Svajuke, Nendre,
suprantu, ką norite pasakyti, ir tikrai sutinku su Jumis, ir aišku, kiekvienas turi savų problemų, savų skausmų, viskas suprantama. Tiesiog kartais suima. Ir kartais pasakymas, kad duota tiek, kiek gali pakelti.. Atrodo, kad esu baidžiama už tai, kad sukaupiu valią, stiprybę ir pakeliu.
AI, nesvarbu.. Nuovargis, matyt..
Įdomu kap Kinrožei sekasi? Gal jau startuoja
QUOTE(svajukė @ 2006 09 28, 14:17)
Tikiu, o su jos kruopelėm viskas gerai?
Pas ją ti krešuliukas gimdoje atsirado, bet gydytojai sakė, kad taip būna ir, kad viskas turėtų išsivalyti. Kai gydytojai žiūrėjo ekoskopu, tai abi širdutės plakė. Žinau, kad šiandien turėjo dar kartelį žiūrėti. Manau, kad gydytojai ją gerai prižiūrės ir viskas bus gerai
Gytautė rytoj jau bus namie ir viską parašys
Su jos mažiukais viskas gerai, ačiū dievui
Su jos mažiukais viskas gerai, ačiū dievui
QUOTE(devina @ 2006 09 28, 09:52)
Labai jums visoms dėkoju kad jūs esate, labai jūs visas myliu
Bet negaliu patikėti kad tai vyksta su manim, tikrai netikėjau kad gali pavykti nes nieko išskyrus pilvelio skausmus nejaučiau, ir dabar jie man neduoda ramybės
Kristutex, na dabar tavo eilė, ko tau ir linkiu iš visos širdies ir visoms kitoms startuojančioms
Bet negaliu patikėti kad tai vyksta su manim, tikrai netikėjau kad gali pavykti nes nieko išskyrus pilvelio skausmus nejaučiau, ir dabar jie man neduoda ramybės
Kristutex, na dabar tavo eilė, ko tau ir linkiu iš visos širdies ir visoms kitoms startuojančioms
dieve kokia laime. Sekmingo nestumo
QUOTE(tikiu @ 2006 09 28, 15:55)
Pas ją ti krešuliukas gimdoje atsirado, bet gydytojai sakė, kad taip būna ir, kad viskas turėtų išsivalyti. Kai gydytojai žiūrėjo ekoskopu, tai abi širdutės plakė. Žinau, kad šiandien turėjo dar kartelį žiūrėti. Manau, kad gydytojai ją gerai prižiūrės ir viskas bus gerai
Tada viskas
Kažkaip tiek iškentėjus....brrr nenoriu net pagalvoti
Kaip fainai, kad net 2 širdutės plaka
Mergytės,kadangi aš IVF dar naujokė ir man dar reikia labai daug info, gal galėtumėte parašyti, kiek jums įsodino embrionų 9toms, kurioms pavyko, žinoma) ir kiek ir jų prigijo?
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 16:01)
Mergytės,kadangi aš IVF dar naujokė ir man dar reikia labai daug info, gal galėtumėte parašyti, kiek jums įsodino embrionų 9toms, kurioms pavyko, žinoma) ir kiek ir jų prigijo?
Kitty, dažniausiai isodina po trys embrioniukus, o prigija kaip kam pažiurėk Svajukės sarašiuke kam pavyko parašyta iš kelinto karto pastojo ir kiek leliuku nešioja
QUOTE(Mirėja @ 2006 09 28, 16:55)
Aš prisidedu prie laukimo
Kristutex, kur tu jau pavargau laikyti kumštukus