Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aga @ 2006 09 27, 21:48)
philipuks, sėkmės, būtinai palaikysim kumščius, nes jei laikysim špygas, tai špyga ir bus ax.gif

o gal ir spyga padetu jei daug kas laikytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 27, 21:19)
Dekui uz kumstukus wub.gif Turbut ir rankytes jau skauda,tiek dienu su kumstukais vaiksciojant lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As ta tyrima darysiuosi Rygoje,tai geriausiu atveju jums parasysiu tik vakare  mirksiukas.gif

Aš irgi prisidedu prie kumsčių laikymo akcijos. Sėkmės rytoj ir ateinantiems 9 mėnesiams mirksiukas.gif Linkėjimai Rygai smile.gif Oi kaip tikiuosi kad man ten dar ilgai neteks važiuot...
Atsakyti
Sėkmės Mirėja 4u.gif wub.gif
Ir visoms kitoms kas dar laukiat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2006 09 27, 21:19)
Dekui uz kumstukus wub.gif Turbut ir rankytes jau skauda,tiek dienu su kumstukais vaiksciojant lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As ta tyrima darysiuosi Rygoje,tai geriausiu atveju jums parasysiu tik vakare  mirksiukas.gif
Papildyta:
Man labai nepatinka,kad Devina wub.gif nieko neparaso g.gif Mergyte,kur tu...

Sėkmės Kristeliux, lauksim gerų žinių vakare smile.gif
Atsakyti
Sveikutės mano HCG 101,16 wub.gif
Atsakyti
devina, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINU clap.gif valiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo wub.gif
Atsakyti
Redute verysad.gif wub.gif

Devina, na pagaliau! thumbup.gif Labai džiaugiuosi už tave thumbup.gif

Aš jau po visų procedūrų pradėjau laukimmo stadiją. Visus metus nesirgau, tai būtent dabar, kai mažiausiai to reikėjo gerokai peršalau doh.gif Lindėjau namie, kad tik temperatūra neužkiltų iki lubų. Vieni nervai doh.gif Bet šiaip laikausi. tongue.gif

Visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 09 28, 08:12)

Na nana naaaaa naaaaaaaaa (dainuoju) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Devina, nuostabu wub.gif wub.gif , didžiuliai sveikinimai wub.gif
Atsakyti

Devina, sveikinu clap.gif thumbup.gif yahoo.gif clap.gif yahoo.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 rugsėjo 2006 - 07:34
Devina, suuuuuuuuuper. thumbup.gif thumbup.gif negaliu, kaip faina. 4u.gif linkiu, kad visus devynis mėnesius viskas eitų sklandžiai kaip sviestu patepta. mirksiukas.gif

Leta, kantrybės tau dideliausios belaukiant. 4u.gif

tikiuosi, iš Kristutex šiandien arba ryt irgi gerų naujienų išgirsim. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 28 rugsėjo 2006 - 08:22

thumbup.gif wub.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti