšaldytų vaikiukų smile.gif
Nesuprantu kodėl gimda atsisakė juos priglausti  g.gif

Laikykis 4u.gif Mes suprantam tavo skausmą, nes daugumai iš čia teko tai iškęsti, o galbūt ir dar kartą teks kentėti verysad.gif

O gydytoja man sakė, kad dažnai merginoms pritrūksta - tiesiog sėkmės smile.gif
Atsakyti
Tikiu, labai gerai, kad nepasiduodi. 4u.gif

o dėl ko neįsitvirtino embrioniukai, tai niekas negalės tau pasakyti. priežasčių gali būti daugybė. galbūt pas tave viskas yra puiku, bet gali būti, kad gal embrioniukai tiesiog nustojo dalintis, o kodėl nustojo, tai vėlgi neįmanoma nustatyti.

man pačiai tai dabar jau pradėjo darytis labai gaila, kad pas mus nedaro priešimplantacinio genetinio tyrimo. gi kokia būtų parama. ir jau pradėjau mąstyti, kad jeigu ir mano planuojamas bandymas vėl nepavyks (tfu tfu tfu per kairį petį), tai reikės man arba viską užraukti arba pasiimti beprotiško dydžio paskolą ir varyti į Ameriką paskutiniams bandymams. g.gif
Atsakyti
Svajuke, Kojinės2, Patrija.

Ačiū už "spyrius". Kažkaip jau šį kartą aš labai negaliu nuspręsti...
Ir tos finasinės galimybės... iš tų pačių...kažkaip jau čiu, kad jei susikaupsiu, tai jau paskutinį kartą, nes jau atsibodo ir taupyti paprasto gyvenimo ir atostogų sąskaita...
Labai nuliūdino paskutinis pokalbis su gydytoja. Aišku, ji nusiteikusi optimistiškai, bet aš kažkaip pagavau informaciją tarp eilučių: mes darom ICSI. Seniau aš galvojau, kad tai visai normalus dalykas. Bet dabar pradėjo atrodyti kitaip. ICSI gydytojai parenka kelis grikiukus ir ne visada atspėja, kurie yra geros kokybės. Tai visai kas kita, kai patys grikiukai kovoja už būvį ir nugali stipriausiais. doh.gif Bent jau mano atveju, embrionas sustoja vystytis kažkurioje tai stadijoje dėl spermos kokybės. Gal aš ne taip suprantu....gal kas kokių tai kitokių minčių turi...
Atsakyti