Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Kaip smagu, pas jus čia geros naujienos. Sveikinu Devina!
Atsakyti
Devina, man tavo puikias naujienas jau dieną į parodą "atnešė" Femme smile.gif
Nereaaaaaaaaaliai už tave džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
Kvailokas klausimas blush2.gif : kur Vilniuje galima padaryt HCG? Man Geromedoj pasakė kad dabar tik Beta-HCG daro, reagentų kažkokių nėra...
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 28, 18:50)
Kvailokas klausimas blush2.gif : kur Vilniuje galima padaryt HCG? Man Geromedoj pasakė kad dabar tik Beta-HCG daro, reagentų kažkokių nėra...

Tai ir daryk Beta-hcg mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 28, 19:10)
Tai ir daryk Beta-hcg mirksiukas.gif

O kaip ji į HCG perskaičiuot? unsure.gif Senuose pokalbiose radau kad reikia daugint iš 1,5 arba 1,8 arba 2,0 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 28 rugsėjo 2006 - 20:36
Kristutex, kaip tu, matau skaitai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Negalejau nepasveikinti Devinos,nors ir per asaras nematau klaviaturos.Devina 4u.gif 4u.gif clap.gif thumbup.gif sveikinu su nestuke.gif rezultatu.Matai pasirodo tau mano gimimo diena buvo sekminga bigsmile.gif (rugsejo 15)

O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis verysad.gif pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti cry.gif cry.gif cry.gif Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristutex: 28 rugsėjo 2006 - 21:32
verysad.gif Kristutex, liudziu kartu su tavimi, neprarask vilties ir nekaltink saves wub.gif console.gif
Atsakyti
Devina, sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 28, 22:25)
O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis verysad.gif pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti cry.gif  cry.gif  cry.gif Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma 4u.gif

Oooo verysad.gif
Atsakyti
Kristutex tikrai žinau ką dabar jauti, labai gaila širdele wub.gif žinau kad nepaguos taves jokie žodžiai laikykis mergyt, tau būtinai pasiseks neprarask vilties console.gif
Atsakyti
Kristutex wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti