Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, laikykis, tikrai dar gali būti viskas gerai. Laikykis
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 03, 11:35)
Prašome neteigti, kad visos tyli  nono.gif  Aš parašau, tik su manim nieks nepaplepa, tai aš ir toliau sau tyliai laukiu. Man dar savaitėlė laukti.

Chiara, be žodžių.... be komentarų...... bet su meile  wub.gif

Paiduke laikykis. Man aišku gal ne taip smarkiai kraujavo, bet įsitvirtino. Tikrai įsivaizduoju kiek jėgų viskas kainuoja.

Kaip tai neplepam, plepam, kaip jautiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devina: 03 spalio 2006 - 10:39
Paiduke, pagal hcg tai tikrai visai neblogai viskas atrodo. tik kodėl tas kraujavimas yra? g.gif belieka tik laukti ir neprarasti tikėjimo. stebuklų būna. 4u.gif
Atsakyti
Paiduke as irgi su visom cia esanciom laikau uz tave kumstukus. gal tai neimanoma, bet linkiu dabar ramybes. ir kad viskas butu gerai.
Atsakyti
Laikykis, paiduke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 03, 07:52)
Man neisodino nieko, nes embrionas nesidalino.

doh.gif doh.gif doh.gif gaila verysad.gif

Paiduke laikykis. Man aišku gal ne taip smarkiai kraujavo, bet įsitvirtino.

Paiduke neprarask vilties wub.gif ..
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 03, 11:38)
Kaip tai neplepam, plepam, kaip jautiesi mirksiukas.gif

Šudinai smile.gif Tokios bėdoms visoms verysad.gif ir jokio tikėjimo savo rezultatais blush2.gif
Atsakyti
Visoms laukiancioms kantrybes ir ramybes wub.gif wub.gif
Mes su jumis mergytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 03, 09:52)
Is kai kuriu, kiek turiu informacijos, zinios prastokos, tai ir neraso.
Man neisodino nieko, nes embrionas nesidalino. Tiesiog be komentaru. Eilini karta ta pati depresija ir net nejuokinga, kai "naminis psichologas" eilini karta su savo "raminimu" - o kuo cia as galiu padeti?

Labai gaila verysad.gif O pas kokia gyd. tu lankaisi?
Laikykis, tu stipri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 03, 11:14)
Šudinai  smile.gif  Tokios bėdoms visoms  verysad.gif  ir jokio tikėjimo savo rezultatais blush2.gif

Reikia tikėti. Tikėk 4u.gif
Atsakyti
Paiduke, drebancia sirdimi laukiu unsure.gif O del to kraujavimo, tai gal reikia istisai guleti. Mano draugei kai grese persileidimas jai istisai kraujavo pirmus menesius jei tik daugiau pajudedavo, tai pirmus 3 men pragulejo. Dabar turi sveika mergyte thumbup.gif

Chiara wub.gif

Leta7, istvermes ir stiprybes

Sekmes visoms laukiancioms 4u.gif
Atsakyti
Zaneta, kada tu grįžti į LT?
Atsakyti
Chiara, neisivaizduoji, kaip liudna del taves verysad.gif laikykis, gal jau laikas i ta Graikija judviem (jei dar nebuvot) 4u.gif wub.gif

Paiduke, saugok mazuliuka, tikiuosi, viskas bus gerai 4u.gif

Patrija, sekmes wub.gif

Vilma???????? taip ir neatsakei i Agos klausima, o ir man baisiai rupi bigsmile.gif
Atsakyti