QUOTE(svajukė @ 2006 10 03, 16:10)
taip, gulėdama , su laptopu
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 16:12)
Paiduke ir nekelk nei kojos iš lovos Paiduke aš už tavę ir tavo žirniuką sukalbėjau maldelę
QUOTE(Daiva @ 2006 10 03, 16:10)
Paiduke, as irgi tikiu, kad viskas bus gerai...tu tiek stengeisi, tiek kentejai...viskas tiesiog privalo buti gerai
nu, kad privalo būti gerai, tai čia gal grieštokai pasakyta, daug čia mūsų nemažai prisikentėję, bet....
aš dabar išsivaizduoju kaip sunku mano žirniukui išsilaikyti, kai tokie "uraganai" aplinkui, bet meldžiuosi, kad laikytūsi kiek gali, aš pasistengsiu jo nenuvilti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 15:12)
Tokioj situacijoj net raminančių žmogus neįkalsi
Oi laikykis, paiduke.
Chiara
Paiduke, gal gi tikrai viskas bus ok, gi būna moteriškiu ir po trys mėnėsius kraujuoja menesinės kaip turi būti varo o buna gal tau tas pats variantas.
įkaliau Metaxos ir vakar ir šiandien, Daivutės patarimu ir Klimo pritarimu, kad tikrai nepakenks
bet į toletą tai net baisu eiti, bes bėga upeliu
QUOTE(devina @ 2006 10 03, 13:24)
Paiduke, gal gi tikrai viskas bus ok, gi būna moteriškiu ir po trys mėnėsius kraujuoja menesinės kaip turi būti varo o buna gal tau tas pats variantas.
Nežinau ar paguosiu , bet vakar kaip tik draugė pasakojo apie vieną savo pažįstamą, besilaukiančią 6 vaiko.Pasirodo, kad nėščia sužinojo tik 4-tą nėštumo mėnesį, nes mmm vyko kaip turi būt.Net daktarė nustebo -sako 6 vaikas, tai jau turėjai suprast, kad laukies
Paiduke, tikėkimės, kad viskas bus gerai
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 16:24)
įkaliau Metaxos ir vakar ir šiandien, Daivutės patarimu ir Klimo pritarimu, kad tikrai nepakenks
Laikykis laikykis laikykis
Paiduke, o matė Klimas iš kur kraujuoja? gal kokia hematoma?
Nelaikyk tik laptopo ant pilvuko
QUOTE(femme @ 2006 10 03, 16:44)
Paiduke, o matė Klimas iš kur kraujuoja? gal kokia hematoma?
sako, kad lygtai is gimdos.
Paidukės žirniuke, puslyte maža, laikykis laikykis laikykis...