Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kristutex, laikykis wub.gif Išsiverk, išsiliūdėk, bet vilties neprarask.
Atsakyti
Devina 4u.gif wub.gif

Kristutex stiprybes ir ramybes. Laikykis wub.gif
Atsakyti
Labai gaila, Kristutex verysad.gif

Paiduke, kaip tavo reikaliukai? Kaip jautiesi?
Atsakyti
Kristutex, labai gaila verysad.gif
Laikykis mergyt, suprantu kaip tau dabar sunku, nes neseniai pati tą patį išgyvenau sad.gif
Praeis savaitė dvi ir po truputį viskas užsimirš, mes padarėme viską ką galėjome, šį kartą mums nepavyko, bet aš labai tikiu, kad mums pasiseks kitą kartą, nes negalima po pirmo karto pasiduoti, žinoma turi praeiti šiek tiek laiko........ mums tikrai pasiseks mirksiukas.gif
Dabar išsiliūdėk ir nepamiršk, kad yra tave suprantančių ir palaikančių likimo draugių wub.gif jeigu bus sunku ir norėsi pasikalbėti rašyk man.
Laikykis mergyt.
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 28, 23:25)
Negalejau nepasveikinti Devinos,nors ir per asaras nematau klaviaturos.Devina 4u.gif  4u.gif clap.gif  thumbup.gif sveikinu su  nestuke.gif rezultatu.Matai pasirodo tau mano gimimo diena buvo sekminga bigsmile.gif (rugsejo 15)

O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis verysad.gif pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti cry.gif  cry.gif  cry.gif Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma 4u.gif

Kristutex wub.gif wub.gif wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Kristutex, gaila labai. verysad.gif
Atsakyti
Kristutex
labai, labai gaila verysad.gif verysad.gif ir kaip aš nepavydžiu tau dabartinės tavo būsenos doh.gif
Laikykis wub.gif
Atsakyti
Mirėja, o kada tau testo diena? matyt jau neužilgo? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
KRistutex,
labai labai labai užjaučiu, labai.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kristutex gaila labai verysad.gif
As jau namie ir leliai su manimi ax.gif
Bet vis dar bijau labai dziaugtis, nes sioks toks kresuliukas dar yra, bet tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytautė @ 2006 09 29, 11:57)
Kristutex gaila labai  verysad.gif
As jau namie ir leliai su manimi  ax.gif
Bet vis dar bijau labai dziaugtis, nes sioks toks kresuliukas dar yra, bet tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif

kaip gerai. thumbup.gif

tai ar jau galiu patikslinti parašiuką? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 29 rugsėjo 2006 - 11:26
QUOTE(Gytautė @ 2006 09 29, 10:57)
Kristutex gaila labai  verysad.gif
As jau namie ir leliai su manimi  ax.gif

Geros naujienos. Smagu girdet 4u.gif
Atsakyti