Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mergynos,kaip jus galvojat,kada butu geriau daryti antra IVF.Ar iskarto po nevykusio pirmo,ar palaukti kelis menesius?Esu labai pasimetusi,pinigeliu nebera,nuotaikos taip pat,bet jei sansai didesni darant is karto,tai gal reikia skolintis is kur g.gif
Atsakyti
Antro IVF tikrai iš karto negalima daryti. Reikia duoti pailsėti kiaušidėm. nono.gif
Jei turi šaldytų embrionų, gali juos dėtis natūraliame cikle. Bet aišku reikia pasitarti su gydytoja. Pas tave turi gerai vykti ovuliacija ir augti gleivinė.
O po kokiu 3-4 mėn. jau gali pradėti vėl planuoti mirksiukas.gif
O šiaip tu neskubėk, nusiramink, suvirškink viską, kas įvyko, pasitark su gydytoja ir tada jau spręs ką toliau daryti.
Atsakyti
Net nežinau g.gif Aš palaukčiau jaučiu, bet tik aš...
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 10 02, 12:51)
Antro IVF tikrai iš karto negalima daryti. Reikia duoti pailsėti kiaušidėm. nono.gif
Jei turi šaldytų embrionų, gali juos dėtis natūraliame cikle. Bet aišku reikia pasitarti su gydytoja. Pas tave turi gerai vykti ovuliacija ir augti gleivinė.
O po kokiu 3-4 mėn. jau gali pradėti vėl planuoti  mirksiukas.gif
O šiaip tu neskubėk, nusiramink, suvirškink viską, kas įvyko, pasitark su gydytoja ir tada jau spręs ką toliau daryti.

Deje saldytu neturiu verysad.gif Mano embrioniukai buvo labai silpni verysad.gif ,todel nebuvo ka saldyti.Gal jus zynot,kodel jie pas vienas buna thumbup.gif ,o kitoms silpnuciai g.gif As manau todel ir nepavyko man del ju kokybes.
Atsakyti
Kristutex, palauk porą savaitėlių....dabar tai atrodo nerealu, bet po kurio laiko tas nesėkmės šokas praeina ir tada tik gali pradėti blaiviai vertinti situaciją ir planuoti toliau...visoms praktiškai sužinojus neigiamą rezulatą reakcija ta pati - kuo greičiau daryti kitą ivf....po kurio laiko pradedi racionaliau mąstyti...pertrauka būtina - tiek fiziškai, tiek psichologiškai, tiek finansiškai reabilituotis...
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 10 02, 12:21)
As gi pas U. darysiuosi, tai gal pigiau bus  ax.gif Kuo arciau lapkrtitis, tuo labiau bijau  blush2.gif Bijau nusivylimo.

Pas B man kainavo apie 12000Lt, o pas U apie 9000Lt, abiems atvejais buvo taikyta ilgoji schema...
Papildyta:
Gonalio dozes buvo po 225, manau tai nemazos...
Atsakyti
o kodel vienoms dideles dozes gonalio skiria o kitoms ne? nuo bukles kiausidziu ir nuo ciklo priklauso? man mazyte doze - 112,5 tik...
Atsakyti
dar noreciau cia paklausti nes ten kitame forume nera kaip klaust blush2.gif noreciau pervesti siek tiek pinigeliu medeinai. ar dar galima? ne per velu? ir kadangi daug negaliu pervest, tai labai bijau kad nu per maza suma pervesiu ir bus kazkaip nei seip nei taip blush2.gif kiek mazdaug visos perveda? nenoriu pasirodyti skriaga ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 02, 13:57)
dar noreciau cia paklausti nes ten kitame forume nera kaip klaust  blush2.gif  noreciau pervesti siek tiek pinigeliu medeinai. ar dar galima? ne per velu? ir kadangi daug negaliu pervest, tai labai bijau kad nu per maza suma pervesiu ir bus kazkaip nei seip nei taip  blush2.gif  kiek mazdaug visos perveda? nenoriu pasirodyti skriaga ir pan.  blush2.gif

liūdesiuk, Medeinai dar ne per vėlu pervesti. o pervesk tiek, kiek gali. nėra pas mus skirstymų į skriagas ir ne skriagas, visos perveda pagal savo išgales. svarbiausia, kad su gerais linkėjimais. bigsmile.gif
Atsakyti
niu bet mazdaug viduriukas pervedamos sumos gal yra i ka orientuotis blush2.gif nes gal tada geriau dar biski palaukti r veliau daugiau pervest... nes linkejimai tai aisku patys geriausi ne tik medeinai bet ir kitoms visoms. tik va noretus realiau kazkaip bent jau kazkam padet ir tiek...
Atsakyti
Liūdesiuk, aš pabūsiu atvira. Aš pervedžiau 20 lt. Žinau, kad tai nėra daug,bet manau, kad.. mūsų daug, ir svarbu, kad mes palaikom ir nors po lašelį prisidedam.
Atsakyti
liūdesiuk, jokio skirtumo, ar 5 ar 10 Lt. tikrai nesigėdyk, veda kiek kas išgali, o centas prie cento ir litai kaupias ax.gif
Atsakyti