Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kristutex wub.gif , laikykis... labai gaila, bet tavo sėkmė tikrai ateity 4u.gif

Gytaute, puikios naujienos thumbup.gif , tyliai laukiam 12 savaitėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Kritutex, labai labai užjaučiu. verysad.gif Laikykis Neprarask vilties. Mes visos su tavim!
Atsakyti
Aš maždaug įpusėjau laukimą blush2.gif Bet kantrybės atsargos senka daug greičiau nei likęs laikas doh.gif smile.gif
Atsakyti
Devina, puikios naujienos thumbup.gif

Gytaute, wub.gif

Vilmut, thumbup.gif wub.gif

Kristutex, console.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 28, 22:25)
Negalejau nepasveikinti Devinos,nors ir per asaras nematau klaviaturos.Devina 4u.gif  4u.gif clap.gif  thumbup.gif sveikinu su  nestuke.gif rezultatu.Matai pasirodo tau mano gimimo diena buvo sekminga bigsmile.gif (rugsejo 15)

O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis verysad.gif pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti cry.gif  cry.gif  cry.gif Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma 4u.gif

console.gif Uzjauciu is visos dusios.Laikykis mergyt
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 29, 19:18)
Aš maždaug įpusėjau laukimą  blush2.gif Bet kantrybės atsargos senka daug greičiau nei likęs laikas  doh.gif  smile.gif

Taigi taigi, pirma savaitė viskas normaliai lyg ir, o antra - tai rodos jau mėnesį lauki... Aš tai varydavau į teatrus, kinus ir kt., kad tik galvą kažkuo prikimšt kitu.
Atsakyti
QUOTE(Kojines2 @ 2006 09 30, 12:46)
Taigi taigi, pirma savaitė viskas normaliai lyg ir, o antra - tai rodos jau mėnesį lauki... Aš tai varydavau į teatrus, kinus ir kt., kad tik galvą kažkuo prikimšt kitu.

Man mmm pro vaistus nepramuša, bet vis vien stogas išvažiavo toli-toliiiiiii... Bet tiesą sakant ir pirmą savaitę irgi važiavo blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos.as naujoke jusu skyrelyje,planuoju link pavasario 1 IVF,dabar,taip sakant,taupom pinigelius.kiek pati procedura kainuoja zinau,bet noriu pasiklaust,kiek mazdaug dar vaistai atsieina.gal galit pasufleruot?skaitau jusu skyreli daznai,greit isirasysiu i gretas.linkiu sekmes visoms,tapkim pagaliau nestuke.gif .aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(GONZA @ 2006 09 30, 15:10)
Sveikos,merginos.as naujoke jusu skyrelyje,planuoju link pavasario 1 IVF,dabar,taip sakant,taupom pinigelius.kiek pati procedura kainuoja zinau,bet noriu pasiklaust,kiek mazdaug dar vaistai atsieina.gal galit pasufleruot?skaitau jusu skyreli daznai,greit isirasysiu i gretas.linkiu sekmes visoms,tapkim pagaliau  nestuke.gif .aciu uz atsakyma.

Labas, vaistai gali kainuoti iki 3000 lt., čia ptriklauso nuo situacijos, vienoms didesnių dozių reikia kitoms maženių, viską pasakys gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 30, 15:37)
Labas, vaistai gali kainuoti iki 3000 lt., čia ptriklauso nuo situacijos, vienoms didesnių dozių reikia kitoms maženių, viską pasakys gydytojas.

Deja, Tikiu schmoll.gif Neklaidinam žmonių, prašau smile.gif Man asmeniškai, praėjusį kartą vaistai kainavo apie 4500 Lt. Taip kad Tavo nurodyta sumą viršjau pusantro karto unsure.gif

Vaistukai gali kainuoti nuo 1500 Lt. iki....6000 Lt. (tiek jau turėtų užtekti tikrai verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 09 30, 17:04)
Deja, Tikiu schmoll.gif Neklaidinam žmonių, prašau smile.gif Man asmeniškai, praėjusį kartą vaistai kainavo apie 4500 Lt. Taip kad Tavo nurodyta sumą viršjau pusantro karto unsure.gif

Vaistukai gali kainuoti nuo 1500 Lt. iki....6000 Lt. (tiek jau turėtų užtekti tikrai verysad.gif )

Vilmute, aš tikrai nenoriu nieko klaidinti, man vaistai kainavo apie 2500 lt. , todėl ir parašiau iš savo patirties, ir dar parašiau, kad kiekvienai vaistų dozė paskiriama individualiai, jeigu vaistų reikia daugiau, gali kainuoti ir dvigubai.

Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 30, 19:56)
Vilmute, aš tikrai nenoriu nieko klaidinti, man vaistai kainavo apie 2500 lt. , todėl ir parašiau iš savo patirties, ir dar parašiau, kad kiekvienai vaistų dozė paskiriama individualiai, jeigu vaistų reikia daugiau, gali kainuoti ir dvigubai.

Tikiu, suprantu, kad nenori klaidinti smile.gif Bet zinuteje parasyta, cituoju:
"vaistai gali kainuoti iki 3000 lt., čia ptriklauso nuo situacijos, vienoms didesnių dozių reikia kitoms maženių, viską pasakys gydytojas'

Mums kaip ir viskas aisku, bet zmogui pradedanciam dometis IVF tikrai uzsifiksuos "iki 3000 Lt.", o toliau galima suprasti, kad suma gali buti ir mazesne blink.gif

Todel ir patikslinau mirksiukas.gif
Atsakyti