Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Po laparoskopijos taip laukiau stebukliuko, kad galbut uzkibs lelius netycia, bet va tos zarazos mm jau atejo aggressive.gif Tad ir as jau startuosiu lapkriti su ivf. Matyt nuo to nepabegsiu schmoll.gif Noriu pasiteirauti ar pries mm atvezi tyrimus, daktare skiria vaistus skatinancius ir kazkada ciklo vidury punkcija g.gif Tai ir visas ivf g.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Prisijugsiu prie visų jūsų laukiančių. Spalio pabaigoje ir aš išbandysiu 1-ąjį IVF
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 09 15, 19:33)
Po laparoskopijos taip laukiau stebukliuko, kad galbut uzkibs lelius netycia, bet va tos zarazos mm jau atejo aggressive.gif Tad ir as jau startuosiu lapkriti su ivf. Matyt nuo to nepabegsiu schmoll.gif Noriu pasiteirauti ar pries mm atvezi tyrimus, daktare skiria vaistus skatinancius ir kazkada ciklo vidury punkcija g.gif Tai ir visas ivf g.gif

Nueisi pas gydytoją ir jeigu su tavo tyrimais viskas bus gerai, greičiausiai tau paskirs gydymą ir viską paaiškins. kiekvienai merginai skiriama individuali gydymo schema. Pasakys nuo kurios dienos pradėti leistis vaistukus, tada keliatą kartų reikės nuvažiuoti ekoskopijai. Ciklo viduryje padarys punkciją, po kelių dienų įsodins embrioniukus į tavo pilvelį ir viskas.
O ką tau sakė po laparaskopijos, kaip tavo reikaliukai ?

Papildyta:
QUOTE(Shakira @ 2006 09 15, 19:47)
Sveikos, merginos. Prisijugsiu prie visų jūsų laukiančių. Spalio pabaigoje ir aš išbandysiu 1-ąjį IVF

sveikutė, linkiu, kad tavo svajonė išsipildytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakira @ 2006 09 15, 19:47)

Sveika prisijungus, linkiu čia neužsibūti ir kuo greičiau persikelti į nestuke.gif skyrelį mirksiukas.gif
Atsakyti
Po laparoskopijos jauciuosi gerai, kita diena isleido po operacijos namo. Nupjove viena kiausintaki, kita paliko ir dave laiko pastojimui 2 menesius. Tada jau pas ja reikia vaziuoti darytis ivf. Na, o, kad pastosiu naturaliai tai tik svajone. Pati daktare pasake, kad nebefunkcionuoja normaliai tas likes kiausintakis verysad.gif Zodziu kai pasiemiau israsa, atrode, kad ten pas mane viskas ispuve. Ir endometrioze ir saaugos ir prilipes kiausintakis buvo ir t.t verysad.gif O daktare labai nesileidzia i kalbas, jei paklausi tai atsako, pati nieko neaiskina, todel cia ir teiraujuosi visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 09 15, 21:16)
Po laparoskopijos jauciuosi gerai, kita diena isleido po operacijos namo. Nupjove viena kiausintaki, kita paliko ir dave laiko pastojimui 2 menesius. Tada jau pas ja reikia vaziuoti darytis ivf. Na, o, kad pastosiu naturaliai tai tik svajone. Pati daktare pasake, kad nebefunkcionuoja normaliai tas likes kiausintakis verysad.gif Zodziu kai pasiemiau israsa, atrode, kad ten pas mane viskas ispuve. Ir endometrioze ir saaugos ir prilipes kiausintakis buvo ir t.t verysad.gif O daktare labai nesileidzia i kalbas, jei paklausi tai atsako, pati nieko neaiskina, todel cia ir teiraujuosi visko ax.gif

philipuks, viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 15, 21:35)
philipuks, viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Labai to tikiuosi ax.gif ax.gif Tai leliaus noriu, kad net kaukt norisi verysad.gif Ypac kai vyro akis matau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 09 15, 19:16)

philipux, tikrai tave suprantu kaip jautiesi gavusi visas sias bjaurias diagnozes. Is pradziu net pagalvoji-dieve, kaip as cia dar gyva doh.gif
Laikykis, buk stipri, linksma ir viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Kristutex, gal jau skambinai? Kiek ten pas tave apsivaisino?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 09 16, 10:09)
Kristutex, gal jau skambinai? Kiek ten pas tave apsivaisino?

Skambinau.Sake apsivaisino 7.Rytoj skambinsiu,pasakys kaip dalinasi.Tikiuosi nemiegos mano embrioniukai ir bus pasidalyne i daug lasteliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 16, 10:12)
Skambinau.Sake apsivaisino 7.Rytoj skambinsiu,pasakys kaip dalinasi.Tikiuosi nemiegos mano embrioniukai ir bus pasidalyne i daug lasteliu bigsmile.gif

Sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 16, 10:12)

wub.gif
Atsakyti