Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 09 29, 13:20)
kaip gerai.  thumbup.gif

tai ar jau galiu patikslinti parašiuką?  mirksiukas.gif

Gal dar ne, nes vis gydytojas sako kad iki 12 sav visko buna ax.gif
Atsakyti
dabar tik pamaciau, kad tu, VilmaJ, bandysi vel - kokios superrines naujienos thumbup.gif
dziaugiuosi uz judu wub.gif
Papildyta:
dabar tik pamaciau, kad tu, VilmaJ, bandysi vel - kokios superrines naujienos thumbup.gif
dziaugiuosi uz judu wub.gif
ten pat?pas ta pati gin.?
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2006 09 29, 12:59)
dabar tik pamaciau, kad tu, VilmaJ, bandysi vel - kokios superrines naujienos  thumbup.gif 
dziaugiuosi uz judu  wub.gif
ten pat?pas ta pati gin.?

Ačiūwub.gif
Aš ir pati džiagiuosi labai labai wub.gif wub.gif wub.gif vaikštau visa savaitė apsvaigus blush2.gif

Ten pat ir pas tą patį biggrin.gif
O Tu?
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 09 29, 13:03)
Ačiūwub.gif
Aš ir pati džiagiuosi labai labai wub.gif  wub.gif  wub.gif vaikštau visa savaitė apsvaigus blush2.gif

Ten pat ir pas tą patį  biggrin.gif 
O Tu?

gal vasari...
ten pat ir pas ta pati thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Seniai buvau jau cia beuzsukus:)))) kiek cia geru naujienu thumbup.gif thumbup.gif sveikinu visas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 09 29, 14:45)
Seniai buvau jau cia beuzsukus:)))) kiek cia geru naujienu  thumbup.gif  thumbup.gif  sveikinu visas labai labai thumbup.gif

Sidabre, o kokie tavo pačios planai? neužilgo startas? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 09 29, 13:47)
Sidabre, o kokie tavo pačios planai? neužilgo startas?  mirksiukas.gif  4u.gif

Jau neuzilgo thumbup.gif Apsilankaiu pas savo naujaji daktareli, viska aptarem paplanavom, pasidariau tyrimus ir laukiu savo radonuju dieneliu, ju sulaukus startuosiu su trumpaja schema thumbup.gif Sikart labai bijau ir labai neramu, nes jau zinau ka reiskia nesekme wub.gif Bet stengiuosi savo galveleje uzlaikyti tik teigiamas mintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabre @ 2006 09 29, 14:56)
stengiuosi savo galveleje uzlaikyti tik teigiamas mintis tongue.gif

teisingai thumbup.gif sėkmės dideliausios startuojant thumbup.gif pranešk, kaip seksis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristutex, sunku dūšioj. Ką darysi, reiškia viskas ateity. Laikykis.
Atsakyti
O kaip kitoms rugsėjį startavusioms mergaitėms (Mirėja, Chiara, Leta7, Patrija) sekasi?
Atsakyti
Kristutex, aisku, kad zodziai nepades, bet vistiek laikykis. Reiskia mums viskas ateity. Pamatysi taip ir bus mirksiukas.gif Nenuleiskim ranku lotuliukas.gif
Atsakyti
Matau Leta7 esi. Kaip tau sekasi? Kokioj tu dabar stadijoj?
Atsakyti