Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2006 09 28, 11:38)
Labai reikia tokių dviejų įrašėlių wub.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Tikiu, ačiū, dėl bendravimo taikiau ne šitam skyreliui daugiau, bet viskas ok, tikrai. ir suprantu, kad ne man vienai taip, kad ir jums sunku, ir jūs bijot, ir daugeliui gal dar ir gerokai sunkiau,d ar daugiau praėjusios, tiesiog būtent jūs tada ir galit suprasti, kai pabendrauju su žmonėmis, kurios tokių problemų neturėjo arba iš viso turi "netyčiukus", atrodo,kad tai skirtingi pasauliai, net neįsivaziduoja, kiek gali visko būti šitoje srityje, kiek reikai visko pereiti, kokia tai kančia.. Viena, pastojusi neplanuotai, man skėlė moralą, kad matyt,toks likimas, galima save ir kitur realizuoti ir t.t. Žinoma, kai pačiai neskauda, taip paprasta viskas atrodo.. Ji sako, gal man net būtų geriau dabar, jei neturėčiau vaiko. Kartais suima pyktis šiek tiek, kodėl taip nėra teisybės: kurios nenori, toms -prašau, be pastangų, o kurios be vaikučio neįsivaizduoja gyvenimo, toms nevaisingumai, persileidimai ir t.t..Aišku, niekas ir nesakė, kad turi būti teisybė pasaulyje:)))
Sėkmės visoms, rašykit visas geras naujienas kuo greičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 12:17)
Kartais suima pyktis šiek tiek, kodėl taip nėra teisybės: kurios nenori, toms -prašau, be pastangų, o kurios be vaikučio neįsivaizduoja gyvenimo, toms nevaisingumai, persileidimai ir t.t..

Kitty, šiuo klausimu aš turiu savo filosofiją. toms, kurios vaikų nenori, yra skiraimi išbandymai vaikais. toms, kurios labai nori - išbandymai stengiantis pastoti. tai vat man tik gaila, kad tie išbandymai apskritai buvo skirti. juk labai daug yra moterų, kurios labai norėjo vaikučių ir jų greitai ir sėkmingai susilaukė. rolleyes.gif bet jos matyt savuose gyvenimuose turi kitų išbandymų.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 08:01)
Devina, sveikinu thumbup.gif

Devina, valioooooooo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 11:17)
Tikiu, ačiū, dėl bendravimo taikiau ne šitam skyreliui daugiau, bet viskas ok, tikrai. ir suprantu, kad ne man vienai taip, kad ir jums sunku, ir jūs bijot, ir daugeliui gal dar ir gerokai sunkiau,d ar daugiau praėjusios, tiesiog būtent jūs tada ir galit suprasti, kai pabendrauju su žmonėmis, kurios tokių problemų neturėjo arba iš viso turi "netyčiukus", atrodo,kad tai skirtingi pasauliai, net neįsivaziduoja, kiek gali visko būti šitoje srityje, kiek reikai visko pereiti, kokia tai kančia.. Viena, pastojusi neplanuotai, man skėlė moralą, kad matyt,toks likimas, galima save ir kitur realizuoti ir t.t. Žinoma, kai pačiai neskauda, taip paprasta viskas atrodo.. Ji sako, gal man net būtų geriau dabar, jei neturėčiau vaiko. Kartais suima pyktis šiek tiek, kodėl taip nėra teisybės: kurios nenori, toms -prašau, be pastangų, o kurios be vaikučio neįsivaizduoja gyvenimo, toms nevaisingumai, persileidimai ir t.t..Aišku, niekas ir nesakė, kad turi būti teisybė pasaulyje:)))
Sėkmės visoms, rašykit visas geras naujienas kuo greičiau thumbup.gif

Zinai as irgi kartais taip pagalvoju, bet priejau isvados, kad mums duoti isbandymai duoti butent tokio dydzio kokius mes galim isgyventi. Jeigu tai tavo draugei butu tokios pat problemos, gal nelabai jinai atlaikytu tai. O del to, kad duoda tiems kas nenori, o tiems kas labai nori neduoda..... Man atrodo, kad tos kurioms taip lengai duoda, nesusimasto ir taip stipriai nefiksuoja to vaikiuko turtejimo, juk visada ko neturi labai nori, o tai ka turi nesureiksmini. Vienu zodziu stenkimes ir toliau kovoti su bėdom, MES NUGALĖSIM...... Vienaip ar kitaip, bet gyvenimas susitvarko taip kaip reikia,o mums reikia leliuku, reiškia jie ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gulbe giesmininke @ 2006 09 27, 14:02)
Vyrux,

sorry, jei ka praleidau, bet kaip ten del antrojo gyventojo? Pasirode, ar vieno laukiates?  ax.gif

Iki spalio vidurio žinosim kas tam pilvelyje gyvena. Reikia luktelti. Bet savijauta thumbup.gif žmonos.
Devina, linkim tau kuo geriausios savijautos ir ramybės. smile.gif
Atsakyti
Devina, pralaužei ledus. Aš maniau, kad iš 3 bandymo niekam nepavyksta. Sveikinu!
Atsakyti
O gal kas žinote, kaip Gytautei sekasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 28, 07:12)
Sveikutės mano HCG 101,16 wub.gif

Devina, jezus kaip faina!!!! Sveikinimai.
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 09 28, 13:18)
O gal kas žinote, kaip Gytautei sekasi? g.gif

Ji ligoninėje, šiandien gydytojai turėjo žiūrėti ekoskopu dar kartelį. Tikiuosi viskas jai gerai mirksiukas.gif
Žadėjo grįžusi iš ligoninės parašyti. Palaikykim už ją kumštukus, kad greičiau pasveiktų ir sugrįžtų namučio.
Atsakyti
Devina thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 09 28, 14:08)
Ji ligoninėje, šiandien gydytojai turėjo žiūrėti ekoskopu dar kartelį. Tikiuosi viskas jai gerai  mirksiukas.gif
Žadėjo grįžusi iš ligoninės parašyti. Palaikykim už ją kumštukus, kad greičiau pasveiktų ir sugrįžtų namučio.

Tikiu, o su jos kruopelėm viskas gerai?
Atsakyti