Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(devina @ 2006 09 28, 08:12)
Sveikutės mano HCG 101,16 wub.gif

Ačiū Dievui ir tiems gudruoliams embrioniukams, tikrai labai džiaugiuosi wub.gif

Leta, sveikateles tau geros. Tikiuosi pasiseks tau shi karta mirksiukas.gif

Paiduke, kaip tau, ar viskas gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 28 rugsėjo 2006 - 09:40
Devina, labai labai sveikinu su tokia pergale - tapus nestuke.gif Labai gera skaityti tokias geras naujienas. As irgi pasvajoju, kad kada ir as galesiu su jumis pasidziaugti tokiomis geromis naujienomis.
Kristutex, visa savaite laikau kumstukus ir apie tave galvoju. Tikiuosi, kad gristi su geromis naujienomis.
Siandien mano gimtadienis tai as sugalvojau nora, kad visoms laukiancioms pasisektu. Sekmes didziausios sulaukti savo stebuklelio
Atsakyti
Devina, sveikinu thumbup.gif

Tikiu, klausei apie mane. Aš nemažai pasakojus IUI ir kit skyreliuose, bijau nusibosti, tai čia nebepasakojau:) Kažkaip nelabai su manim kas bendrauja, suprantu, tikriausiai visos jau čia labaisusibendravusios nuo seniau ar šiaip pažįstamos..
Aš dariausi 8 IUI. 3 metus nesusilaukiam, vyro sperma bloga. LAnkiausi pas B, kišom pinigus, darėm IUI, nepatiko man B elgesys, nuėjau į VK (aš kaunietė), Žilaitienė padarė tyrimus,. B sakė, kad neikas neaišku ir nieko nepakeisi. Ž nusiuntė į echoskopiją Kaune, kažkokiu labai jau šūstru nauju echoskopu, tai pamatė ir mažą varikocelę, ir prostatitą (seniai persirgtą), bet sako, tai nelabai turi įtakos. Bet padarė imuninį tyrimą, kurio niekas anksčiau nedarė. Pasirodo, spermoje yra imunoglobulinų, kurie trukdo apvaisinti, todėl IUI gal net negalėjo pasisekti.. Po tiek pinigų kišimo, laiko, skausmo, ašarų sužinoti tokį dalyką nebuvo labai smagu. Teko priimti sprendimą, kad reikia žengti kitą žingsnį. O dar padarė pasėlį ir irgi kažką rado, penktadienį eisim kalbėtis pas Ž, jei reikės gydyti, IVF gali nusikelti.
Nenorėjau IVF, pas mane viskas ok, darė laparaskopiją, viską ištyrė, labai tikėjausi, kad sperma pagerės, pavyks natūraliai arba su IUI. Kvailiausia, kad A tipo iki paruošimo būdavo labai nedaug, 7-10 mln, procentais - 0 arba 1. Aš sėdau prie interneto, radau labai daug medžiagos, sudariau vyrui visokių vitaminų grafiką, 3 mėn gėrė ir įsivaizduokit - dabar A 12 proc. Ir tą pačią dieną sužinojau, kad tai nieko nereiškia dėl imuninių priežasčiųsad.gif
IVF'o labai bijau:( Ne tik dėl pinigų ir kt. Labai bijau nesėkmės, persileidimo.. Žinau, niekas nuo to neapsaugotas. Bet atrodo.. IUI -suleido kažką ir lauki, ir tai jau man būna krizės po nesėkmės. O čia..JAu įsodino, jau beveik turi, ir jeigu.. Bijau, merginos.. O dar man nuo hormonų prastai, jau IUI užteko: ciklas sutrikinėjo, temperatūra kilo virš 38, mmm nelabai normalios. Bijau, kad ir save sugadinsiu ir tada jau mums niekas nebepadės..sad.gif Žinau, kad reikia kovoti su visom baimėm. Ir kovosiu, ir nugalėsiu. Ir darysiu IVF. Kiek reikės. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be mažiuko..
Atsakyti
Kitty, gaila kad taip viskas susiklostė, bet kaip matau, tu pasirįžusi nugalėti visas kliūtis, ir dėl to tau tikrai pasiseks. 4u.gif

suprantu tavo IVF'ų baimę. ir baimę dėl sveikatos, nes aš lygiai taip pat galvoju ir nuolat svarstau, kiek dar mano organizmas tų IVF'ų atlaikys, nes jau ir dabar, deja, jaučiu nemažai šalutinių padarinių. bet vis tiek tikiu, kad dar ne viskas prarasta. cool.gif Kitty, laikykis, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Kitty, tvirtybės jums, ir sėkmės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 09 28, 11:01)
Devina, sveikinu thumbup.gif

Tikiu, klausei apie mane. Aš nemažai pasakojus IUI ir kit skyreliuose, bijau nusibosti, tai čia nebepasakojau:) Kažkaip nelabai su manim kas bendrauja, suprantu, tikriausiai visos jau čia labaisusibendravusios nuo seniau ar šiaip pažįstamos..
Aš dariausi 8 IUI. 3 metus nesusilaukiam, vyro sperma bloga. LAnkiausi pas B, kišom pinigus, darėm IUI, nepatiko man B elgesys, nuėjau į VK (aš kaunietė), Žilaitienė padarė tyrimus,. B sakė, kad neikas neaišku ir nieko nepakeisi. Ž nusiuntė į echoskopiją Kaune, kažkokiu labai jau šūstru nauju echoskopu, tai pamatė ir mažą varikocelę, ir prostatitą (seniai persirgtą), bet sako, tai nelabai turi įtakos. Bet padarė imuninį tyrimą, kurio niekas anksčiau nedarė. Pasirodo, spermoje yra imunoglobulinų, kurie trukdo apvaisinti, todėl IUI gal net negalėjo pasisekti.. Po tiek pinigų kišimo, laiko, skausmo, ašarų sužinoti tokį dalyką nebuvo labai smagu. Teko priimti sprendimą, kad reikia žengti kitą žingsnį. O dar padarė pasėlį ir irgi kažką rado, penktadienį eisim kalbėtis pas Ž, jei reikės gydyti, IVF gali nusikelti.
Nenorėjau IVF, pas mane viskas ok, darė laparaskopiją, viską ištyrė, labai tikėjausi, kad sperma pagerės, pavyks natūraliai arba su IUI. Kvailiausia, kad A tipo iki paruošimo būdavo labai nedaug, 7-10 mln, procentais - 0 arba 1. Aš sėdau prie interneto, radau labai daug medžiagos, sudariau vyrui visokių vitaminų grafiką, 3 mėn gėrė ir įsivaizduokit - dabar A 12 proc. Ir tą  pačią dieną sužinojau, kad tai nieko nereiškia dėl imuninių priežasčiųsad.gif
IVF'o labai bijau:( Ne tik dėl pinigų ir kt. Labai bijau nesėkmės, persileidimo.. Žinau, niekas nuo to neapsaugotas. Bet atrodo.. IUI -suleido kažką ir lauki, ir tai jau man būna krizės po nesėkmės. O čia..JAu įsodino, jau beveik turi, ir jeigu.. Bijau, merginos.. O dar man nuo hormonų prastai, jau IUI užteko: ciklas sutrikinėjo, temperatūra kilo virš 38, mmm nelabai normalios. Bijau, kad ir save sugadinsiu ir tada jau mums niekas nebepadės..sad.gif Žinau, kad reikia kovoti su visom baimėm. Ir kovosiu, ir nugalėsiu. Ir darysiu IVF. Kiek reikės. Neįsivaizduoju savo gyvenimo be mažiuko..

Kitty, nenusimink reikia bandyti ir tikėti o kas mums daugiau belieka, ir labai labai stipriai tikėti kad pasiseks 4u.gif to tau ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Jums visoms..Labai. Tikiuosi, kad mums pavyks.
Svajuke, o kiek IVF-ų dareisi?
Dar klausimėlis: kaip supratau, su šaldytais embrionais gerokai prasčiau, ar ne? Bet vis tiek turbūt verta juos šaldyti, jei bus daugiau?O paskui jau tada paprastesnė procedūra, ar ne, tiesiog atvažiuoji ir juos įsodina?
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 28, 09:12)
Sveikutės mano HCG 101,16 wub.gif

Devina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Aš visą rytą bijojau prisijungti prie interneto... laukiau rezultatų beveik kaip savo "po lapais" doh.gif
Aš gi sakiau, kad Svajukės grafikėlyje reikia IVF 3 4u.gif
O dabar reikia IVF5 tongue.gif Pirštais nerodysim tongue.gif

Papildyta:
Kristutex, sėkmės Tau wub.gif
KityKity nebijok taip, mes čia visos bijom... wub.gif
Atsakyti
Devina wub.gif , kokios puikios naujienos, saugok save ir lengvo tau nešiojimo yahoo.gif net akyse šviesiau pasidarė bigsmile.gif .

KittyKitty, stiprybės ir tikėjimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aretė @ 2006 09 28, 11:32)
Devina  wub.gif , kokios puikios naujienos, saugok save ir lengvo tau nešiojimo  yahoo.gif net akyse šviesiau pasidarė  bigsmile.gif .

KittyKitty, stiprybės ir tikėjimo  4u.gif

Aš irgi dabar laukiu labiausiai pasipildžiusio sąrašiuko po 5 IVF ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aretė @ 2006 09 28, 11:34)
Aš irgi dabar laukiu labiausiai pasipildžiusio sąrašiuko po 5 IVF  ax.gif

Labai reikia tokių dviejų įrašėlių wub.gif
Atsakyti
Dieve kaip smagu būtu kad dar ir Kristutex savo ispudingais skaičiukais pradžiugintu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutė Kitty, nemanau, kad mergaitės nenori bendrauti su tavimi, taip tikrai nėra, tiesiog kartais mes bejėgės kažką patarti, nes kaip supratau, tau tikrai teko daug išgyventi.
Negalvok apie praeitį, žiūrėk į priekį, džiaukis, kad suradote prižastį ir gal būt dabar jums pavyks susilaukti mažo stebuklėlio, to labai linkiu.
Dauguma iš mūsų esame nusivylę nepasisekusiais bandymais, bet negalima prarasti vilties, mums tikrai pasiseks, pažiūrėk kiek jau yra įvykusių stebuklų mūsų skyrelyje. Šiandien dar vienas įvyko, tai Devinos stebuklėlis. Džiaukimės dėl to ir padėkime vienos kitoms, taip tikrai daug lengviau iškesti skausmą, tą vidinį griaužimą.
Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti