Mergynos,kaip jus galvojat,kada butu geriau daryti antra IVF.Ar iskarto po nevykusio pirmo,ar palaukti kelis menesius?Esu labai pasimetusi,pinigeliu nebera,nuotaikos taip pat,bet jei sansai didesni darant is karto,tai gal reikia skolintis is kur
Antro IVF tikrai iš karto negalima daryti. Reikia duoti pailsėti kiaušidėm.
Jei turi šaldytų embrionų, gali juos dėtis natūraliame cikle. Bet aišku reikia pasitarti su gydytoja. Pas tave turi gerai vykti ovuliacija ir augti gleivinė.
O po kokiu 3-4 mėn. jau gali pradėti vėl planuoti
O šiaip tu neskubėk, nusiramink, suvirškink viską, kas įvyko, pasitark su gydytoja ir tada jau spręs ką toliau daryti.
Jei turi šaldytų embrionų, gali juos dėtis natūraliame cikle. Bet aišku reikia pasitarti su gydytoja. Pas tave turi gerai vykti ovuliacija ir augti gleivinė.
O šiaip tu neskubėk, nusiramink, suvirškink viską, kas įvyko, pasitark su gydytoja ir tada jau spręs ką toliau daryti.
Net nežinau Aš palaukčiau jaučiu, bet tik aš...
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 02, 12:51)
Antro IVF tikrai iš karto negalima daryti. Reikia duoti pailsėti kiaušidėm.
Deje saldytu neturiu Mano embrioniukai buvo labai silpni ,todel nebuvo ka saldyti.Gal jus zynot,kodel jie pas vienas buna ,o kitoms silpnuciai As manau todel ir nepavyko man del ju kokybes.
Kristutex, palauk porą savaitėlių....dabar tai atrodo nerealu, bet po kurio laiko tas nesėkmės šokas praeina ir tada tik gali pradėti blaiviai vertinti situaciją ir planuoti toliau...visoms praktiškai sužinojus neigiamą rezulatą reakcija ta pati - kuo greičiau daryti kitą ivf....po kurio laiko pradedi racionaliau mąstyti...pertrauka būtina - tiek fiziškai, tiek psichologiškai, tiek finansiškai reabilituotis...
QUOTE(philipuks @ 2006 10 02, 12:21)
As gi pas U. darysiuosi, tai gal pigiau bus Kuo arciau lapkrtitis, tuo labiau bijau Bijau nusivylimo.
Pas B man kainavo apie 12000Lt, o pas U apie 9000Lt, abiems atvejais buvo taikyta ilgoji schema...
Papildyta:
Gonalio dozes buvo po 225, manau tai nemazos...
dar noreciau cia paklausti nes ten kitame forume nera kaip klaust noreciau pervesti siek tiek pinigeliu medeinai. ar dar galima? ne per velu? ir kadangi daug negaliu pervest, tai labai bijau kad nu per maza suma pervesiu ir bus kazkaip nei seip nei taip kiek mazdaug visos perveda? nenoriu pasirodyti skriaga ir pan.
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 02, 13:57)
dar noreciau cia paklausti nes ten kitame forume nera kaip klaust noreciau pervesti siek tiek pinigeliu medeinai. ar dar galima? ne per velu? ir kadangi daug negaliu pervest, tai labai bijau kad nu per maza suma pervesiu ir bus kazkaip nei seip nei taip kiek mazdaug visos perveda? nenoriu pasirodyti skriaga ir pan.
liūdesiuk, Medeinai dar ne per vėlu pervesti. o pervesk tiek, kiek gali. nėra pas mus skirstymų į skriagas ir ne skriagas, visos perveda pagal savo išgales. svarbiausia, kad su gerais linkėjimais.
Liūdesiuk, aš pabūsiu atvira. Aš pervedžiau 20 lt. Žinau, kad tai nėra daug,bet manau, kad.. mūsų daug, ir svarbu, kad mes palaikom ir nors po lašelį prisidedam.
liūdesiuk, jokio skirtumo, ar 5 ar 10 Lt. tikrai nesigėdyk, veda kiek kas išgali, o centas prie cento ir litai kaupias