QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 02, 14:05)
niu bet mazdaug viduriukas pervedamos sumos gal yra i ka orientuotis nes gal tada geriau dar biski palaukti r veliau daugiau pervest... nes linkejimai tai aisku patys geriausi ne tik medeinai bet ir kitoms visoms. tik va noretus realiau kazkaip bent jau kazkam padet ir tiek...
Liūdesiuk, kadangi aš matau banko išrašus, galiu pasakyti, kad pervedamos sumos yra nepaprastai skirtingos - nuo 5 Lt net iki 500 Lt. Vidurkis matyt apie 50 Lt. Bet tikrai dažnai esmė yra dėmesys, o ne suma
QUOTE(Daiva @ 2006 10 02, 12:07)
Liūdesiuk, kadangi aš matau banko išrašus, galiu pasakyti, kad pervedamos sumos yra nepaprastai skirtingos - nuo 5 Lt net iki 500 Lt. Vidurkis matyt apie 50 Lt. Bet tikrai dažnai esmė yra dėmesys, o ne suma
Iš tikrųjų, Liūdesiuk, svarbiausia-palaikymas , ir kaip Daivutė sakė, ne sumoje esmė ...
Please....priminkit man , mergaitės - jei ilga schema nuo kurios dienos reikia slopintis ?
QUOTE(Vilma J. @ 2006 10 03, 08:22)
Please....priminkit man , mergaitės - jei ilga schema nuo kurios dienos reikia slopintis ?
Sveikutė, aš slopinamuosius pradėjau nuo 21 ciklo dienos
QUOTE(devina @ 2006 10 03, 08:28)
Sveikutė, aš slopinamuosius pradėjau nuo 21 ciklo dienos
Tai ir galvojau
Ačiū
labas rytas, dabar dar sprendziu didziule dilema, gal jus minciu turesit kokiu geru ir padesit is tos nevilties as buvau nulekusi pas bureja (ir ne syki). bet paskutini karta ji padare man toki burta, susukta toki rutuliuka, kai jai ka ka nunesiau. niu atseit kad pastojimui padetu. bet galvoju dabar ivf darant ar nepakenks toks dalykas? ir nezinau ka su juo daryt - ismest gal negalima, o kur padet neisivaizduoju?
Vilmut, pradedi ?
Na kodėl visos IVFininkės tyli? Pasipasakotų kaip sekasi. Tiek daug laukiančių, o IVF tema tuoj į antraeilį puslapį nukeliaus. Negerai...
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 03, 09:06)
niu gerai, neberasysiu cia tada. tik paklausti norejau, o ne gilintis i tai, nes paskaiciusi kitus forumus tai biski sutrikau
Liudesiuk, laikyk jį ir tiek.
Ir aš tikrai nematau čia nieko juokingo. Juk skestantis ir šiaudo griebiasi. Ir mes juk tą patį darome,imamės bet kokių priemonių, juk ant kortos pastatyta labai daug