Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(patrija @ 2006 10 03, 09:12)
Liudesiuk, laikyk jį ir tiek. smile.gif
Ir aš tikrai nematau čia nieko juokingo. Juk skestantis ir šiaudo griebiasi. tongue.gif Ir mes juk tą patį darome,imamės bet kokių priemonių, juk ant kortos pastatyta labai daug  smile.gif

dekoju patrija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 10 03, 07:58)
Na kodėl visos IVFininkės tyli? Pasipasakotų kaip sekasi.  ax.gif  Tiek daug laukiančių, o IVF tema tuoj į antraeilį puslapį nukeliaus. Negerai...  smile.gif

Turbut visos tyliai laukia. Paskutiniu metu pastebejau tylaus laukimo tendencija, turbut taip lengviau ax.gif

Liudesiuk, tikrai nenorejau izeisti, tiesiog tokia skeptiska nuotaika is pat ryto, turbut nervai blush2.gif
Patrija thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Patrija, kaip Tu? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 10 03, 09:16)
Turbut visos tyliai laukia. Paskutiniu metu pastebejau tylaus laukimo tendencija, turbut taip lengviau ax.gif

Liudesiuk, tikrai nenorejau izeisti, tiesiog tokia skeptiska nuotaika is pat ryto, turbut nervai  blush2.gif 
Patrija  thumbup.gif  4u.gif

zaneta1 neisizeidziau smile.gif visokiu cia nuotaiku buna tai suprantama
Atsakyti
Mergytės, turiu dar vieną klausimėlį: kai jau įsodina embrionukus, kiek dienų reikia laukti, kol sužinot, ar viskas ok, ar jie prigijo? Ar irgi 2 savaites? Ir kaip sužinot, darot tą HCG tyrimą? Ar einat pas gydytoją?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 10 03, 10:38)
Mergytės, turiu dar vieną klausimėlį: kai jau įsodina embrionukus, kiek dienų reikia laukti, kol sužinot, ar viskas ok, ar jie prigijo? Ar irgi 2 savaites? Ir kaip sužinot, darot tą HCG tyrimą? Ar einat pas gydytoją?
Ačiū

praėjus 12-14 dienų po įsodinimo darom arba paprastą testą, arba (dažniau) hcg tyrimą. pas gydytoją tai nelabai yra ko eiti.
Atsakyti
Na mūsų startuojančios ir slapukės g.gif
Atsakyti
Ne slapukės blush2.gif
Kad nieko naujo nevyksta, stimuliuojuosi ir tiek. Gyd. sako, kad normaliai viskas. Tikėkimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 10 03, 10:42)
praėjus 12-14 dienų po įsodinimo darom arba paprastą testą, arba (dažniau) hcg tyrimą. pas gydytoją tai nelabai yra ko eiti.

Aišku, ačiū. O tas 12-14 dienų kaip gyvenat? Įprastai? Turiu galvoj, dirbat ir t.t.? Neimat kokių nors biuletenių ar atostogų?
Gal durnai skamba jums, nežinau, tiesiog man čia toks didelis įvykis, atrodo, gulėk ir lauk, nors aišku, nuo to tik blogiau turbūt būtų, nervai nuvažiuotų visai. Po IUI tai visiškai įprastai gyvenau, na bet tai ten ką, supila ir tiek..O čia, kai jau įsodino..
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 10 03, 10:42)
Na mūsų startuojančios ir slapukės g.gif

laukia merginos. ką čia dabar jau daug bepripasakosi, kai tik laukimas beliko. g.gif

Mirėja, kada tu testuotis planuoji? 4u.gif

o Chiarai ir Letai dar palūkėti iki kitos savaitės reikės, ar ne?

o Euromergelė atostogauja, tai nė iš jos žinių, kaip jaučiasi.

vat man įdomu, kaip spalį startuojančios gyvena. ką planuoja. gal jau veiksmų imasi? nors ką aš čia skubu, juk dar tik tik spalis prasidėjo, o aš jau noriu, kad visos jau startavusios būtų. doh.gif
Atsakyti
Is kai kuriu, kiek turiu informacijos, zinios prastokos, tai ir neraso.
Man neisodino nieko, nes embrionas nesidalino. Tiesiog be komentaru. Eilini karta ta pati depresija ir net nejuokinga, kai "naminis psichologas" eilini karta su savo "raminimu" - o kuo cia as galiu padeti?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 10 03, 10:52)
Is kai kuriu, kiek turiu informacijos, zinios prastokos, tai ir neraso.
Man neisodino nieko, nes embrionas nesidalino. Tiesiog be komentaru. Eilini karta ta pati depresija ir net nejuokinga, kai "naminis psichologas" eilini karta su savo "raminimu" - o kuo cia as galiu padeti?

sh....s
Atsakyti