Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, visoms startuojancioms sekmes thumbup.gif 4u.gif .
Noriu pasakyti, kad niekada nenustokit tikejusios stebuklais smile.gif . Man po laparaskopijos praejo 4 men ir pavyko pastoti naturaliu budu. O jau ruosiausi daryti IVF si rudeni. Terapeute, kai pamate diagnoze, tai taip nustebo, kad as laukiuosi ax.gif . Ir labai nuosirdziai pasveikino.
Linkiu ir jums visoms pajusti ta nuostabu jausma, kai auga kudikelis. clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2006 09 16, 15:47)
Merginos, visoms startuojancioms sekmes  thumbup.gif  4u.gif .
Noriu pasakyti, kad niekada nenustokit tikejusios stebuklais  smile.gif . Man po laparaskopijos praejo 4 men ir pavyko pastoti naturaliu budu. O jau ruosiausi daryti IVF si rudeni. Terapeute, kai pamate diagnoze, tai taip nustebo, kad as laukiuosi  ax.gif . Ir labai nuosirdziai pasveikino.
Linkiu ir jums visoms pajusti ta nuostabu jausma, kai auga kudikelis.  clap.gif  clap.gif

Oi kaip faina wub.gif . Sėkmės tau nijako 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasakyti, kad niekada nenustokit tikejusios stebuklais  smile.gif . Man po laparaskopijos praejo 4 men ir pavyko pastoti naturaliu budu. O jau ruosiausi daryti IVF si rudeni. Terapeute, kai pamate diagnoze, tai taip nustebo, kad as laukiuosi  ax.gif . Ir labai nuosirdziai pasveikino.
Linkiu ir jums visoms pajusti ta nuostabu jausma, kai auga kudikelis.  clap.gif  clap.gif

Kokios puikios naujienos smile.gif Sveikinu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 09 15, 23:21)
philipux, tikrai tave suprantu kaip jautiesi gavusi visas sias bjaurias diagnozes. Is pradziu net pagalvoji-dieve, kaip as cia dar gyva doh.gif
Laikykis, buk stipri, linksma ir viskas bus gerai. 4u.gif

Labai stengiuosi buti stipri, bet kartais nervai nebelaiko blush2.gif
Papildyta:

Oi, kad ir man toks stebuklas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekmes thumbup.gif
Atsakyti

nijako, labai tavę sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites dar turiu klausimeli ax.gif Pries darantis ivf reikia pasidaryti tyrimus del aids ir visokiu kitokiu baisiu zarazu. Man daktare liepe pries mm atvaziuoti, as savo tyrimus galeciau atvezti, bet va beda, kad mano vyras isvaziaves ir gris tik tada kai bus reikalingas procedurai. Kazin ar nebus negerai jei jo tyrimus pristatysim darant apvaisinima g.gif Pamirsau to daktares paklausti ax.gif Turbut ten didelis popierizmas g.gif
Atsakyti
Dekoju visoms, kurios dziaugiasi mano sekme thumbup.gif 4u.gif . As visa laika seku, kaip sekasi startuojancioms merginoms ir uz kiekviena is jusu laikau kumscius. Tikekite kad viskas bus gerai ir laime tikrai nusisypsos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Laukiam naujienu, tiek daug bandanciu, o tiek mazai naujienu ax.gif

Aš susidėjau šaldytus (nepadoriai daug sudejo, net geda sakyti), bet vilciu maza, nelabai geri embrioniukai. Tai laukiu rami. unsure.gif

Atsakyti
Redute sėkmės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 09 18, 09:01)
Redute sėkmės  4u.gif

Aciu Leta, wub.gif
kaip tau stimuliacija? jau zinai kiek priauginai gal?
Atsakyti
Labai tau linkiu sėkmės Redute 4u.gif

Leta kaip mirksiukas.gif sekasi stimuliuotis
Atsakyti
mergaitės, laikykitės. 4u.gif

šią savaitę jau tikriausiai Tikiu turės naujienų, ar ne. 4u.gif
Atsakyti