Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, as irgi tikiu, kad viskas bus gerai...tu tiek stengeisi, tiek kentejai...viskas tiesiog privalo buti gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 03, 16:10)
Paiduke, gulėk ir kelkis tik į tūlika. it tikiuosi, kad į SM rašai gulėdama.

taip, gulėdama mirksiukas.gif , su laptopu
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 16:12)

Paiduke ir nekelk nei kojos iš lovos nono.gif Paiduke aš už tavę ir tavo žirniuką sukalbėjau maldelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 10 03, 16:10)
Paiduke, as irgi tikiu, kad viskas bus gerai...tu tiek stengeisi, tiek kentejai...viskas tiesiog privalo buti gerai smile.gif

nu, kad privalo būti gerai, tai čia gal grieštokai pasakyta, daug čia mūsų nemažai prisikentėję, bet....
aš dabar išsivaizduoju kaip sunku mano žirniukui išsilaikyti, kai tokie "uraganai" aplinkui, bet meldžiuosi, kad laikytūsi kiek gali, aš pasistengsiu jo nenuvilti cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 15:12)

Tokioj situacijoj net raminančių žmogus neįkalsi doh.gif

Oi laikykis, paiduke.

Chiara wub.gif
Atsakyti
Paiduke, gal gi tikrai viskas bus ok, gi būna moteriškiu ir po trys mėnėsius kraujuoja menesinės kaip turi būti varo o buna nestuke.gif gal tau tas pats variantas.
Atsakyti
įkaliau Metaxos ir vakar ir šiandien, Daivutės patarimu ir Klimo pritarimu, kad tikrai nepakenks
bet į toletą tai net baisu eiti, bes bėga upeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 03, 13:24)
Paiduke, gal gi tikrai viskas bus ok, gi būna moteriškiu ir po trys mėnėsius kraujuoja menesinės kaip turi būti varo o buna nestuke.gif gal tau tas pats variantas.

Nežinau ar paguosiu blush2.gif , bet vakar kaip tik draugė pasakojo apie vieną savo pažįstamą, besilaukiančią 6 doh.gif vaiko.Pasirodo, kad nėščia sužinojo tik 4-tą nėštumo mėnesį, nes mmm vyko kaip turi būt.Net daktarė nustebo g.gif -sako 6 vaikas, tai jau turėjai suprast, kad laukies mirksiukas.gif
Paiduke, tikėkimės, kad viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 16:24)
įkaliau Metaxos ir vakar ir šiandien, Daivutės patarimu ir Klimo pritarimu, kad tikrai nepakenks
bet į toletą tai net baisu eiti, bes bėga upeliu  doh.gif

Laikykis laikykis laikykis heart.gif
Atsakyti
Paiduke, o matė Klimas iš kur kraujuoja? unsure.gif gal kokia hematoma? g.gif
Nelaikyk tik laptopo ant pilvuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 10 03, 16:44)
Paiduke, o matė Klimas iš kur kraujuoja? unsure.gif  gal kokia hematoma? g.gif
Nelaikyk tik laptopo ant pilvuko blush2.gif

sako, kad lygtai is gimdos.
Atsakyti
Paidukės žirniuke, puslyte maža, laikykis laikykis laikykis... 4u.gif wub.gif