Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ojoj kaip brangu, tikiuosi, kad tilpsiu i 8000 su viskuo, nes reiks galbut ir antram kartui g.gif Kazkaip pirmuoju nepasitikiu, ypac kai nepasiseka kitoms mergaitems. O as kaip pesimiste esu tai visai ax.gif Vyras sake, kad jei pastosiu, tada visa bara isgers su draugais ta proga lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
philipuks, nusiteik, kad gali reikti ir virš 8000 Lt., ir 10 000 Lt., kad jeigu kas, nebūtų didžiulio šoko sad.gif Aišku, linkiu, kad nereiktų ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos. vakar buvau kaune. paziurejo daktaras echoskopu. turbut kaip visada nieko siaubingo nepamate ir leido pradeti sian cikle ilgaja schema smile.gif tik kraujo tyrimu nedare, nes sako turiu senus ir nemanau kad tavo atveju jie pasikeite. gal taupo mano laika (esu juk ne is kauno o is siauliu) ir gal dar pinigelius, nes juos susitaupyt ner taip lengva. kadangi jauciuosi gerai tai gal ir nereikia tu tyrimu smile.gif prisipirkau kaune diferelino, gonalio f ir jau laukiu spalio 13 dienos smile.gif nes tada pradesiu leistis vaistukus. kazkokia nekantri esu smile.gif noriu pradeti leistis jau dabar, kuo greiciau smile.gif dozele gonalio nedidele israse. gal uzteks smile.gif tikiuosi viskas gerai bus, nors seip jau kaip ir anksciau rasiau esu pesimiste sad.gif linkiu ir kitoms sekmes dideliausios... tik labai liudna ir skaudu skaityti apie nepasisekimus... asaros kaupiasi... sunku rasti zodzius kurie paguostu, gal net nera tokiu zodziu... tiesiog linkiu stiprybes ir sekmes per kitus bandymus...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 30, 22:38)
philipuks, nusiteik, kad gali reikti ir virš 8000 Lt., ir 10 000 Lt., kad jeigu kas, nebūtų didžiulio šoko sad.gif Aišku, linkiu, kad nereiktų ax.gif

Tai va, reikia tiketis maziausios sumos, o gali zinoma, kad daugiau gautis. Na, bet ir 10000 nebutu gaila, jei tik pavyktu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(liudesiukas @ 2006 10 01, 10:49)
sveikos merginos. vakar buvau kaune. paziurejo daktaras echoskopu. turbut kaip visada nieko siaubingo nepamate ir leido pradeti sian cikle ilgaja schema smile.gif tik kraujo tyrimu nedare, nes sako turiu senus ir nemanau kad tavo atveju jie pasikeite. gal taupo mano laika (esu juk ne is kauno o is siauliu) ir gal dar pinigelius, nes juos susitaupyt ner taip lengva. kadangi jauciuosi gerai tai gal ir nereikia tu tyrimu smile.gif prisipirkau kaune diferelino, gonalio f ir jau laukiu spalio 13 dienos smile.gif nes tada pradesiu leistis vaistukus. kazkokia nekantri esu smile.gif noriu pradeti leistis jau dabar, kuo greiciau smile.gif dozele gonalio nedidele israse. gal uzteks smile.gif tikiuosi viskas gerai bus, nors seip jau kaip ir anksciau rasiau esu pesimiste sad.gif linkiu ir kitoms sekmes dideliausios... tik labai liudna ir skaudu skaityti apie nepasisekimus... asaros kaupiasi... sunku rasti zodzius kurie paguostu, gal net nera tokiu zodziu... tiesiog linkiu stiprybes ir sekmes per kitus bandymus...

As ir pesimiste didziausia, bet turiu vilties gabaleli. Tad ir tau Liudesiuk linkiu nors truputeli tos vilties tureti ir maza gabaleli optimizmo 4u.gif Sekmes dideliausios.
Atsakyti
philipuks dekoju tau smile.gif ir tau diziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 30, 22:38)

Man kainavo apie 14000. Vaistams apie 5000 gavosi, jei neklystu, plius dar echoskopijos, mokesciai uz kiekviena konsultacija ir hormonu tyrimus... Net nespejau susivokti ir nesupratau, kaip taip greitai ta pinigu suma isaugo. Taip kad manau reikia buti pasiruosusi ne pigiausiam variantui, nes daznai is tikro susidaro suma didesne, nei noretum ar galetum isleisti, kaip kad man buvo.
Atsakyti
Na kaina dar labai priklauso nuo to, kokia schema (ilga ar trumpa) ir kurioj klinikoj ivf daromas. Man kainu skirtumas buvo nerealus.

Paiduke, kaip tu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 02 spalio 2006 - 07:32
QUOTE(Daiva @ 2006 10 02, 08:32)
Na kaina dar labai priklauso nuo to, kokia schema (ilga ar trumpa) ir kurioj klinikoj ivf daromas. Man kainu skirtumas buvo nerealus.

Na man taip pat skirtumas buvo nerealus doh.gif
Pas B. ilga schema kainavo virš 13000 Lt., o M&V trumpa schema(įskaičiuojant procedūrą) - būtų išėję iki 9000 Lt. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 02 spalio 2006 - 08:09
sveikutės startuojančios, nagi pasakokit kaip laikotės mirksiukas.gif
Mirėja, Paiduke, Letute, Chiara, Patrija group.gif
Atsakyti
is manes gydytojas kaune net neeme nei lito uz konsultacija ir echoskopija pavasari, kai pasakiau kad darysiuos ziema ivf. o dabar sestadieni kai buvau tai ilgiausiai echoskopu ziurinejo ir konsultavo ir vel nei lito nepaeme uz nieka. net nepatogu kazkaip. visgi nuo gydytojo priklauso ta kaina ivf didesne ar mazesne gausis.
Atsakyti
Liūdesiuk, iš kur toks pesimizmas?... schmoll.gif sėkmės startuojant. 4u.gif
Atsakyti
dekoju, seip kazkaip labai norejau pradeti viska, tik va dabar nezinau ar galesiu, nors vaistukai jau namie guli. siek tiek buna nervu namuose del mamos. reikalauja pinigu savo tyrimams ji. suprantu kad nedirba ir jai gydytis reikia nes serga. bet as apie savo beda negaliu papasakoti nes tikrai zinau kad nesupras ir isjuoks, nes ji tai nenori kad as vaiku tureciau. bet gal nuo nervu blogiau nebus? kaip manot? gal vis tiek bandyt?
Atsakyti