Kristutex, laikykis Išsiverk, išsiliūdėk, bet vilties neprarask.
Devina
Kristutex stiprybes ir ramybes. Laikykis
Kristutex stiprybes ir ramybes. Laikykis
Labai gaila, Kristutex
Paiduke, kaip tavo reikaliukai? Kaip jautiesi?
Paiduke, kaip tavo reikaliukai? Kaip jautiesi?
Kristutex, labai gaila
Laikykis mergyt, suprantu kaip tau dabar sunku, nes neseniai pati tą patį išgyvenau
Praeis savaitė dvi ir po truputį viskas užsimirš, mes padarėme viską ką galėjome, šį kartą mums nepavyko, bet aš labai tikiu, kad mums pasiseks kitą kartą, nes negalima po pirmo karto pasiduoti, žinoma turi praeiti šiek tiek laiko........ mums tikrai pasiseks
Dabar išsiliūdėk ir nepamiršk, kad yra tave suprantančių ir palaikančių likimo draugių jeigu bus sunku ir norėsi pasikalbėti rašyk man.
Laikykis mergyt.
Laikykis mergyt, suprantu kaip tau dabar sunku, nes neseniai pati tą patį išgyvenau
Praeis savaitė dvi ir po truputį viskas užsimirš, mes padarėme viską ką galėjome, šį kartą mums nepavyko, bet aš labai tikiu, kad mums pasiseks kitą kartą, nes negalima po pirmo karto pasiduoti, žinoma turi praeiti šiek tiek laiko........ mums tikrai pasiseks
Dabar išsiliūdėk ir nepamiršk, kad yra tave suprantančių ir palaikančių likimo draugių jeigu bus sunku ir norėsi pasikalbėti rašyk man.
Laikykis mergyt.
QUOTE(kristutex @ 2006 09 28, 23:25)
Negalejau nepasveikinti Devinos,nors ir per asaras nematau klaviaturos.Devina sveikinu su rezultatu.Matai pasirodo tau mano gimimo diena buvo sekminga (rugsejo 15)
O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma
O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma
Kristutex
Kristutex
labai, labai gaila ir kaip aš nepavydžiu tau dabartinės tavo būsenos
Laikykis
labai, labai gaila ir kaip aš nepavydžiu tau dabartinės tavo būsenos
Laikykis
KRistutex,
labai labai labai užjaučiu, labai..
labai labai labai užjaučiu, labai..
QUOTE(Gytautė @ 2006 09 29, 11:57)
Kristutex gaila labai
As jau namie ir leliai su manimi
Bet vis dar bijau labai dziaugtis, nes sioks toks kresuliukas dar yra, bet tikiuosi viskas bus gerai
Bet vis dar bijau labai dziaugtis, nes sioks toks kresuliukas dar yra, bet tikiuosi viskas bus gerai
kaip gerai.
tai ar jau galiu patikslinti parašiuką?
QUOTE(Gytautė @ 2006 09 29, 10:57)
Kristutex gaila labai
Geros naujienos. Smagu girdet