Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 15:36)
jei ir nutiks tai ko labiausiai bijau, tai bent žinosiu, kad buvau pastojusi, nes jau matė pūslytę, bet kraujuoju žiauriai, net K sunerimęs labai atrodė, bijau, kad neišsilaikys tas mano žirniukas  verysad.gif Dabar gulėsiu, gulėsiu ir saugosiu

Paiduke, jetau jetau meldžiu, kad pasisektų ir viskas būtų gerai. Laikykis, dabar tau nevalia nervintis.
Atsakyti
Man tikriausiai sekasi niekaip verysad.gif Jauciausi labai nėščia pagal visus požymius (pirmą kartą beveik nieko nejaučiau), bet... jau du kartus pasidariau betaHCG ir nieko gero... ne nulis, bet labai arti jo (paskutinį kartą šiek tiek viršijau nėštukinę normą)... Dariausi 6 ir 8 dienas po įsodinimo... vilties dar biški turiu, bet tik labai nedaug... bet jau ne nulis... Rytoj dar kartą važiuosiu, tada viskas ir paaiškės. Nekraujoju, bet labai-labai spazmuoja ar kas cia darosi. Paguliu- geriau, bet kad gulėt neturiu galimybės verysad.gif

Paiduke, o kur tu dareisi HCG? Ar irgi tą "beta"? Laikau kumsčius wub.gif

Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 15:36)
jei ir nutiks tai ko labiausiai bijau, tai bent žinosiu, kad buvau pastojusi, nes jau matė pūslytę, bet kraujuoju žiauriai, net K sunerimęs labai atrodė, bijau, kad neišsilaikys tas mano žirniukas  verysad.gif Dabar gulėsiu, gulėsiu ir saugosiu

Paiduke, neprarask vilties, aš vis dar laikau kumštukus ir iš visos širdies trokštu, kad tau pasisektų 4u.gif
Atsakyti
Mireja, nu bet tu neraliai anksti darei doh.gif 6-a diena tai is vis geriausiu atveju Pregnylio likucius galima uzgriebti.
O kad spazmuoja tai gal net visai gerai - nepasiduok dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 03, 15:47)
Man tikriausiai sekasi niekaip  verysad.gif Jauciausi labai nėščia pagal visus požymius (pirmą kartą beveik nieko nejaučiau), bet... jau du kartus pasidariau betaHCG ir nieko gero... ne nulis, bet labai arti jo (paskutinį kartą šiek tiek viršijau nėštukinę normą)... Dariausi 6 ir 8 dienas po įsodinimo... vilties dar biški turiu, bet tik labai nedaug... bet jau ne nulis... Rytoj dar kartą važiuosiu, tada viskas ir paaiškės. Nekraujoju, bet labai-labai spazmuoja ar kas cia darosi. Paguliu- geriau, bet kad gulėt neturiu galimybės  verysad.gif

Paiduke, o kur tu dareisi HCG? Ar irgi tą "beta"? Laikau kumsčius  wub.gif

Mirėja, labai anksti tyrimus daraisi, palauk dar keliatą dienelių, gal viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Tyliai pasimelsiu, kad Paidukes žirniukas nepaliktų...
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 10 03, 15:47)
Paiduke, o kur tu dareisi HCG? Ar irgi tą "beta"? Laikau kumsčius  wub.gif

Taip, beta HCG, kitokio Geromeda nedaro šiuo metu

ačiū merginos už palaikymą, aš jau net anytai pranešiau doh.gif , ji nieko apie mano bėdas nežino, bet, kad ir kaip baigsis viskas, bet aš labai norėjau, kad žinotų, kad nesu "bergždžia", nes vyro giminėj, jau buvo tokios kalbos pasklidę, tai dabar atrodo rėkčiau ant viso pasaulio
Dieve wub.gif , kaip norėčiau, kad viskas būtų gerai, bet ar tai įmanoma verysad.gif
Atsakyti
Man tai net baisu i si skyreli jau uzsukti,kaip nera taip nera geru naujienu doh.gif
Mergytes laikykites is visu jegu wub.gif
Atsakyti
as ir pasimelsiu, kad tau Paiduke pasisektu wub.gif
Atsakyti
Paiduke, gulėk ir kelkis tik į tūlika. it tikiuosi, kad į SM rašai gulėdama.

Mirėja, o kad jau viršijai nėštukišką ribą, tai jau geras ženklas. reikia dar palaukti ir tikėti.

mintyse meldžiu stebuklo tiek Paidukei, tiek Mirėjai. ax.gif laikykitės mergaitės. 4u.gif
Atsakyti
Paiduke dar palauk,neprarask vilties,tau turi pasisekti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 10 03, 16:06)
Dieve wub.gif , kaip norėčiau, kad viskas būtų gerai, bet ar tai įmanoma verysad.gif

manau, kad įmanoma. 4u.gif
Atsakyti