QUOTE(Mirėja @ 2006 09 28, 18:50)
Kvailokas klausimas : kur Vilniuje galima padaryt HCG? Man Geromedoj pasakė kad dabar tik Beta-HCG daro, reagentų kažkokių nėra...
Tai ir daryk Beta-hcg
QUOTE(Daiva @ 2006 09 28, 19:10)
Tai ir daryk Beta-hcg
O kaip ji į HCG perskaičiuot? Senuose pokalbiose radau kad reikia daugint iš 1,5 arba 1,8 arba 2,0
Negalejau nepasveikinti Devinos,nors ir per asaras nematau klaviaturos.Devina sveikinu su rezultatu.Matai pasirodo tau mano gimimo diena buvo sekminga (rugsejo 15)
O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma
O as mergytes pasirodo kiaura kaip retis pameciau savo zirniukus,nespejus jiems ne prigyti Labai sunku man...jus juk viska suprantat,ka cia jums ir pasakoju kaip as jauciuosi.Aciu,visoms uz palaikyma
Devina, sveikinu!
QUOTE(kristutex @ 2006 09 28, 22:25)
Oooo
Kristutex tikrai žinau ką dabar jauti, labai gaila širdele žinau kad nepaguos taves jokie žodžiai laikykis mergyt, tau būtinai pasiseks neprarask vilties
Kristutex