Paiduke laikykis
QUOTE(svajukė @ 2006 10 03, 16:10)
mintyse meldžiu stebuklo tiek Paidukei, tiek Mirėjai. laikykitės mergaitės.
aš nedažnai būnu forume, bet vis užsuku čia palaikyti jus....o namie tiek daug galvojau apie paidukę ir vis ateinu čia paskaityt, gal stebuklas įvyko... nors ir nepažįstu jos, bet...kažkaip ...užkabino mane jos drąsūs bandymai ir viltis susilaukti mažiuko
labai labai labai laikom kumštukus, kad viskas būtų gerai
Paiduke, laikykis. Laikau kumscius. Pasimelsiu uz tave ir visas kitas
QUOTE(Daiva @ 2006 10 03, 15:56)
Mireja, nu bet tu neraliai anksti darei 6-a diena tai is vis geriausiu atveju Pregnylio likucius galima uzgriebti.
O kad spazmuoja tai gal net visai gerai - nepasiduok dar
O kad spazmuoja tai gal net visai gerai - nepasiduok dar
Žinau kad anksti, bet ilgiau nervai nebelaiko
Aš gi Krio-IVF šį kartą pati darausi Nes kai per dvi šalis draskaisi š... išeina. Nei ten, nei ten nerūpi... Aną kartą PAAIŠKĖJO mano gleivinė net 10 mm nesekė Tai šį kartą aš spjoviau į viską ir vaistus geriu pati: geriau Estrofemą ilgiau nei paskirė, gleivinė išaugo iki 12 mm, paskui Utrogesto dozę pasididinau kai pradėjo biški tepliot... Gal ir kvailai darau, bet kai skambinau aną kartą tik pasakė: "na, gerkit daugiau..." aš klausiu "kiek?" Atsakymas : "o tai dabar kiek jūs geriat? Na, dar dvi tabletes pridėkit" Na, dar dvi aš ir be skambučio pridėt galiu... Žodžių, darau ką ir kaip išmanau...
Jokio Pregnilio pas mane nebuvo. Aš gi SVEIKA Vieną kartą nepavyko... šį kartą turbut irgi... Bet SVEIKA nerealiai... Iš kur jie, bliamba, žino sveika ar ne??? Jei sveika, kodėl mmm beveik nebuna? Kodėl gleivinė neauga? Kodėl net prie KT auga cistos? Žodžiu, labai pikta aš ant gydytojų šiom dienom atsiprašau... Ant LV gydytojų aišku labiau.
Papildyta:
QUOTE(svajukė @ 2006 10 03, 16:10)
Mirėja, o kad jau viršijai nėštukišką ribą, tai jau geras ženklas. reikia dar palaukti ir tikėti.
Ačiū, Svajuke, rytoj viskas bus aišku, ar dar yra vilties...
Mireja,baik pykti ant visu,bloga nuotaika gali paciai pakenkti Laikykis mergyt Pamatysi,kad viskas bus gerai
Ar tu negirdejai,kad grazintu dali pinigeliu uz nevykusi IVF Rygoje
QUOTE(kristutex @ 2006 10 03, 19:20)
Mireja,baik pykti ant visu,bloga nuotaika gali paciai pakenkti Laikykis mergyt Pamatysi,kad viskas bus gerai
Stengiosi... ant savęs irgi pikstu... prasidėjo visokie "jei bučiau pagulėjųs, jei bučiau nekelųs..." darbe išvažiavau su didžiuliais nervais, gi neišleido... Ai, žodžiu, įprasta provalo nuotaika
Už "neįvykusi" tai gal... bet už "nepavykusi" labai- labai abejoju. Aš skaičiau kadAmerikoj yra kelios klinikos, kurios jei nepastoji per tris kartus ketvirtą daro nemokamai... Bet LV
Oi, Mirėja, kantrybė baigiasi, suprantu tave. Na, dar trupučiuką kantrybės ir laukiame rytojaus.
Linkiu sėkmės. Na, laikykis, kaip bus taip bus. Tikėkimės
QUOTE(gintarija @ 2006 10 03, 19:52)
Oi, Mirėja, kantrybė baigiasi, suprantu tave. Na, dar trupučiuką kantrybės ir laukiame rytojaus.
Ačiū Viltis miršta paskutinė
Aš irgi kumštukus laikau už Mirėją ir Paidukę
Taip norisi, kad jums pasisektų
Taip norisi, kad jums pasisektų